RWE Karta výhod

anjelikdianka
12. feb 2016

Počuli ste už niekto o tejto karte?Pred par dnamy jedna pani zavolala manželovy že maju nejake poistenie per domácnost za 4 eur mesačne,či o tom už počul.Manžel povedal že nie.Tá pani ,že či može poslat papiere aby me si to preštudovali.Manžel povedal že nech pošle a podla toho sa rozhodneme či využieme alebo nie.No a tu je to ....Dnes nám prišla zásielka od RWE na dobierku kde sme mali zaplatit 12eur.Manžel ich prevzal lebo už bol zvedavý čo to je.Tam je už rozpísané že to bola už 1.splátka na 3 mesiace(3x4eur) apotom už dalšie 12eur na dalšie štvrt roka.....
Manžel im tam zavolal,že ved bola reč iba o tom že oni nám pošlu papiere aby sme to LEN preštudovali a rozhodli sa a nebola o tom reč že to automaticky je už uzavretá to poistenie,a čo ak to chceme hned zrušit.?Pani povedala že je to možné iba o 2 mesiace.Nemáte stým niekto skusenosti?A ešte tam v obalke bola aj nejaká karta výhod.čo stým. 😒 😠

limetka69
12. feb 2016

No to jal mojemu svokrovi volali z telekomu, ze vyhral tablet. Ci sa tesi. Doniesol ho kurier a museli sme ho ist vratit do t mobilu, pretože mal dva roky platit 16€ mesacne, fakt vyhra.... Neskutocne co robia ti ludia. No manzel to nemal zaplatit, ale ved na druhej strane kde je podpis zmluvy? Ved nic nepodpísal, iba, ze prevzal balik. Maju nejaku internetovu stranku? Niekde pisat mail, sa stazovat, vyhrazat a strašiť....

ivica7
12. feb 2016

presne limetka, tiez take pripady poznam a viem o vela ludoch, co to vratiti nepojdu alebo ich odbiju a platia ...to je biznis toto

limetka69
12. feb 2016

@ivica7 no nebyt mojho muza svokor by to platil urcite, nic by vybacovat nesiel. Najlepsie na tom bolo, ze za dva roky by splatil tablet za 220€ a ze net ma zadarmo, 60 rocny clovek co ledva na mobile cislo vytoci.... A novy tablet stoji 120€.

5filipan5
10. jún 2016

@anjelikdianka ahoj ako ste to zrušili? Práve som to prevzala a tiež že dva mesiace. Ako sú dake problémy s tým?

anjelikdianka
autor
10. jún 2016

@5filipan5 Ahoj.Manzel im dovtedy telefonoval kym zmluvu zrusili a postovnym sekom nam poslai spat aj tie zaplatene 12 eur.

vierka350
7. nov 2016

@anjelikdianka ahoj presne takú skúsenosť mám aj ja.a keď som tam zavolala,že nič platiť nebudem tak ostala prekvapena.....pytala naspäť kartu a bola poriadne nahnevana....a teraz mi došlo,že ma davaju pre 15eúr na súd.....

anjelikdianka
autor
8. nov 2016

@vierka350 Treba im tam volat az dovtedy kzm to nezrusia.To je vrchol a este aj na sud davaju ☹ treba im povedat ze aj vy podate staznost a ze mas nahraty v telefone aj to ze ti si im chned volalala a chcela si to zrusit.

vierka350
8. nov 2016

Ja som volala a ta pani sa až prekvapene čudovala keď som jej povedala,že jej tých 15eúr nezaplatim...asi som sa jej mala vysmiat a povedať či pojdem aj sediet 😂jednoducho už nevedia ako chytať ľudí na blbosti.....

mikimikim
15. apr 2017

Tento tyzden to prislo mojmu otcovi. Smejdi z VSE velmi rychlo vyuzili situaciu, ked zistili, ze im na zakaznicku linku vola starsi pan. Volal kvoli tomu, ze mu prisli v kratkom case za sebou dve faktury, jedna s preplatkom a druha s nedoplatkom. Tak mu povedali, ze teda odpocitaju nedoplatok z preplatku a vsetko bude ok a ze mu este nieco poslu na dobierku. Otec na to, ze co mu chcu posielat, ze on len chce vediet, co ma s tym robit a preco mu prisli dve faktury. A on, ze v tom, co mu poslu, to bude vysvetlene.
Kurier prisiel, otec podpisal, co mu kurier dal podpisat a cakal, ze sa docita nejakeho vysvetlenia. No ti smejdi hnusni poslali objednavku tej Karty vyhod a prinutili ho prijat zasielku tym, ze mu tvrdili, ze tam najde vysvetlenie problemu.
Otec teda zistil, ze mu poslali nieco uplne ine co cakal, ale dovolat sa mu nepodarilo a tak to nechal tak, az kym nepridem domov, aby som to prestudoval (niekolko stran zmluvnych podmienok), nevediac, ze sa da zmluva uzavriet takto na dialku, si myslel, ze mu len prisla nejaka ponuka a ak ju chce akceptovat, tak musi podpisat a naspat poslat vyplnenu prilozenu zmluvu (v skutocnosti to je len jeho kopia, predpokladam, ze original podpisal kurierovi).
Bola len zhoda nahod, ze o par dni som prisiel domov (inak chodim cca raz za 2-3 mesiace) a zistil som tento podfuk. Kedze sa jedna o zmluvu na dialku, tak mam niekolko dni na odstupenie podobne ako pri internetovom predaji. Bohuzial je velka noc a najblizsiu pobocku budu mat pocas mojej pritomnosti zatvorenu, takze im to nemozem obit o hlavu osobne. Teraz im musim na moje naklady poslat postou odstupenie od zmluvy spolu s kartou na nejaku adresu, este neviem aku.

uhlikova09
24. jan 2018

Ach dievčatá ani jedna z Vás nemá v tomto čo píšete pravdu.My tú zákaznícku kartu máme a veru,sme už 2x využili.Prvý krát inštalatéra pri upchatom wc,druhý krát dnes keď nám doslova vybuchla zástrčka.Zavolala som na asistenčné služby a do pol hodiny som mala doma elektrikára.Platíme 1.50e mesačne a veru sa to oplatí.Opravy do 150e máte zdarma.Čiže za rok čo mám kartu,som im dala 18e....ale využila som ich a ozaj mi pomohli. Ale typická slovač len na všetko nadávať...že šmejdi s VSE...uf...a k tejto debate som sa dostala lebo hľadám spôsob ako si tú kartu predĺžiť..končí mi po roku platnosť

uhlikova09
24. jan 2018

Ešte pripomeniem,že sa nám to stalo večer o siedmej a žiadneho elektrikára nepoznám,takže ťažko by som nejakého bez nich zohnala