Ahojte, viete na základe vlastnej skúsenosti poradiť pančušky/ silonky samodržiace? Nikdy som to nemala a potrebujem to na svadbu...takže naozaj také čo nepadajú. Ďakujem
za mna jedine s podvazkovym pasom, skusala som asi "1000" a vzdy sa mi to rolovalo dolu, cele zle 😂
@petamich prosím pekne to sú aké? Ak viete konkrétnu značku...budem nevesta takže žiadne problémy s pancuskami ...dakujem vopred
@ornela_tn len to nie...práve preto sa pýtam
Mne nepadali z DM alebo Bepon. Vyskúšaj kúpiť a ponos nejaké po meste, aby si v deň D mala istotu
@petamich ufff len ja som tehotná ja to na bruško už nedám..takže ak bez tohto pásu to nedrží, budem musieť oželieť klasické ...ďakujem pekne za objasnenie
chapem 🙂 tak potom mozno ako pisali baby, vyskusat 2-3 znacky a mozno nejake budu drzat - ja som nikdy nebola ultra stihla mozno je to aj tym, vo filmoch im to pekne drzi 😂
Ja som si kedysi na svoju na svoji svadbu kupila v tescu 2 pary a veru som ich nosila dlllllllho, az minule sa mi jeden par roztrhol, tak som ho vyhodila. Ale uplne obycajne klasicke... Treba spravnu velkost vybrat
Tiež som mala lepiace a pohoda
Ved sa to da vyskušať
Kup bepon, riadnu veľkosť ako treba a skus doma
@petamich haha ja som to nikdy neskúšala ale práve teraz mi to prišlo praktické...myslela som že to fakt drží samo hoci mi nešlo do hlavy že len tak haha kúpim normálne a bude ...ďakujem za skúsenosť a rady 🙂
Bellinda sú dobré ...
@guiseppinka aha a to boli tie s tým pásom alebo nie?
Ja uz roky nosim z tesca za par eur. A vydrzia par noseni, kym sa roztrhnu. A nikdy mi nepadali.
@ruzasipova perfektné zajtra som v Tescu...ďakujem krásne
Ja som mala z beponu na vlastnú svadbu samodrziace a držali paradne 😊
Myslis podvazkovy? Nie. Iba na vrchu mali ten "ozdobny pas", na ktorom boli silikonove pasiky. Fakt nic nepadalo...
@guiseppinka super ďakujem skočím zajtra do Tesca 🙂
@katulienocka999 ďakujem pekne...skúsim to Tesco, svadbu mám už v piatok neviem či by to z Beponu prišlo ale budem vedieť do budúcna 🙂
Treba kupit svoju velkost a nebudu padat. A idealne je mat cipku hrubsiu aby lepsie drzali. Roky som nosila samodrziace pancuchy v lete, ja neznesiem hole nohy.
Ani tak nezáleží od značky alebo výšky ceny, hlavne treba kúpiť správnu veľkosť a padať nebudú. Celú svadbu som v nich pretancovala a držali👍
Nosim roky, rozne znacky, v zivote mi nepadli ziadne🤷♀️
Mala som už celkom veľa samodržiek z Beponu a ešte nikdy sa mi nešmýkali...držia ako prilepené doslova. 🙂
používam samodržky zn. Adrian a nič nepadá, neroluje sa dole, neodlepuje, neovísa, neprekypuje, drží 😉 to sú na "bežné" nosenie. mám aj luxusnejšie kúsky iných značiek 😎 v tescu sú pre chudučké baby s konfekčnou veľkosťou a nie pre mňa 😀
Pokiaľ si vyberieš správnu veľkosť, tak ti budu drzat. Ja som mala niekoľko druhov aj znaciek, za mna samodrzky úplný TOP. 👍 napr. Bepon ma...
Tak mne lepiace drzia ako bribite, tusim Bepon? Ale mam na ne alergiu - po jednom noseni sa z toho skoro tyzden dostavam, takze ich uz nenosim....
Bepon jednoznacne..
ja mam lindex a z H&M a som spokojna,nikdy nepadli ,ten silikonovy pas to udrzi,
padali asi preto, že vtedy som mala nohy jak paličky
ja som si raz kúpila také lepiace... každé dva kroky mi to zletelo, celé mesto som si len pančuchy ťahala hore... nikdy viac