Baby tam mhd už nie je potrebné rusko ? Lebo dnes som išla a také báb na mňa zamerali co nič nemám na sebe
Akurat par diskusii nizsie je taka ista tema. A baby pisali, ze nemusis. Kukni dole nizsie
od dnešného dňa je táto povinnosť zrušená, asi to ešte všetci nezaregistrovali
nie netreba, ja chodím pešo do práce ale všimla som si že v autobusoch už veľa ľudí nemalo rúška.
to je cele absurdnost....ludia zazeraju, ze nema clovek rusko....takze uz je nam divne, ze clovek NEMA rusko. pred x rokmi sme si tukali na celo, ze MUSIME nosit rusko. Smutne ako krasne sme si privykli...
Jedine ak ideš k lekárovi a do dss.
Inak respirator,ani rúško mať nemusíš.
Idem teraz vo vlaku, a som asi jediná,čo rúško nemá 😂😂😂 ak nerátam revízorov 🤷
Nie určite už nemusíš.. ale proste bude chvíľu trvať kým si na to ľudia zvyknú, je to prirodzené.. pamätám si že keď ešte Ruska neboli povinné, bolo to na úplnom začiatku korony, tak na mňa zazerali ako na blázna keď som si ho dala do obchodu.. tak teraz to bude opačne ľudia si na tú zmenu musia zvyknúť.. samej mi to je fakt divné, proste som si zvykla na to že ak idem dovnútra tak si dám respirator.. som rada že sa to všetko tak zlepšilo naozaj.. ale zvyk je zvyk.. Ruska som inak nosievala aj pred koronou, mala som vážne choru neter s ktorou som bývala a tak sme sa chránili aby sme jej nič nedoniesla..
Ľudia, veď dajte ostatným trochu času... U nás v škôlke tiež niekto mal rúško niekto nie, niektorí ľudia sú ustráchanejší a možno si to rúško ešte dlho nechajú, ja teda neviem ako vyzerá pohľad keď na vás niekto"zazerá", podľa mňa sa len normálne pozerali... Tak isto ako keď začala korona, tak tiež prví ľudia s rúškom v obchode boli pre každého mimoni a o dva týždne už sme ich pekne nosili všetci... Podľa mňa to chce trochu času, veď je to len prvých pár hodín od kedy platia nové pravidlá, a to po dvoch rokoch nepretržitého nosenia.
@jana_eyre_2 Kym si ludia zvyknu, ze ho mat nemusia pride jesen a zase ho budu musiet mat. Naco robia ludom v hlavach zmatky /ironia/ 😂
Od dnes nemusite nosit. Rano nemalo rusko v autobude 80% cestujucich.
No tak ja si ho asi ešte chvíľu ponosim... Ráno som bola v obchode v meste, bolo tam možno 50 ľudí a mali sme ho asi traja. Každý podľa seba. Ale kaslalo tam viacero ľudí, bol to taký blbý pocit. Odvykla som si, že mi niekto chrchle do ksichtu 😁
Sranda dnes to sledovať v mhd v BA 😂 polovica respirátory, polovica nie,niekotre babky zazerali vražedne 😂 ale doteraz mi bolo smiešno z tých čo nosili respirátory pod nosom, ale keď ich tak mali aj dnes tak, tak to prerazili dno
@kinderzwillinge dosť možné 😅
Pripinam sa. Mna to tiez zaujima.