Ahojte baby 🙂 Ktory sampon od Milvy ( proti vypadavaniu vlasov) by ste mi na zaklade vasej skusenosti odporucili? 🙂 Je ich tam veeela a neviem, ktory zvolit 🙂 ci ten s cesnekom ? Chyninom ? .. :/ ..poradte ;) nepadaju mi nejako extra , no otrochu viac ako pred porodom ;) dost sa mi rychlo aj mastia :/ kazdy druhy den musim umyvat.
@monkabohdalova ahoj a cisto chininovy? Ci aj s cesnekom ? 🙂 Vdakaa ;)
Čisto chinínový je super. Síce ja som sa ešte nedostala k tomu aby som si ho kúpila, ale kamoška používa už dlhšie a veľmi je z neho happy. Počas tehu jej začali veľmi vypadávať vlásky a to jej prospelo 🙂
Chininovy FORTE, jednoznacne.. velmi mi pomohol
@slamka555 chinin forte s vodickou mi zachranili vlasky po porode kedy mi masivne vypadavali..ako sedundarny sampon momentalne pouzivam hair repair taky v oranzovej flaske spolu so samponov chinin forte a s chinin forte vodickou..tejto znacke som verna uz 2,5roka a aj malemu odtial kupujem ten detsky na telo a vlasky, najvacsia spokojnost
Super dakujem vaaam ! 🙂 :-*
Babulky este vas prosim 🙂 .. uz mi prisiel sampon aj vodicka chininova ;) len neviem ako pouzit tu vodu, je pisane ze mozem denne, a ze sa nanasat ku korienkom ale neuvadza sa ,ci na suche, alebo na mokre vlasy :/
@slamka555 na suché;) ja si dávam napr tak že večer nastriekam vodičku a ráno umyjem vlasy, alebo poobede nastriekam, večer umyjem tak ako to tebe vyhovuje 🙂
@monkabohdalova takze ked to nastriekam trebars rano vecer umyjem uz len cistou vodou ci aj samponom ?? 🙂 Vdaka za tip ;)
@slamka555 aj šamponom,...mne to na padanie vlaskov veľmi pomohlo..vlasy sa mi mastia odjakživa, ale vôbec sa mi to nezhoršilo týmito pripravkami, používam ich už rok, a vlasky mi padajú minimálne a viac rastú🙂
@xima Ahoj🙂 fuuha diskusia je uz 2roky stara tak sa rozpamatavam :D .. ale myslim,ze tie Milva sampony trosku pomohli 🙂 .. mne nejak extremne zas vlasy nepadali .. no po nich este menej ;) tusim ,ze som skusala ten s jezkom a este aj s cesnakom🙂 minimalne kraaasne vonaju :D ;) 👌
Ďakujem za odpoveď 😀 áno viem že stará diskusia, ale ja som si akurát dnes kupila Milvu tak som natrafila na túto diskusiu🙂 áno vonia nádherne😊
ja som mala ho mala, ten s chinínom a pomohol mi
@slamka555 ahoj, mne veľmi pomohol chininovy🙂 ale užívam ho spolu s vodičkou tiež chininovou