Ahojte, kamaratka mi minule hovorila, ze jej znama dala chalanovi co sa jej pacil do kapucne alebo proste do mikiny ruzenin a nejako sa dali dokopy a uz su spolu celkom dlho tak by ma zaujimalo co si o tom myslite. Ano pocula som, ze ruzenin je kamenom lasky ale zaujimalo by ma, ci to takto naozaj funguje 😄
Závisí či na také hlúposti veríš alebo nie.
Ked mas 12, tak funguje...
Ak si dospela, a chces zreleho a vyspeleho partnera, zmen svoje myslenie - toto nepatri mysleniu zeny, toto je myslenie 12 rocnych dievčat...
Tak teraz v zaujme zachovania vztahu uz len do konca zivota utajit, ze mu dala ten ruzenin, aby mu pocarovala 🙂 Na toto ja osobne neverim 🙂
Tak určite to môže privolať zaujímavé konverzácie a prvy kontakt, cim moze zacat vztah. Niečo ako: "Kto si?" "Poznáme sa?" " Prečo mi dávaš šutre do mikiny??" Potom by som pokracovala nejakym odvarom pripadnym zariekanim. 😅
@domak2 najlepsie ocikanou plienkou cez oci.🤣
Aj okultizmus funguje. Otázka ale je, že či je to správne. Podľa mňa by to malo byť prirodzené. Lebo podstatou mágie je si niekoho spútať. Dá sa aj niekomu takto uškodiť. Ale je to nebezpečné. Hlavne duchovne si môže človek ublížiť.
Čítala som o starých poverách týkajúcich sa lásky. Jedna z nich hovorí, že by si mala vyhliadnutému chlapcovi dať do jedla muškátový orech. Predtým ho ale (ten orech) musíš nechať prejsť svojim tráviacim traktom.
Ja verim v to,ze tie mineraly mozu mat v sebe nejaky druh energie,ale myslim ze nefunguju takymto sposobom 🙂
@walentina7 ešte by prírodný kameň nebol čierna mágia. To si ako na to prišla?
ano, funguje to presne tak, skus a uvidis