Rytmus na Bardejovskom jarmoku

fido69
17. júl 2024

Na Bardejovskom jarmoku vystúpi raperská hviezda Rytmus. Za hodinové vystúpenie podľa centrálneho registra zmlúv (24.04.2024) zoberie 13.200€.
Je úžasné vidieť ako sa mestu Bardejov darí a ako zmysluplne vie využiť finančné prostriedky. Škoda len, že ľudové umelecké súbory za vystúpenie dostanú akurát preplatenie cesty a od hladu jednu bagetu. Rovnako kto chce v Bardejove ženský futbal, tak by sa mal naň poskladať vo verejnej zbierke.
Takže všetci hrr do Bardejova, nech si naše verejné peniaze neužíva len Rytmus, ale aj my. 😉

viestta
17. júl 2024

Ked bolo na karafiaty na MDZ, bude aj na Rytmusa...

stanulienkat
17. júl 2024

Ved sa podporuju nasi ludia...🤨

barborachors
17. júl 2024

@fido69 folklór nikoho nezaujíma zato nadávky zaujímajú Slovač. Sami si to pýtame, vid sledovanosť na sieťach, priestor v médiách atd. A mesto si aspon zarobí, ekonomika nech sa trochu viac roztočí, aspon sa spoluobčania zabavia.

pribinak
17. júl 2024

A čo tak konfrontovať vedenie Bardejova? Napísať otvorený list primátorovi a poslancom a podpísať čo najväčším počtom občanov

Lebo nechcem byt negatívna, ale toto na koni nejak nevyriešis

nelca0510
17. júl 2024

A čo čakáš. Podporili Pelleho aj s tou nebo Jasminou,tak to treba vratit.

diana45
17. júl 2024

@fido69 Dara Rolins v ZM za 10 tisíc.....a teraz čo?🤷

nika_val
17. júl 2024

Prosím ťa a vieš kolko si vypytaju iný umelci čo spievajú a nenadavajú? 🙈 ide o podobné čiastky
Takže to nie je len tým že slovákov zaujimaju nadavky..
Moja teta nedávno organizovala MDD podujatie chcela na vystúpenie Mira Jaroša. Vieš koľko si vypýtal? 7000€ + občerstvenie
Druhá varianta bola Spievankovo .. tí si za 30min vystúpenie vypýtali 4500€ + preplatenie cesty
A to sú detský interpreti ktorý robia tak isto xy vystúpení po celom Slovensku ročne. Vieš aké prachy z toho točia? A to čo na to povieš? Že ryžujú na deťoch? Ano robia presne to.
Minulý rok tu bola podobná "kauza" okolo Dary Rolins že si vypýtala nehorázne peniaze za vystúpenie na nejakej slávnosti tiež takto v meste. A tiež nepoužíva nadávky, ani iné vulgárnosti a slovákov to zaujíma a zaplatia jej za to že príde otvárať ústa na playback 😁😁

vikiki29
17. júl 2024

@diana45 asi preto, že toto je len obyčajný vulgárny primitív? 🤷‍♀️ či ty si Ok s tým, že toto má byť vzor pre tvoje deti?

diana45
17. júl 2024

@vikiki29 ani jeden z nich.... pointa bola niekde inde

viestta
17. júl 2024

Ja sa len tak zamyslam, ci teraz ti co im islo o dobro malych deticiek a zhejtovali rodicov s detmi na Pohode, zhejtuju aj rodicov co sa detmi vyberu Bardejovsky jarmok... Pretoze na tom jarmoku sa deju ine veci... Ale predpokladam, ze na ten sa "priroda hnevat nebude" aj keby tam dosla supercelarna burka

vikiki29
17. júl 2024

@diana45 tak porovnávať umelca čo v živote niečo dokázal (áno Dara toho od malička dokázala veľa, tam je povedzme ten honorár Ok) a nejakého prízemného primitíva čo húka nadávky a vulgarizmy do mikrofónu je dosť mimo.

liusa82
17. júl 2024

áno.K nám do zm má prísť rolins no ani tam len nepáchnem.Ja ju nemusím.Aj ked ludia nadávajú, že kde tu by sa malo čo to opraviť, ale neuvedomujú si že to sú peniaze priamo vyčlenené na kultúru a nie na opravy v meste.Mohli ale zavolať niekoho iného nie ju.Ja sa jej inak aj čudujem že sem príde.Lebo keby si toto ja osobne na seba prečítam tam nechcelo by sa mi do takeho mesta kde ma nechcú

januarova
17. júl 2024

Zkopirovane z FB:
Zdroj Patrik Kimijan:

NEUVERITEĽNÉ ŠŤASTIE PAŤA Z PIEŠŤAN❤️

1. Paťo pred prezidentskými voľbami podporil anjela zmierenia Petra Pellegriniho.

Že tak urobil počas volebného moratória, keď zákon zakazuje akúkoľvek formu podpory kandidátov, aká je zvyčajne poskytovaná za odplatu, je detail, ktorým sa rapperi z Piešťan neondejú.

2. Aktuality však zistili, že pred spontánnym prejavom nezištnej podpory pre posla mieru sa Paťo z Piešťan zastavil na Úrade vlády.

Tam zhodou okolností a volebných výsledkov vládne vláda, ktorej druhou najsilnejšou stranou je Hlas, a jeho predsedom bol vtedy ešte stále len kandidát Peter Pellegrini. Teda ten, ktorého Paťo pár dní po návšteve ÚV podporil.

3. Keď sa novinár Matej Príbelský z Aktualít opýtal Paťa, čo on, drsný rapper vychovaný piešťanskou ulicou, robil na Úrade vlády, ten zareagoval presne tak, ako sa na človeka s obrovským výtlakom na sociálnej sieti sluší a patrí.

Nie, srandujem. Rytmus zverejnil ich SMS komunikáciu aj s Príbelského tel. číslom a výzvou, aby mu jeho fans, ktorých má cez 700K, napísali:

💬“Kľudne napíšte pánovi novinárovi a vysvetlite mu, že nie som politik a nemusím sa nikomu zodpovedať ohľadom toho, aké mám projekty a koho volím.”

4. Tak síce Príbelského otázka neznela, ale asi by bola škoda premeškať príležitosť zachovať sa ako sedlák, keď sa takto núka.

Lepšie by bolo, aj keby to dal na Mečiara - 💬ešte raz sa ma to spýtaš, takú ti pri*ebem, že sa z toho nespamätáš. To by bolo aspoň trochu viac gangsta.

5. Nakoniec sa Paťo síce novinárovi ospravedlnil, ale v tom istom poste nazabudol zaútočiť na novinárov, ktorí “ohýbajú pravdu”. Okrem tohto tam napísal aj zaujímavú vetu:
👉“Nežijem zo štátnych peňazí.” A tu sa dostávame k tomu veľkému šťastiu. [1]

6. Len pár týždňov po prezidentských voľbách, ktoré aj vďaka nezištnej podpore od Paťa s jeho 700K followers vyhral Peter Pellegrini, prišlo to nečakané šťastíčko.

Rytmus dostal jedinečnú ponuku zahrať na Bardejovskom jarmoku (!) a jeho honorár vo výške 13 200 EUR(!!) zaplatí kto? No TIPOS! Ak by ste nevedeli, to je štátna akciovka, a.k.a. štátne peniaze. [2]

7. Aby toho šťastia nebolo málo, ten istý TIPOS za tie isté štátne peniaze podpísal zmluvu o partnerstve so spoločnosťou FABRIQ SERVICES, s.r.o., ktorej jediným spoločníkom je FABRIQ MMA a.s.
[detaily a link v komentoch]

No a v boarde tejto akciovky sedí nielen Paťo z Piešťan, ale aj istý Attila “môžeš mi oblízať vajcá” Végh, ktorý neuveriteľnou zhodou neuveriteľných náhod tiež počas moratória podporil koho? Petra Pellegriniho 😇

Aj takto sa na Slovensku vyhrávajú prezidentské voľby.
And I Think It's Beautiful ❤️

fido69
autor
17. júl 2024

@januarova Je to presne ako uvádzaš. Začiatkom aprila podporil Pellegriniho a už 2-3 týždne podpisuje zmluvy o účinkovaní v Bardejove. V tom chudobnom Bardejove, čo nemá peniaze ani na ženský futbalový team.
Jdu blejt velebnosti!

sevrin
17. júl 2024

Ono bývalo dobrým zvykom, že na jarmokoch sa zvykli predvádzať všelijaké atrakcie v putovnom obludáriu. Vážte si že mesto Bardejov sa tieto tradície rozhodlo oživiť.

viestta
17. júl 2024

@sevrin ano, obludarium, to je primerane 😅

zuzulka558
17. júl 2024

@nika_val ale ved oni to nerobia pre peniaze ale pre detičky tak sa všetci prezentujú 😅

princkrason
17. júl 2024

a tak je to spravne a tak to ma byt , lebo ako sa vravi co sme si zvolili to mame
,, Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike."

nika_val
17. júl 2024

@zuzulka558 áno samozrejme a tie tisíce čo pýtajú za koncerty tak rozdávajú 😄😄
Mňa skoro vykotilo keď mi to teta vravela že hentake sumy
Hlavne to Spievankovo

zuzulka558
17. júl 2024

@nika_val my nechodíme na žiadnych, zo staršou som chodila ale ešte nepýtali také sumy ako teraz, vtedy to estelen začínalo taky ten boom

nika_val
17. júl 2024

@zuzulka558 ja tiež nikde nechodím
Deti nemám zatiaľ takže to o tých detských interpretoch viem len od tej tety a na iné koncerty nechodím už vôbec z toho som veru vyrástla našťastie 😄😄

sevrin
18. júl 2024

Tak mu treba, to má za to že podporil Protislovenského Prezidenta 😂

michellemary
19. júl 2024

Akurát som kdesi na fb zahliadla, že Nakoniec Rytmus v Bardejove nebude. 🙂

viestta
19. júl 2024

@michellemary a vraj bude a zplati ho mesto Bardejov zo svojho... Nechame sa prekvapit

michellemary
19. júl 2024

@viestta ono sa to tam mení zo dňa na deň zjavne...

fido69
autor
19. júl 2024

Jediná pravda, ktorá bola zverejnená je, že celé je to len jeden veľký oj*b.
TIPOS peniaze pravdepodobne už poslal, teraz už ich len ukradnúť.

weleda123
19. júl 2024

@viestta Rytmus a aj Jasmina sa včera vyjadrili, že koncert je zrušený, lebo vraj ten koncert bol predaný nejakému sponzorovi za tých vyše 13 tisíc eur a to sa im nepáči. Ale tak ktovie kde je pravda.

viestta
19. júl 2024

@weleda123 a mesto Bardejov sa vyjadrilo, ze Rytmusovi zaplatia.

hiro
19. júl 2024

@weleda123 Ze vraj on chcel 9600 s DPH a bol cez prostrednika predany bardejovu za tych 13200 a on nechce aby sa niekto na nom takto nabaloval...
Akoze za mna ci 9,6 ci 13,2 hore dole sumafuk pre mesto co ma rozpocet 42 milionov a este si teraz zobralo dalsie 2 miliony uver pre kadeco (ako citam tak je tam zahrnute napriklad aj nove auticko za 56 tisic).