Ahojte.
Hľadám niekoho/rodinu,ktorá bola s manželom na Cypre na misii.
Oblasť Famagusta.
Ďakujem 🙂
@mysickamys ahoj ako to tam majú prosím ta? Môj priateľ tam ide tiez. Tak ma to dosť zaujíma Vidím ze žiadne komentáre nepribudli.
@mysickamys
@scarletka34
Ahojte, ja som sa akurat vratila po pol roku s detmi z cypru ☺️ zvladli sme to super, kludne piste a pytajte sa ☺️
ahoj, vďaka. a kde ste bývali?
škoda, že ste neboli v letnom období. deti chodia do škôlky? alebo do školy?
@zuzicka256 ahoj a to si potom bola s mužom malo keďže majú len 2 hod vychádzky ci ako ste fungovali?
@scarletka34 nooo moj muz je VP, cize on mal povolenie living out a byval s nami v dome co sme si prenajali. Vojaci to maju v tomto nevyhodne veru. Cize moj chodil ako doma, do prace a domou. Byvali sme v hlavnom meste v Nikozii asi 5km od campu.
@mysickamys mam mladsiu(teraz bude mat 3 roky, cize ona bola doma) a starsiemu predskolakovi som vybavila v skolke individualne vzdelavanie s tym, ze mi dali osnovy a ucila som sa s nim doma. My sme boli od septembra do marca ale za mna super. Teplo bolo az do novembra, chodili sme na plaz, potom prisla "cyperska zima" co znamena, ze bolo pocko take ako u nas na jar, ale aspon sme obehali veci, na ktore je v lete prihoruco-hory, pamiatky, hrady a tak ☺️ teraz tam zacinaju zase prijemne teploty.
@mysickamys pripnem sa 😅 napodobne 😅