S menštruáciou na túru

slniecko_12
30. sep 2017

Ahojte baby. Potrebujem poradiť. Môžem ísť s menštruáciou na túru? Teraz je obdobie ruji a počula som že na ženu ktorá má menštuáciu môže zaútočiť jeleň. Máte s tým skúsenosti? Čo odporúčate?

bobulazelena
30. sep 2017

No chvalabohu skusenost nemam. Ale minulybrok to aj v televizii normalne nejaky polovnik hovoril, tak asi na tom nieco bude.

osky
30. sep 2017

Prosiiiiim????
To pocujem 1.raz...
Zaujimave

evittam
30. sep 2017

Jasneee, ten jeleň caka len na teba kedy sa objavis.😂😂😂
Prepac, musela som.

ellca123
30. sep 2017

Teraz je obdobie ruje u jelenov,ked sa ochladi u nas pocut ich vabenie/ci ako to nazvat/
a je pravdou ze zvierata to vedia ze mas svoje dni/aj rujny jelen/
u nas to vie kazdy😉

drobcek26l
30. sep 2017

U nas je to úplne bežná vec, ano poľovník ti to potvrdí. Robila som vo firme ktorá bola od dediny kúsok cez horu a v obdobi ruje chodil ráno a na nočné pre žeby vedúci na aute do dediny len aby nešli peši lebo je to nebezpečne. Ano jeleň vtedy môže zaútočiť.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilyianka
30. sep 2017

@slniecko_12 ano je to pravda,ja som tiez bola parkrat pocas ms v horach,ale nastastie ma ziadny jelen nestretol 👍

janinah
30. sep 2017

odhliadnuc od jelenieho nápadníka....cez svoje dni sa na túry netrepem,to chcem varené vínko alebo aspoň pečený čaj a strčenie sa pod perinu a knihou v ruke😉

deniky
30. sep 2017

Môj krstný je poľovník a tiež to spomínal že by žena nemala vtedy chodiť do lesa keď je ruja a má svoje dni ☺

jeennyv
30. sep 2017

Niektori polovnici..je to nechutne, ale davaju vlozky do lesa a tak vabia na odstrel..cize nesla by som urcite, zvieratka tieto veci citia viac

lujziana44
1. okt 2017

Podľa mňa môžeš kľudne ísť. Ono sa vraví, že si takúto ženu zvieratá všimnú skôr, ale zas je pravda, že isto nebudú všetky na teba čakať 🙂

mirka_kratochvilka
1. okt 2017

Je to zaujimave, ja som pocula od kamosky co bola v afrike ze do vody vtedy neradno, kvoli zralokom, ze ak je rizikova plaz, do vody vtedy vobec...😨