Ahojte,vedeli by ste mi poradiť šampón alebo akúkoľvek kozmetiku na rýchlo sa mastniace vlasy? Umyjem si večer vlasy,vydržia mi jeden nasledujúci deň potom na druhý deň sú veľmi mastné🙈. Neviem si s tým rady,musím umývať každý deň,inak sa nedá fungovať. Ďakujem za každú radu,produkt s ktorým máte pozitívnu skúsenosť 🙂
@klaudi22 ja používam od yves rocher taky zelený šampón je proti vypadávaniu vlasov, ale redukuje aj mastenie. Keď ho nepoužívam, umývam si vlasy každý druhý deň, keď použijem ten od yves rocher, tak každé 3 dní, ale vydržala by som aj 4. Skus používať aj suchý šampón, možno ti to pomôže 😊
@klaudi22 Ja mam tento isty problem. Pochodila som kozne doktorky, poskusala, co sa dalo. Aj sampon tuhy - ktory vyzera ako mydlo. Nikdy mi nepomohlo, ze som si vlasy neumyvala dlho. Takze taktiez si umyvam vlasy dodnes kazde bozie rano. Uz to beriem ako rutinu, aj ked to neznasam. A pozam takychto zien velmi vela. NIKDY jeden sampon(pripravok) nefunguje rovnako dvom ludom. Viem, ze som Ti asi velmi nepomohla, ale aspon vies, ze zdaleka v tom nie si sama.
Tiež odporúčam od yves rocher. Ja používam na striedačku regeneračný a na mastné vlasy. A co som si umyvadla denne (v lete aj dva krát) tak teraz po troch štyroch dňoch. Používam ho od nového roku a nešlo to hneď si vlasy neumyvat ale začala som najskôr asi týždeň si umývať s tým šampónom denne, potom chvíľku každý druhý deň a keď som videla ze sa to zlepšuje tak každý tretí.
@klaudi22 nič nepomôže to je vekom, genmi.. Ja som sa voľakedy zmyvala raz v týždni v nedeľu. Teraz po dvoch deťoch sa mi všetko zmenilo.. Som rada, že mi po deťoch niečo na tej hlave zostalo a teda každý druhý deň je to už tak mastné.. No hrôza.. Mne sem tam pomôže šampón bez tých škodlivých látok. Sampuchy mi vysusali pokožku na hlave..
Ďakujem všetkým za vaše rady 😊 pekný deň
@nikyball / fen absolutne nezabera aspon nie v mojom
pripade. Oddalovat sa neda pretoze den bez umytia to mam mastne od koriekov po konceky a kazdy sa ma pyta ci mam mokre vlasy😂 mam to tak od 10 r a teraz mam 35. skusala som 2 mesiace umyvat kazdy druhy den strasne som sa ten den bez umytia citila ako bezdomovec🙂 a nic sa nezmenilo nemastili sa ani o milimeter menej
@rosalie1411 : a som za yves rocher ja pouzivam zihlavovy vtedy mi vydrzia 24 hodin
@klaudi22 ja ti odporúčam nepoužívať žiadnu kozmetiku, najlepšie keby si sa vydržala aj týždeň 2 neozmyvat a ono sa to zlepší. Prípadne to zmyvanie odďaľovať postupne a ak sa vyfenujes mali by vydržať dlhšie nemastne