Dobrý deň. Chcela by som sa Vas spýtať, ci ma niekto skusenosti s chininovym samponom Milva. Dakujem
Mne sa z tej milvy mastili strasne vlasy
Sestra si ho chvali
ja pouzivam uz asi rok. Striedam avokadovy chinin s repair chinin. Odmalicka nemam dobru kvalitu vlasov, vlasy sa mi trhaju pri cesani, tak v tomto moc rozdiel nevidim, mne hlavne vyhovuje kvoli tomu ze mam po nej vlasy nadychane od korienkov, rychlejsie rastu a po umyvani mi zostava vo vani len par vlaskov. S padanim som vsak nikdy problem nemala. Po klasickych drogeriovych samponoch som mala vlasy casto po dlhsom pouzivani prilepene k hlave, bez objemu. Milva by mala odstranit z vlasov silikony ktore ich zbytocne zatazuju a tym im pomaha aby boli vzdusnejsie.
Pouzivam uz vysse roka...vlasy rychlejsie rastu, aj nove....mastit sa mi nemastia ale to sa mne nikdy umyvam tak raz za 7-8dni 😀 ale padat mi padaju stale ale ja mam huste vlasy...a este mi milva zjemnila vlasy...predtym som ich mavala take suche...
Ja som ho mala ale aby som videla nejaky zazrak to urcite nie...a ani ho nejako nemusim mat...strasne zle penil co mne vadi...musela som na 2x zmyvat aby aspon trosku zapenil cize mi ten pol liter asi mesiac vydrzal ak vobec 😀
Ja som nebola spokojna. Vlasy sa zdali objemnejsie - ale len na oko... Pretoze ich to vysusilo a nadvihlo. A trvalo velmi dlho kym sa mi podrailo tej slamy potom zbavit... .
Dakujem baby za Vas nazor. Po vasich skusenostiach si ho urcite objednam. Mne sa aj tak strasne mastnia vlasy, umyvam kazdy druhy den, niekedy aj kazdy. Takze to mi nevadi na tom sampone. Mne hlavne ide o ten rast vlasov. Strasne pomaly mi rastu vlasy a po porode mi hrozne vypadavaju vlasy. Tak vyskusame 🙂
Mne tiez nepomohol voebc a to som mala aj vodicku aj taku malu flasku samponu kde bol este vyssi obsach toho chininu. Tak za mna nula bodov
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-chininovym-samponom-od-milva-sk-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/milva-a-forcapil/
Ahoj, ak chces tak je jeden poslem na vyskusanie. Mne nepomohol, skor len velmi vysusil vlasy aj jed som mala aj kondicioner i balzam 😦
kocky treba davat aj pozor ci kupujete original milva sampony. Ja som sa tento tyzden presvedcila ze nie je milva ako milva, citala som na jednom shope s tymito samponmi, ktory bol pravdepodobne prvy na slovenskom trhu s touto kozmetikou, ze vela zlych skusenosti je prave po aplikacii fejkov. brala som to skor len ako pokus o zbavenie sa konkurencie , ved kto by uz len fejkoval sampony ktore sa v bulharsku pohybuju za smiesne drobne. Tento tyzden som si kupila svoj oblubeny avokadovy sampon v jednej drogerke a mal uplne inu konzistenciu na aku som bola zvyknuta ked som objednavala z netu. Original mal byt redsi, kremovejsi a teraz som mala v rukach gelovu ciru konzistenciu. Hovorim si, ze asi zmenili recepturu, no po umyti som mala vlasy zachumlene a bez kondicionera by som ich nerozcesala. Nedalo mi to a poslala som fotku tekutiny do originalneho shopu kde mi odpisali ze takto ich sampony nevyzeraju. Bola som velmi milo prekvapena aj z ich ludskeho pristupu nech sampon hodim do kosa a nech neriskujem vlasy, ze mi poslu zadarmo ich original samponik. To som vsak odmietla lebo predsa oni za nic nemozu. Naozaj si uz treba davat pozor uz asi na vsetko co clovek kupuje :(
@kacerik00000 a to si kupila v drogerii?
ano, uz je toho velmi vela na trhu a niektori distributori uz zasobuju aj obchody. Toto bola konkretne mala lokalna drogeria, ziadna siet ako Dm alebo 101. V obchodoch maju vsak vyssie ceny ako na nete, ale pokial kupujete len 1 ks tak je to jedno, lebo pri objednavke z netu sa plati aj postovne a vychadza to na rovnako. Nechcem pisat nazvy distributora od ktoreho mam fejk ani od ktoreho som objednavala predtym s ktorym som bola spokojna aby som nerobila niekomu zle meno a reklamu, ale ak bude niekto chciet poslem sukromne. Ale urcite nemusi byt ani originalny sampon zarukou spokojnosti, kazdy mame ine vlasy a kazdemu sedi nieco ine
Ja som ich mala prv strasne suche, konce ako slama a pri korienkoch skoro mastne 😏 mozno je fajn, ale neskutocne odmasuje.. ako keby som si s Jarou umyla hlavu 😁
na každého pôsobí inak ma strašne vysúšal vlasy
Teba kupit na original ich stranke www.chinin.sk alebo v ich partnerskych predajniach co maju napisane na nete...inak mozete ale nemusite kupit original....
@nufiatko ,zial robia napodobeniny. Ani ja som tomu neverila, kym som si nekupila sampon uplne inej konzistencie ako som bola zvyknuta. Po 4 pouzitiach som ho musela vyhodit a kupit si na hydrataciu nieco ine, lebo vlasy po nom boli strasne a to som s originalom bola vzdy spokojna. Ako bolo vyssie spomenute tak asi len na chinin.sk je ako taka istota ze su original. Na svojej fb stranke maju aj upozornene aby sme si davali pozor na fejky
@kacerik00000 fuha .. no Fb nemam a ani by ma nenapadlo robit fake bulharskej kozmetiky za par eur . Tak v dnesnej dobre sa snazia uz na vsetkom zarobit . Tym padom sa ospravedlnujem .
@nufiatko tiez som si myslela ze je to len nejaky tah stranky chinin.sk zbavit sa konkurencie, lebo oni boli prvy co zacali tuto kozmetiku distribuovat v zaciatkoch za 5 € za maly sampon, potom uz to zacalo ponukat vela shopov lacnejsie a museli prisposobit aj oni cenu konkurencii a uz sa pohybuju okolo 2-4€. Co som pozerala tak ceny sa pohybuju vsade rovnako ale okrem tohto chinin.sk neviem ktore su este spolahlive na originalitu. Ja som fejk kupila u nas v malej drogerii. Teraz si davam vlasy dokopy inym samponom ale urcite sa k milve este vratim. Mam pocit ze na rast vlasov naozaj funguje, vzdy som si odrasty farbila raz do mesiaca, s milvou musim kazdy druhy tyzden.. Skoda len ze to na dlzke nevidno lebo sa mi konce aj tak vzdy poulamuju 🤷♀️😭
Katastrofa!! Mam prirodzene dlhe blond vlasy a tento šampón mi vobec nepomohol. Vlasy sa mi velmi vysušili a na dotyk boli ako slama!! Katastrofa.. uz nikdy viac,
@mushkaa ja resp.moja mamina ma......