S dieťaťom na vlaku

mary32111
19. mar 2024

Dobrý deň, treba mi ísť s Bratislavy na východ cca 5 hodinky na vlaku s dvojmesačným bábätkom, môžem ho mať vo vajíčku primne na sedadle ? Áno ? Nie ? skúsenosti ? Ďakujem

syslik81
19. mar 2024

na vlaku bude zima a fukat .. ale vo vlaku v sedacke moze byt ... pripadne mas aj vozne pre kociky ak sa mu lepsie spi v kociku ...

zuzanka.zuzu
19. mar 2024

2mes bude v pohode, počkaj na 2r 😀 a nechceš si zobrať rovno kočík? ale kľudne aj vajíčko ak ti je lepšie... ak kojiš tak pohoda. ak nie tak do termosky vodu, mlieko v odmerke a idete 😉

anavixy
19. mar 2024

Kocik by bol lepsi podla mna pre to babatko, aj ked predpokladam ze nestravi celych 5h vo vajciku, ale predsa 🙂 no kocik tusim len v rodinnych voznoch moze byt, tak si zisti ci take su a porozmyslaj, kde vam bude lepsie.

mamina7070
19. mar 2024

len si kup miestenky aj sebe aj pre vajicko s dietatom lepsie asi do kupe

mary32111
autor
19. mar 2024

@anavixy áno najlepšie by bolo v kočíku si poležať pohodlne len budem musela dať kočík do úschovne lebo neni toľko miesta aby mohol byt rozložený primne tak musí byt vo vajíčku primne lebo vanička čisto bez konštrukcie kočíka sa na sedadlo nezmestí. Ci ? 🙂

mary32111
autor
19. mar 2024

@zuzanka.zuzu áno chcem kočík aby bolo vo vaničke ale nemôžem mať kočík napr. V prvej triede lebo bude prekazat. Ani nikde nieje okrem úschovne miesto pre celý kočík myslím .

mary32111
autor
19. mar 2024

@mamina7070 môžem si napr do kupé kúpiť 2 miestenky aby som ju mala vo vanicke? Nevieš?

mamina7070
19. mar 2024

@mary32111 ano kludne

viestta
19. mar 2024

@mary32111 k jednemu"dospelemu" listku mozes kupit len jednu miestenku navyse pre dieta do sest rokov veku. Ak by si chcela dalsi, musis kupit aj listok, ale stacil by aj polovicny pre dieta bez "preukazu na zlavu". Nikto nebude skumat kde mas to druhe dieta. Ale v pohode ulozis diata ja jedno sedadlo ak sa ty trosku potisnes. Kym bude spat tak to zvladne, ked nebude spat das ho do vajicka. My sme tak cestovali s nasim

pandorra
19. mar 2024

Ja som s 3 mesačnou cestovala vo vajci. Samozrejme, že tam nebola cely čas. Kočík sa nedá dať do detského vozňa, musí byt v batožinovom vozni. Cesta bola super. Išli sme z Ke do Ba.

nazli24
20. mar 2024

Na vlaku...??? Ja že sa cestuje vlakom. Nie na vlaku