Ahojte viete niektora poradiť sampon a masku na suche vlasy z dm ? Fakt dobre dakujem
@kubkovamama Prosim ta aky šampon použivaš ten bio mam presne taky isty problem suche vlasy lupiny pomaha ti ? dakujem
@ma77 ahoj,volá sa Bione regeneračný šampón s makadamiovym olejom a kofeínom. Vyskúšala som ich neskutočne,drahé,lacné a tento jediný mi vyhovuje, asi na tom niečo bude čím menej umelín v zložení tým lepšie.
Dakujem skusim ja som tiež vyskušala už vela drahe zbytočne vyhodene peniaze jediny mi zaberal nizoral ale už mam pocit že nezabera a ni ten a kožna mi kazala detsky nepomohol takže mam skušat fajn rada😉
@ma77 mojej sestre zas pomohol ten obyčajný žihlavový.. komunistický za 2evri. Len to chce asi aj dlhšie vydržať používať, čo to spraví
alebo skus nejaky olejiček na zjemnenie vlasov. Ten ti vlasy zjemni a nebudu take suche
je vela vlasovych pripravkov, ktore su na suche a lamave vlasy. Naprilklad Kerastase, alebo John Frieda si neskušala?
nejaky regeneračny zabal na to skušala? Alebo regeneračnu masku, sprej?
@julkaaa1 ahoj,nie je síce priamo na suché vlasy,ale vlasy mám po nej top hebucke,lesklé,suché konce ani stopa. Bledofialkove balenie na sivé vlasy. Používam balzam a masku raz za týždeň. Šampón mám bio z lekárne keďže mám aj pokožku suchú s lupinami