Sama na výlet

karolka12345
7. aug 2017

Ahojte,
v tychto letnych dnoch mam chut niekam vyrazit a nie byt cely cas len v mojom rodnom meste. No nemam nikoho s kym by som nieco podnikla. Laka ma vylet vlakom spojeny s kupanim sa v Sutovskom jazere. Myslite si, ze by bolo sokujuce ci divne vybrat sa tam sama?
Dakujem za odpovede

dzjanetta
7. aug 2017

@karolka12345 ahoj. Sokujuce??? A preco by malo byt?? Normalna vec..chod a co je na tom🙂

guinevre
7. aug 2017

@karolka12345 Kristepane...

dzjanetta
7. aug 2017

@guinevre veru veru😉

lintu
8. aug 2017

nejde o to, ako sa pri pohľade na teba budú cítiť iní ľudia, ale ako sa tam medzi tými ľuďmi budeš cítiť ty sama... ak máš dojem, že to prežiješ, tak choď a nerieš... tak sa mi zdá, že na Šutovskom jazere sú šokujúce aj tak úplne iné veci 😅

bluka2
8. aug 2017

@lintu "ak mas pocit, ze prezijes" omg 😀

margotka112
8. aug 2017

@karolka12345 V klude chod, vela ludí chodí samo,aj ja ked muž nemá čas idem aj ja sama aj ked so psom :D

dzjanetta
8. aug 2017

@lintu ake?? 😲ine?? Som tam dlho nebola😉

0silvia0
8. aug 2017

@karolka12345 nič šokantné ani čudné nie je na tom ísť niekam sama. Ak máš z toho divný pocit ty sama, vyskúšaj si to najprv nanečisto. Choď sama najprv do kina, sama na kávu a uvidíš že nič na tom nie je...

lintu
8. aug 2017

@bluka2 nesprávne zvolený tvar slova? :astonished

@dzjanetta nie je tam náhodou aj nudapláž? neviem, bola som tam pár rokov dozadu, ale breh jazera sme neprešli celý