Ahojte prosim dajte vase tipy s ktorymi znackami a KONKRETNYMI cistiacimi pristriedkami ste najviac spokojne ci uz ucinkom ale aj prevonanim. Zaujima ma hlavne prostriedky na cistenie toalety, kupelne, kuchyne. Dajte prosím tipy
Tiež Sanytol.
Na kupelnu,zachod, podlahy. Vsetky mi krasne vonaju a uplne najviac milujem te grepovy sanytol
Používam frosch, tu zelenú žabku. Na sprchu a kúpeľňu, na okná, levanduľu na wc a na podlahu tiež majú s levanduľou.sanytol na dezinfekciu všetkého, inak nemám nič ine
pulirapid
Znacka Denkmit - kupite v DM drogerii..
Ocot 🤷 😁 Ale aj sanytol a Cif kúpeľne, frosch sa mi zda slaby ale my mame tvrdu vodu takze jedine ocot 😉
W5 na kúpeľňu
Cif
Durgol
Ja rada používam cif a sanytol 😊
Cif biely, duck gel wc levandula, domestos zeleny,... cerezit proti plesni nemajú ho vzdy.. , Savo dezinfekcia zeleny.
Ajax floral fiest, pronto proti prachu, Cif na okna....
Savo bez chloru zlty na kuchynu zlenkavo-modry na kupelnu a aj ostatne povrchy v pohode.mala som aj lacnejsie z kauflandu ale tieto mi krajsie vonaju aj dlhsie vydrzia.na podlahy Alex cerveny krasne voni.Sanytol bezoplachovy hlavme na hracky aspon tie baterkove a hudobne.do zachoda domestos 2x do tyzdna inac len zavesne gulicky podla akcie vacsinou bref.na sklo iba modry clin.a na velke upratovanie kupelne pulirapid mame ozaj trdu vodu az cervene flaky sa nam robia a tento jediny da
dolu vsetko
Ahoj ja som najviac spokojná s Euronou. Narazila som na ňu na internete v jednej diskusií keď som riešila zápach z práčky, prejavy na koži z práškom a hlavne zápach po čistiacich fixinela a pod. v malej panelakovej kúpeľni, keďže neviem robiť v rukaviciach tak som stále mala popraskané ruky pomaly do krvi. Oni majú všetky výrobky voňavučké, bez zbytočnej chémie a až neuveritelne účinné...milujem upratovať a prať s Euronou 😍
úplne obyčajná jar (ale original, nie napodobeniny) a ocot 😂
z tu spomenutých je cif úplne k ničomu (to je len zafarbená voda), fixinela, w5 z lidla a celkovo "obchoďácke značky" tzn. tesco, dm - ich si moje zariadenie ani nevšimne 🙈 keby prejdem handou s vodou tak to má rovnaký účinok.... jediné čo som neskúšala je ten sanytol
Ahoj, ja som objavila caro pripravku Pulirapid a neviem si ho vynachvalit. Vsetky vapenate usadeniny miznu v priebehu sekund, pouzivam ho na baterie a odtoky, ale aj na cistenie skla v sprchovacom kute a ani sa pri tom nenadriem. Na podlahu v kupelni som objavila Sanytol na podlahy s vonou levandule, na ten uz tiez nedam dopustit 🙂
Sanytol 🙂