Samodržiaca podprsenka

kajusiqq_x265
18. jún 2013

Prosím vás má niekto skúsenosť s touto podprsenkou? Uvažujem nad ňou keďže mám dosť šiat z holým chrbtom len neviem či sa to oplatí... za vaše odpovede a názory vopred ďakujem

galaxy
18. jún 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toto teplo mi nerobí dobre. Čítam,že samovraždiaca podprsenka 😀 😀

ivkake
18. jún 2013

ja maaaam z veeelmi dobra vec len si kup o cislo väčší košík 😉

aristka
18. jún 2013

ak máš malé podprsie je to dobré ,ale ak sa pohybuješ vo väčších číslach od 3 hore ani nerozmýšľaj

ivetmicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kajusiqq_x265
autor
19. jún 2013

držať by aj držala :d len ten blbý pocit že mi padne :D

zuzicka322
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
waitinka7
1. aug 2013

ja mam tiez taku samodrziacu podprsenku, stala asi 12 Eur a je naozaj dobra. Pekne tvaruje poprsie a vdaka silikonovym pasikom velmi dobre drzi na tele.

kajusiqq_x265
autor
21. aug 2013

@zuzicka322 ďakujem za radu 🙂 objednala som stade viac kúskov a som spokojná 🙂 ešte raz ďakujem

zuzulienka1973
3. okt 2013

Kde sa take podprdy daju kupit?

m_ij_ka
3. okt 2013

samodržiace podprdy sa dajú kúpiť aj na nete, treba len hodiť do googlu, ale videla som ich včera aj u číňanov, len som si nevšimla cenu

kuwait
3. okt 2013

@aristka presne ja som to kupila ,mam stvorky,bolo to nieco strasne,bez podprsenky vyzeram lepsie,cele ma to splastilo dole,je to len pre male prsia a treba pred kupou vyskusat lebo inak budes lutovat vyhodene peniaze ak ti to nesadne

nikolahrozna
11. dec 2017

Ahoj, ja som si na vecierok teraz kupovala, na stranke https://premamicky.eu/samodrziaca-podprsenka, som si nasla tu pravu... a vobec som sa nebala, aj ked bola drahsia, ale mala som istotu... ked som si kupovala tie lacne smejdy, tak som si musela este s paskou olepovať, lebo som sa bala ,ze to neudrzi a este ked mam vacsie prsia 🙂 ale urcite ti odporucam...lepsie ako silikonove pasiky od podprsenky.