Stava sa Vám že keď si píšete s nejakým novým muzom sa rýchlo namotate? Ja sa úplne usmievam na displej, stále kontrolujem či mi už odpísal, teším sa na správy, cely deň mám dobrú náladu ako keby som bola zalubena. Pritom to tak mám pri každom jednom mužovi ktorý mi napísal. Veľmi rýchlo sa namotam aj keď sa mi nie vždy fyzicky páčia. Je to normálne? :D prosím povedzte že to máte tak aj vy
Ako si drzat emocny odstup? Lebo potom keď prestaneme byt v kontakte som vždy smutná až kým mi znova nenapíše niekto iný
Neviem, či to je vekom alebo povahou, ale mňa v súvislosti s novými mužmi namotá už iba prijatá platba cez internetbanking. Vtedy sa tiež sprosto usmievam na displej a mám dobrú náladu, akoby som bola zaľúbená.
Dnes mi zaplatil jeden klient faktúru, fyzicky si ani nepamätám, ako vyzeral, ale mám z neho taký dobrý pocit. 😂😂😂
@heleninamama 🤣🤣🤣🤣🤣
@heleninamama 🤣
@heleninamama presne 😎
netreba sa az tak zaoberat mobilom a socialnym sietam, treba zit realitu a potom sa budes menej namotavat.
@heleninamama to si zaklincovala 🙂 🙂 🙂
Aky mas vztah s rodicmi a surodencami?
@number19 prečo? Ako to s tým súvisí ?
Lebo to vyzerá, že máš málo pozornosti od blízkych a kompenzujes si to pozornosťou od náhodných mužov.
Ľahká pomoc: prestaň si vypisovať s neznámymi mužmi z internetu.
@cocolino234 aj mne hneď napadlo, že typická attention whore, ale nechcela som byť zlá 🤣
z detstva ti chyba vztahova vazba ktoru si nemala naplnenu a hladas ju u partnerov..
Ja by som skor povedala, ze si zufala niekoho mat..
@teleskop prosim Ta, vieš ako sa dá chybajuca vztahova vazba napravit? dakujem.
@sslobodnamama777 to je na dlho hod to do guglu..ale chyba to vela ludom neboj
No, tak ja som sa tiež párkrát namotala takto, ale stále len sklamanie.
Raz som sa ani namotať nechcela, popravde som už ani nikoho nehľadala a vtedy mi napísal jeden krásny, inteligentný, milý muž. O pár mesiacov sa berieme... 🥰 Skús nikoho nehladať a nesnaž sa niekoho hľadať a uvidíš, že raz si ťa jeden sám nájde... 😊
citova zavislost sa to vola....treba mat hobby a nezit vo virtualnom svete