Samota na materskej dovolenke

kajamolit
5. jún 2019

Nejaká rada ako tráviť čas na materskej? Nemám zadné kamošky manžel stále v práci starý rodiča tiež mam 5 mesačne babo a už som zúfalá zo samoty

hettinka
5. jún 2019

@kajamolit nemáte v okoli materské centrum, ihriska, indoor hracie centra?

29simona29
5. jún 2019

@kajamolit odporucam pracovať aspoň pár hodin týždenne, ja pracujem od nástupu na MD pre pôvodného zamestnavatela a neviem si to vynachváliť, rozhodla som sa tak presne z dôvodu, že som nechcela zažívať podobne pocity, lebo sa poznám. S malym si robíme často výlety, každý den mám iný, žiadna rutina, ale aj tak by ma nebavilo sa stále točiť len v materských povinnostiach, chodiť na kavicky, výlety, ihriska a pod.. Ta praca prispieva k mojmu ideálnemu “life balance”

jaja23
5. jún 2019

Ja mam to iste, preto chodím s malým raz týždenne plávať a raz týždenne cvičiť. Nemám žiadne kamošky na materskej, preto trávim čas len s malým. Nebyť plávania, by ma siblo.

gir
5. jún 2019

Začni niečo študovať

bubalea
6. jún 2019

Najlepšie je začať viac chodiť po ihriskách sa prechádzať. Po parkoch a tak, možno nájdeš tiež nejak mamičky s kočiarmi a možno dáte nejakú reč. Všetko sa pomení, keď malý trocha vyrastie neboj

rumba01
6. jún 2019

mala by si si skusit najst nieco, co by ta bavilo. vyrabat nieco, cvicit, citat, studovat, neviem. ako podla mna sa do tohto bodu raz za cas dostane kazda mamicka

kendova_anna
6. jún 2019

Treba si najst nejake kamaratky v okoli alebo zacat chodit na detske ihriska a tam sa spoznat s nejakymi aby ti cas isiel rychlejsie a nebola si sama.

icky
8. jún 2019

@kajamolit Som na tom podobne...Po dlšej dobe mame tretie babo,kamošky už maju odrastenejsie deti,pracuju a tak som viac menej sama s drobcom. Snazim sa popri nom ucit jazyky,chodime von ale niekedy spolocnost inej mamicky tiez chyba...

siska53
16. jún 2019

@kajamolit oslovit mamicky s kocikmi, s malym.plavanie ci obcas detske centrum, najdes si urcite.. ja som.v mojom.okoli nikoho nepoznala, stahovali sme sa tam 5 dni pred porodom.. ked mal maly 3m.,oslovila som mamicku a uz ss to nabalovalo.
Ale zas ja som.typ, vo uz potreboval klud po tolkych rokoch v hluku a prace s ludmi som.bola statsna, ze mam aj klud a ja si regulujem, kedy budem.s.ludmi a kedy nie. A hlavne, som.si uzivala babatko!