Sama na spoločenských akciách

31. aug 2022

Slecny, ktore ste single a chodite na spolocenske akcie samy, pripadne aj na take, kde mozte chodit s kamaratkami atd ale ta udalost napr. ( futbal ) ich nebavi a chcete tam ist len nemate s kym, ako sa v danej situacii citite ? Nie je to trapne ak tam pojdem sama z vaseho uhla pohladu ale aj z pohladu inych. Dakujem za nazory

lamonita
31. aug 2022

Okolie si vôbec nemusí všimnúť ze si tam sama... to by ta museli riadne sledovať... naopak možno si ta práve všimne švarny šuhaj... 😉 a osloví ta. Ja som veľakrát šla aj sama do divadla a nebolo mi trápne. Cez pauzu som si bola pofajčiť a hotovo.

lindous
31. aug 2022

Naučiť sa zobrať samú seba "na rande" je vec, ktorá neskutočne prospela môjmu zdravému sebavedomiu, takže za mňa treba skúsiť 😊 ale teda priznávam, že som sa najskôr cítila trochu divne, ale celkom rýchlo som to prekonala..

ckocka
31. aug 2022

Komu by to malo byť trápne? Každý si tam ide za svojou zábavou a čo robíš ty je im srdečne jedno.

drake122
31. aug 2022

Ty chceš isť na futbal? Veď to je primitívne, 22 chlapov v podkolienkach naháňa jednu loptu🤷‍♂️

jana_eyre_2
31. aug 2022

No mne osobne mi na iných nič také nevadí, vôbec by som neriešila ak by niekto bol sam.. avšak ja som introvert, som rada ak nikam nemusím na takéto "spoločenské akcie" a ak áno, samu by ma tam nikto nedostal.. možno za milión by som šla ale inak ani náhodou.. cítim sa trápne v každej veľkej spoločnosti, kde sa musím tváriť zúčastnene..

autor
31. aug 2022

@drake122 dávala som príklad, ale myslím akýkoľvek iný šport

niekto2hy
31. aug 2022

@drake122 A v com vidis problem?Je to jej volny cas,nikoho neobtazuje...

andreatytler
1. sep 2022

Spolocenske akcie by som neabsolvovala sama. Neviem ako sa ludia na mna pozeraju, ale ta moja samota mi tam bije do oci a znasobuje sa.
Isla som raz sama do kina a bolo to hrozne. Uz nikdy viac. Potom som bola par krat sama v restauracii a to bolo tiez neprijemne.
Ale do galerie, muzea, turistiku, nakupy, vylety, cestovanie, dovolenka to nemam problem chodot sama.
Ale u teba to moze byt ine. Vyskusaj ako sa budes citit.

marcellka32
1. sep 2022

@drake122 to či je pre teba primitívne, pre niekoho zábavné

marcellka32
1. sep 2022

Kľudne sadnem sama do kaviarne, cukrárne aj na obed do reštaurácie, veď nie je hanba, že človek sedí sám

canany
1. sep 2022

Ja som chodila aj sama do kina, nemusim sa nikomu prisposobovat, pytat sa, co chce, nechce, a kludne aj spolocenske akcie ako svadby, krsty a rozne podobne. Ved tam idem kvoli niekomu koho poznam, tak mam s kym pokecat, zatancovat, cize nie som tam sama. Sportove akcie uz by som vobec neriesila, ak nemam kamosku kamosa, ktory je rovnako zaujaty tym sportom, isla by som sama. Vedidem tam kvolj sportu, nikto z ludi naokolo nebude riesitci si sama, ci nie.
Problem s tym maju len zakomplexovani ludia, typu : co si tak pomysli okolie o mne? A co, mozu ma bozat v ... moj zivot, moja vec
Tak smelo do toho

majlo1234
1. sep 2022

Spolocenska akcia futbal, to mi chyba taky dedinsky vibe, pivo a gulas v plaste😍normalne som dostala chut. Ale k veci, asi sa to treba naucit, ja som vydata a vacsinou chodim vsade bez muza, nakolko on je bud v praci, alebo ma svoje konicky, a ja nemienim cakat, kedy sa mu uraci ist s nami. Beriem to uplne v pohode co sa tyka cudzich ludi, podla mna to nikoho nezaujima. Trochu ma to stve z pohladu nasho spoluzitia, ale to uz je ina kapitola😀