Ruženín na prilákanie lásky

27. sep 2023

Ahojte, kamaratka mi minule hovorila, ze jej znama dala chalanovi co sa jej pacil do kapucne alebo proste do mikiny ruzenin a nejako sa dali dokopy a uz su spolu celkom dlho tak by ma zaujimalo co si o tom myslite. Ano pocula som, ze ruzenin je kamenom lasky ale zaujimalo by ma, ci to takto naozaj funguje 😄

ivka225
27. sep 2023

ano, funguje to presne tak, skus a uvidis

januska12323
27. sep 2023

Závisí či na také hlúposti veríš alebo nie.

zmrzlinka2021
27. sep 2023

Ked mas 12, tak funguje...
Ak si dospela, a chces zreleho a vyspeleho partnera, zmen svoje myslenie - toto nepatri mysleniu zeny, toto je myslenie 12 rocnych dievčat...

marianarem
27. sep 2023

Tak teraz v zaujme zachovania vztahu uz len do konca zivota utajit, ze mu dala ten ruzenin, aby mu pocarovala 🙂 Na toto ja osobne neverim 🙂

domak2
27. sep 2023

Tak určite to môže privolať zaujímavé konverzácie a prvy kontakt, cim moze zacat vztah. Niečo ako: "Kto si?" "Poznáme sa?" " Prečo mi dávaš šutre do mikiny??" Potom by som pokracovala nejakym odvarom pripadnym zariekanim. 😅

stanulienkat
27. sep 2023

@domak2 najlepsie ocikanou plienkou cez oci.🤣

bloger
27. sep 2023

Aj okultizmus funguje. Otázka ale je, že či je to správne. Podľa mňa by to malo byť prirodzené. Lebo podstatou mágie je si niekoho spútať. Dá sa aj niekomu takto uškodiť. Ale je to nebezpečné. Hlavne duchovne si môže človek ublížiť.

ivka225
27. sep 2023

Čítala som o starých poverách týkajúcich sa lásky. Jedna z nich hovorí, že by si mala vyhliadnutému chlapcovi dať do jedla muškátový orech. Predtým ho ale (ten orech) musíš nechať prejsť svojim tráviacim traktom.

dorothee
27. sep 2023

Ja verim v to,ze tie mineraly mozu mat v sebe nejaky druh energie,ale myslim ze nefunguju takymto sposobom 🙂

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka2602
27. sep 2023

@walentina7 ešte by prírodný kameň nebol čierna mágia. To si ako na to prišla?

morusha
27. sep 2023

@katka2602 Kameň ako taký nie, sám o sebe je v pohode, ale ak sa mu pripisujú nadprirodzené schopnosti tak áno.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz