Ahojte viete niektora poradiť sampon a masku na suche vlasy z dm ? Fakt dobre dakujem
@kubkovamama Prosim ta aky šampon použivaš ten bio mam presne taky isty problem suche vlasy lupiny pomaha ti ? dakujem
@ma77 ahoj,volá sa Bione regeneračný šampón s makadamiovym olejom a kofeínom. Vyskúšala som ich neskutočne,drahé,lacné a tento jediný mi vyhovuje, asi na tom niečo bude čím menej umelín v zložení tým lepšie.
Dakujem skusim ja som tiež vyskušala už vela drahe zbytočne vyhodene peniaze jediny mi zaberal nizoral ale už mam pocit že nezabera a ni ten a kožna mi kazala detsky nepomohol takže mam skušat fajn rada😉
@ma77 mojej sestre zas pomohol ten obyčajný žihlavový.. komunistický za 2evri. Len to chce asi aj dlhšie vydržať používať, čo to spraví
je vela vlasovych pripravkov, ktore su na suche a lamave vlasy. Naprilklad Kerastase, alebo John Frieda si neskušala?
nejaky regeneračny zabal na to skušala? Alebo regeneračnu masku, sprej?
@julkaaa1 ahoj,nie je síce priamo na suché vlasy,ale vlasy mám po nej top hebucke,lesklé,suché konce ani stopa. Bledofialkove balenie na sivé vlasy. Používam balzam a masku raz za týždeň. Šampón mám bio z lekárne keďže mám aj pokožku suchú s lupinami