Rybenky v domácnosti

11. jan 2023

Prosím Vás, poraďte mi. Ako sa ich zbaviť? Mne sa už chce grcať z tých malých ku*iev. Máme ich všade a podaktoré vôbec nie sú malé. Ja som už zúfalá. Už mi z nich šibe, už sa mi o nich aj sníva. Kupili sme odvlhčovač, aby sme eliminovali vlhkosť, ale tam problém nie je. Špáry nemôžeme riešiť lebo celý byt je prerobený akoby naoko, bývame v podnájme, takže nejaké zásahy nepripadajú do úvahy. Mám malé dieťa, takže ani žiadne postreky. Čo vojdem na wc alebo do kúpeľne, tak hneď nejakú zazriem, niekedy aj niekoľko na raz. Keď chodím v noci malej robiť mlieko do kuchyne, tak už sa mi stalo, že boli aj tam na stene a raz som ju videla vybehnúť spopod obrusu. Majitelia tu mali gauč, ktorý sme vyhodili lebo aj odtiaľ vyliezali, okrem kuchynskej linky, stola a jednej skrine je ostatok náš, nový nábytok, matrace, postele,.. fakt mam z nich nervy, nočné mory.

deedol
11. jan 2023

minule mi kamos radil na vsetko zive pouzit cistenie a dezinfekciu ozonom, skus pogooglit. v danej miestnosti ale nesmie nikto byt a kvety treba tiez dat prec, lebo umru.

lucia7933
11. jan 2023

@deedol my ten ozon tiez pouzivame doma...presne vsetko zive musi z miestonosti prec..aj kvety lebo bude po nich
a sme spokojní 🙂 odporucam

autor
11. jan 2023

@deedol čo konkrétne používate?

autor
11. jan 2023

@lucia7933 čo konkrétne používate?

deedol
11. jan 2023

my sme to zatial neskusali, nebolo treba, len sme sa o tom bavili. takze konkretnejsie neviem poradit 🙂
ten kamos to pouzil raz a pochvaloval si, ma dieta alergika, tak asi kvoli nejakym roztocom a pod.

lucia7933
11. jan 2023

taketo nieco pouzivame 🙂

lucia7933
11. jan 2023

ja ani neviem odkial to mame zohnal to priatel od kamarata ale da sa to normalne kupit ako vidim

luckabaj
27. apr 2024

@lucia7933 chcem sa prosím opýtať, stačí keď dám kvety do vedľajšej miestnosti a zavrem dvere? Mam viacero kvetov a nemám možnosť ich dat mimo byt. Tak či by to takto stačilo miestnost po miestnosti presúvať kvety? Aby mi ich to nezabilo. Tiež sa chcem spýtať ci to funguje aj na rybenky a podobnú háveď v byte?