Baby viete mi niektora poradiť dobre detske hodinky pre dieťa?take čo ste s nimi spokojne a máte ich aj overené ? dakujem ️
@yanni pre prvacika aby sme si mohli zavolať cize hlavne o volania
@petrastrbanikova kým kúpite take hodinky si zistite/ vnútorný poriadok školy/ či môžu deti používať telefón… u nás napr. Je zakázané používať telefón- musí byt vypnutý a keď chce zavolať rodičom tak cez triedneho učiteľa
@petrastrbanikova nic mu nekupuj. Aspon zatial. Kedy mu chces akoze volat? Vo väcsiine ZS su aj teefony aj smart watch zakazane. U nas napr. hodinky si do skoly moze doniest ale akonahle vkroci do budovy musia deti hodinky uplne vypnut a pouzit ich mozu aj ked sa skonci vyucko. Tak ist v druzine nesmu byt zapnute. Skola je povinna, ak by nieco bolo, zavolat rodicom. Ja mam napr. 4tacku a bez problemov prezila vsetky doterajsie rocniuky bez smart watch a mobilu. A to chodi do a zo sko.ly autobusom. Do druziny nechodi, po vyucku pride rovno domov. Tiez sme minuly skolsky rok rozmyslali, ked jej dvakrat usiel poobede autobus, ale ona zbehla do skoly a sekretarka mi zavolala. Ziadny problem. MOja ma klasicke rucickove flick flack cisto koli casu, aby si po vyucovani pohla a nekecala s kamoskami. Inak sa zakecia pri obuvani a ujde jej bus.
@misana84 áno viem o tom ale my hľadáme celkovo hodinky ci už v škole je alebo nie je
@petrastrbanikova môj ma TCL movetime watch 40 a som spokojná. Z aplikácie mu ich môžeš počas vyučovania vypnúť a zapnúť po vyučovaní, spoľahlivé GPS, SOS tlačítko, posielame si správy keď je vonku, čisté volania. Aj cena prijateľná
Ja som to teraz riešila, keď nám pani učiteľka sľúbila,.že nám deti vyprevadi na autobus a zabudla na nej. Chuďatka plakali v šatniach. Preto som mu hodinky kúpila. Vysvetlila som mu, že nech ich použije iba vtedy ak omeška autobus a za ďalšie v aplikácii som si nastavila že od začiatku do konca vyučovania budú hodinky zamknuté,. čiže s nimi neurobí nič Max sa pozrie koľko hodín. Preto som riešila hodinky aby som vedela po dieťa ísť...
@smolo56 a už si nejaké kúpila?
@petrastrbanikova áno tieto
@smolo56 nevies aj ako sa volajú náhodou?lebo takto mi to moc Nehovorí
@petrastrbanikova tak musis dat viac info, co si predstavujes. Klasika, smart watch, pre kolko rocne dieta. A naco tie hodinky potrebuje.