Samodržiace silónky

23. máj 2022

Ahojte, viete na základe vlastnej skúsenosti poradiť pančušky/ silonky samodržiace? Nikdy som to nemala a potrebujem to na svadbu...takže naozaj také čo nepadajú. Ďakujem

ornela_tn
23. máj 2022

ja som si raz kúpila také lepiace... každé dva kroky mi to zletelo, celé mesto som si len pančuchy ťahala hore... nikdy viac

petamich
23. máj 2022

za mna jedine s podvazkovym pasom, skusala som asi "1000" a vzdy sa mi to rolovalo dolu, cele zle 😂

autor
23. máj 2022

@petamich prosím pekne to sú aké? Ak viete konkrétnu značku...budem nevesta takže žiadne problémy s pancuskami ...dakujem vopred

autor
23. máj 2022

@ornela_tn len to nie...práve preto sa pýtam

lamonita
23. máj 2022

Mne nepadali z DM alebo Bepon. Vyskúšaj kúpiť a ponos nejaké po meste, aby si v deň D mala istotu

petamich
23. máj 2022

podvazkovy pas je tato "horna" vec - ma to take haciky a na ne sa tie pancusky pripinaju a tym padom nemaju ako sklznut - kupis napr. v intimissimi, casto aj v kolekcii s peknymi nohavickami a podprsenkou, saxana atd. na vela miestach 🙂

autor
23. máj 2022

@petamich ufff len ja som tehotná ja to na bruško už nedám..takže ak bez tohto pásu to nedrží, budem musieť oželieť klasické ...ďakujem pekne za objasnenie

petamich
23. máj 2022

chapem 🙂 tak potom mozno ako pisali baby, vyskusat 2-3 znacky a mozno nejake budu drzat - ja som nikdy nebola ultra stihla mozno je to aj tym, vo filmoch im to pekne drzi 😂

guiseppinka
23. máj 2022

Ja som si kedysi na svoju na svoji svadbu kupila v tescu 2 pary a veru som ich nosila dlllllllho, az minule sa mi jeden par roztrhol, tak som ho vyhodila. Ale uplne obycajne klasicke... Treba spravnu velkost vybrat

sono2
23. máj 2022

Tiež som mala lepiace a pohoda
Ved sa to da vyskušať
Kup bepon, riadnu veľkosť ako treba a skus doma

autor
23. máj 2022

@petamich haha ja som to nikdy neskúšala ale práve teraz mi to prišlo praktické...myslela som že to fakt drží samo hoci mi nešlo do hlavy že len tak haha kúpim normálne a bude ...ďakujem za skúsenosť a rady 🙂

sandra19860
23. máj 2022

Bellinda sú dobré ...

autor
23. máj 2022

@guiseppinka aha a to boli tie s tým pásom alebo nie?

ruzasipova
23. máj 2022

Ja uz roky nosim z tesca za par eur. A vydrzia par noseni, kym sa roztrhnu. A nikdy mi nepadali.

autor
23. máj 2022

@ruzasipova perfektné zajtra som v Tescu...ďakujem krásne

katulienocka999
23. máj 2022

Ja som mala z beponu na vlastnú svadbu samodrziace a držali paradne 😊

guiseppinka
23. máj 2022

Myslis podvazkovy? Nie. Iba na vrchu mali ten "ozdobny pas", na ktorom boli silikonove pasiky. Fakt nic nepadalo...

autor
23. máj 2022

@guiseppinka super ďakujem skočím zajtra do Tesca 🙂

autor
23. máj 2022

@katulienocka999 ďakujem pekne...skúsim to Tesco, svadbu mám už v piatok neviem či by to z Beponu prišlo ale budem vedieť do budúcna 🙂

0silvia0
23. máj 2022

Treba kupit svoju velkost a nebudu padat. A idealne je mat cipku hrubsiu aby lepsie drzali. Roky som nosila samodrziace pancuchy v lete, ja neznesiem hole nohy.

sovica
23. máj 2022

Ani tak nezáleží od značky alebo výšky ceny, hlavne treba kúpiť správnu veľkosť a padať nebudú. Celú svadbu som v nich pretancovala a držali👍

galixx
23. máj 2022

Nosim roky, rozne znacky, v zivote mi nepadli ziadne🤷‍♀️

evaachesa
23. máj 2022

Mala som už celkom veľa samodržiek z Beponu a ešte nikdy sa mi nešmýkali...držia ako prilepené doslova. 🙂

evaachesa
23. máj 2022

@galixx ja to tiež prvý krát počujem že padajú 😃

zuzanka.zuzu
23. máj 2022

používam samodržky zn. Adrian a nič nepadá, neroluje sa dole, neodlepuje, neovísa, neprekypuje, drží 😉 to sú na "bežné" nosenie. mám aj luxusnejšie kúsky iných značiek 😎 v tescu sú pre chudučké baby s konfekčnou veľkosťou a nie pre mňa 😀

lienka.7
23. máj 2022

Pokiaľ si vyberieš správnu veľkosť, tak ti budu drzat. Ja som mala niekoľko druhov aj znaciek, za mna samodrzky úplný TOP. 👍 napr. Bepon ma...

simsalabim
24. máj 2022

Tak mne lepiace drzia ako bribite, tusim Bepon? Ale mam na ne alergiu - po jednom noseni sa z toho skoro tyzden dostavam, takze ich uz nenosim....

saxana000
24. máj 2022

Bepon jednoznacne..

bilancia
24. máj 2022

ja mam lindex a z H&M a som spokojna,nikdy nepadli ,ten silikonovy pas to udrzi,

ornela_tn
24. máj 2022

padali asi preto, že vtedy som mala nohy jak paličky