S čím vyplniť podprsenku aby prsia vyzerali väčšie?
Kúpiť správnu podprsenku, veď sú už push-up také, že aj na plochej žene vyzerajú, že má minimálne B košík, fakt si neviem predstaviť ešte niečím podprsenku vypĺňať
Tak vyplnat to nie, sa ti posunie vypln a bude trapas na svete, push up maju teraz uz take co pomaly o dve velkosti budes mat vacsie
@zuzubb007 a teraz cez leto ja si úprimne neviem predstaviť mať v podprsenke ešte nejakú gélovú výplň navyše a pot mi bude tiecť cicerkom
Vazne si chces nieco strkat do podprsenky? V dnesnej dobe? Kolko mas rokov? 12?
Vypocuj si posledny diel podcastu 90-60-90
Je tam rozhovor s chlapikom ktory spravil s podprdami svoj biznis a celkom mudre rady, ma nejaku firmu attractive
Tak ono je to taký oldis... a vyzera to v podstate aj smiesne, lebo vsetci to vedia, ale ak ma nízku sebahodnotu, a pomoze jej to to.. tak
Inak toto musí byť zážitok pre niektorých chlapov, v tričku baba s krivkami a keď zhodí prádlo nič. Ja to chápem, že každá by sme chceli mať ideálne veľké prsia akurát zadok. Len nie vždy to tak je. Tiež som ako pubertačka bola nespokojná, lebo prsia malé veď čo je to A košík keď všetky baby okolo mali väčšie.
@zmrzlinka2021 strkanie niecoho do podprsenky? Ved by som sa viac kontrolovala ci je vsetko tam kde ma byt nez si uzivala na prvy pohlad napumpovany a natlaceny neprirodzeny dekolt. V dnesnej dobe ked kupit neviem ake superpushupky za par korun mi tato otazka prise absurdna.
Budeš jak balík chipsov... veľký obal a dnu nič... neblbni, pekná si. 👍🏻
Ale Jožko, už stačilo!
@zmrzlinka2021 toto si najdem, nejake rady vyslovene nepotrebujem, ale rada si vypocujem.
Boze, keby sa dalo, tak sa rada podelim 😅🤣🤣.
Autorka, ani nevies, ake stastie mas, v tomto teple velke prsia, ani s podprdou dobre, bez nej este horsie. Neblazni.
Ponožky, jablká? 🤔
Ničím netreba vypĺňať, treba si len kúpiť dobrú push-up
nicim, musis si kupit spravnu podprsenku pre seba - spravna velkost kosikov, spravny obvod a hlavne spravny typ podprsenky.
tiez odporucam, ak mas niekde blizko predajnu bielizne Attractiv - tam ti spravia “bra fitting”, tie baby sa fakt rozumeju, odmeraju ta a poradia ti s velkostou aj typom podprsenky
Kupit si vhodne spodne pradlo na prsia ake mas.
Oblecenie ma pasovat na telo, nie naopak.
Su dokonca podprsenky super push up...Navstiv obchod H&M a poskusaj
https://www.google.com/search?q=vypchávky+do+po...