My na detskom plavaní, traja ludia v detskom bazene a ja som zistila, ze nam zmizla lopticka, taka zaujimavá deravá z plastu z hrkalkami z dmky. Vysiel mi z toho jeden mladý ocko co mal na tricku nieco s trávou. Druha zena bola inde, on ju mal v ruke...a bol pri nas, inde sa nemohla stratit. Este som raz stretla babu co kradla saty co sa sušili na sušiakoch, viackrat viacerým babám, potom som si ich od nej vypytať a ona ich mala pod postelou.
Ja som sa stretla so zlodejom babrakom (teda mama, ja som spala nic netusiac v detskej izbe) cez balkonove dvere sa k nam pokusal vlamat zlodej, mama sa samozrejme nato zobudila. Otapena sa sla pozriet a taka rozospata na toho zlodeja zacala hovorit ako na otca, co sisi zabudol kluce... (byvali sme na prvom otec vtedy chodil do nemecka na tyzdnovky ci dvoj) potom mama precitla a zistila ze je to zlodej, samozrejme zacala kricat na ratu a zlodej vyskocil von balkonom. Zlomil si nohu dokrivkal nie moc daleko, medzitym mama zavolala policiu a kedze nebol daleko chytili ho 😆 Cele sa to odohralo zaciatkom 90tok kedy vycinal aj skrtic, takze mame asi vsetko nebolo jedno ked zistila ze to nieje otec. My sme toto cele s bratom samozrejme predpali.
Kamoska bola u mna a potom sme sli cez les na Devin a musela som v lese 💩 a ja ze dokelu nemam ani len vreckovku a ona ze v pohode a vytiahla z plecniaka wc papier . A ja ze wow ty si taka pripravena na vsetko to furt nosis so sebou ? A ona ze nie to som u vas na wcku zobrala . 🤨
Alebo v bazene v mexiku detskom som kupila krokodila velku nafukovacku a bolo tam kopec americkych korejcou a milion hraciek do vody tam vsade plavalo mala 2r to chytila cosi male kacicku ci kyblik a jedna ta korejka ze mi to pozicia ked jej poziciamw krokodila. A ja ze ok no a mala to cele hodiny isli sme sa uz aj najest a cestou z vecere vravim jej sorry mozem dostat toho krokodila spet ? A ona ze nie sak to nie je tvoje . 🥹 som jej povedala ze hnet vedla je obchod kde som to v ten den kupila nech sa ide opytat ked mi neveri . ( a som si ista ze to bola ta ista korejska mamicka 😆co si to “požičala” odomna) ale to by som rovnako ako ten tvoj pribeh s loptickou nenazvala ze zlodeji to su ludia co trpia kleptomaniou co Taketo drobnosti zoberu. L
Jedna pani od nás z dediny kradla v obchode pašteky 🤣 niežeby to potrebovala, mali sa dobre, ani ich vraj nikto doma nejedol - len proste musela, kleptomanka. Samej predavačke to bolo velice trápne, lebo pani bola solventnejšia a robila v tých súkromných potravinách väčšie nákupy, proste VIP 😃
@jana_eyre_2 tiez by som povedala, ze aj tu lopticku mohol niekto vziat tak, ze si vlastne nruvedomil, ze ju ma v ruke. Ja som takto kedysi ukradla asi 3 jablka z obchodu v UK 😂 isla som na rychly nákup "do ruky" bez košíka a do sacku som si dala tri jablka, co som si zavesila na ruku. Samozrejme, ako kazdy moj nakup do ruky to skoncilo tak, ze pri pokladni som uz mala v rukach pekne nalozene. No a ako som to vykladala, vobec som si neuvedomila, ze ten sacok mi tam ostal zaveseny a uz vonku, ked uz som mala nakup v taske, som si vsimla, ze mam nieco navyse.
A to s tym menicom sa stalo aj mne v CR, ked som brigadovala ako 18 rocna pri pokladni v Hypernove. bol to vtedy celkom rozbehnuty biznis. U mna si kupoval zuvacky a melon a platil 5000Kc a zacal menit tak, ze v konecnom dosledku by som mohla prist o 4000 Kc, az na to, ze mna neodrbal teda. Hadal sa tam so mnou, robil tlaky, ale stala som si za svojim a zavolala som veducu a chlapik sa velmi rychlo zbalil a utiekol. Veduca uz vedela, o co ide, len skoda, ze nas na to nrupozornili vopred, lebo sa jeho kumpanom podarilo oklamat dalsie moje tri kolegyne.
Moj spoluziak na strednej (rok cca 1988) mal vzdy nejake fajn oblecenie, hlavne rifle, vtedy sa to velmi nedalo kupit. A raz len tak nadhodil ked sme isli domov cez sidlisko ze "ved pozri okolo, tu si mozes vybrat co chces" a ukazal na bytovky. Ja som nechapala a on "ved kukni na balkony". A neskor som sa dozvedela ze ak sa mu nieco zapacilo tak kludne vedel vyliezt po balkonoch aj na 3.poschodie.
Kedysi, zili sme v zahraničí, som mala vyložený kočík pred vchodom v bytovom dome a malej ukradli deku z neho. Takú maličkú, za pár supov. Mamina pracovala v obchode a mala bežne zákazníkov, čo si semtam dali do vrecka cibuľu, alebo niečo podobné.
@martina1985ba stiahni si appku yourhour - dá sa ňou obmedziť čas na aplikácie. ja mám na insta, youtube aj chrome 10 minút denne, len aby som pozrela, čo je nové (napr. tu), pozrela storky nejakých ľudí, čo mám rada a to je všetko.
Ja som v 2.r na zš ukradla triednej keksik Linu ktory si nechala na stole cez prestávku a veselo zjedla🙈 hanba na 100rokov 🙈 nasmu synovi z dvora ukradli romske deti taky elektricky traktor a o ulicu dalej kde bývali sa na nom veselo vozili, samozrejme boli to tí najhorší cigosi u nas tak sme sa bali si ho ist vziat, ale muz pobral kamosov a rýchlosťou blesku isli ten synov traktor ukradnut späť 😄
@jana_eyre_2 no to bolo teraz cez vikend a podla mna ju zobral narocky, boli sme tam aj vcera a pytala som sa personalu, nenasli ju, tak ja len ze ma to nenapadlo, ze ockovia malych detí mozu kradnut :D ..mozno mu krivdim, a zahadne zmizla.
Mojim rodičom ukradol niekto smetnu bedňu aj so smetím :D
akoze tak toto co citam niektore story neviem ci sa smiat alebo plakat :D
Ja kradnem tak prirodzene, ani o tom neviem. Raz v nakupnom centre pri nakupoch, ako mali taky ten stojan s novou vonavkou, tak ze si ovoniame. Ale bola priviazana o retiazku, co som si vsimla, az som tym celym stojanom trhla vsetko popadalo. Povonali sme si a ked sme prisli domov, jedna vonavka v taske, len tak. Kukali sme na seba, ze kto ju z nas kupil..nikto..sama spadla do tasky 😀
Potom zase v obchode uplne bez hanby som si do tasky pchala katalog, ze sak doma pozriem co fajne maju a doma pozeram, ze €1..ups
a tak isto aj so vzorkami farieb na steny, take tie papierove. Pobrala som si ich dost a az doma pozeram, na niektorych, ze €1..
Inak nas o peniaze v Prahe na ulici pri zmienani tiez tak odrbali a o dost. No ale clovek sa uci na vlastnych chybach.
My sme boli na kupalisku. Sestra si polozila na lavicku nafukovacie koleso svojho maleho. Kym sa vratila so satami, tak pan, ktory sedel vedla nej odisiel aj s kolesom 🤔
Bezne sa kradne v obchodoch - pridu s cestovnymi taskami vystlanymi alobalom a nakladaju. Ono to potom nepiska. Kamoska prichytila tehotnu zenu ako si na brucho schovava saty. Na strednej som mala kamosku, ktora kazde rano ukradla jednu Milu a druhu si kupila🤣
Ja som robila v obchode a skor som mala stastie na blaznov ako na zlodejov. Raz mi prisiel jeden nestastnik a skusal oblecenie, vyskusane hadzal na zem v kabinke. Poprosil nech mu donesiem dalsie. Ako som tak sla, kabinku mal napol odhrnutu, zbadala som ako si tam stoji v adamovom ruchu a "adama" mal v pozore, tak som urobila celom vzad a nic dalsie som mu nepodala.
Inokedy mal jeden starsi pan potrebu rozpravat mi, ze Merilyn Monroe bola ciernovlaska, lebo mala na prirodzeni cierne chlpy 🤦♀️ praca s ludmi je zabava.
Mne teraz úplne "zvycajne" ukradli penazenku z ruksaku v autobuse. 😡 Dúfam ze si užili mojich par drobakov, lebo všade platím kartou, ale teraz všetky doklady a karty vymeniť, ide ma poraziť.
Ale mojej babke ukradli veci z kabelky tak, že jej ju rozrezali zo spodu a akurát mi kolegyna spomínala, že jej kamosku vykradli keď bola s mužom doma, vliezli cez okno a pobrali narýchlo co mohli z tej jednej izby 😳
Najoriginalnejsia zlodejka bola moja suseda. Samozivitelka, dve malé deti, chlap platil len občas, klasika, proste kmitala do prace, z prace na nákup, rýchlo domov, večne v pokluse. Až jedného dňa prišla domov, išla vyložiť nákup a uvedomila si, že dnes nakúpiť nebola. Asi drapsla v autobuse zo zvyku tašku a vystúpila. Až doma si uvedomila, že ten nákup je dáky zvláštny a ani náhodou nie jej. Asi mesiac chodila od hanby inou linkou, 🤣🤣🤣
@jana_eyre_2 ja si tiez myslim, ze otecko omylom zobral lopticku. Moj muz je taky, absolutne nerozoznava, co je nase a co nie. Ked boli deti malicke, 2 krat doniesol raz cudziu hracku z ihriska a raz detsku mikinu, deti mali v ruke, tak myslel ze je to nase a zobral domov🙈 a raz zabudol nas dcerin bicykel na ihrisku, a prisiel na to az za 2 dni a cuduj sa svete, bicykel tam bol🤣 cize mojho muza tiez niekto moze vyhlasit za zlodeja a pritom on je iba popletko🤣
@sims122 jezis aj naaaam 😂😂😂 a este k tomu to bol uplne rozpadnuty stsry hlineny smetiak, akurat sme si s muzom hovorili, ze treba novy a potom nam ukradli a este zopar susedom 😂😂😂
@jana_eyre_2 moj muz mi doniesol deti oblecene v cudzom obleceni (od topanok po bundu)🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Najbizarnejsie veci- topanky v zime, musela som ist bosa domov😬uz sa nikdy nenasli...
Smetny kos plny smeti (80l konvu) spred domu, kolesa z bycikla primontovaneho o radiator za 15 sekund, nemecky vykladovy slovnik (taka hruba 1,5kg tehla).
Naopak raz som si v mnichove pred davnymi rokmi zabudla cestou z prace tasku na lavicke na stanici metra (s nahradnym pracovnym oblecenim, penazenkou s peniazmi a mp3 prehravacom). Uz som bola psychicky rozlucena.....ked o dva dni idem do prace a moja taska stale na povodnom mieste🙅♀️🙆♀️🙅♀️🙆♀️🙅♀️🙆♀️
Neviem, ci je to nezvyčajné, ale pre nás to bolo minimálne zvláštne. Rozbili nám okno na aute, aby z neho ukradli bicykel, čo mal len jedno koleso :D
Môjmu mužovi už 3krat peňaženku v nemeckú na benzínke, položil ju z ruky na minútu otočil sa a už tam nebola 🤣
Susedovi niekto rozbil okno na aute a ukradol z neho masku čerta 😅.
V kempu nám susedia ukradli šampón zo spoločnej sprchy. Išli sa sprchovať po nás a potom tam už nebol. Bol to lacný šampón preliaty do fľašky drahého šampónu 😂. Dúfam že z neho boli “happy”, my sme mali ešte jeden v zálohe.
S tou loptičkou to nemohlo byť tak, že si to proste len neuvedomil že drží cudziu loptičku? S tými šatami to je fakt divné 😅
No ja neviem či som sa stretla s nezvyčajným zlodejom, neutkvelo mi nič v pamäti.. ale čo ma raz postretlo bolo v prvej práci, bola som v strese sama v predajni, pred vianocami kopa ľudí.. prišli dvaja muži a v obchode s oblečením si kupovali ponožky za 60korun a platili 1000korunackou.. keď som im vydala, tak ma poprosili že či im rozmenim, rozmenila som.. vrátili mi že ešte toto rozmeniť takto.. šup šup a obrali má o 1000korun.. nevedela som že také praktiky existujú, hrozne ma to štvalo, najmä moja výplata bola 5000korun, prvý krát som žila sama a ešte aj o to malo som prišla..