Ahojte, tak novy mobil vzatý z telekomu a v nom plno ruských videi , netusime co si o tom mame myslieť ani ako je to možné . Stretol sa s tym niekto?
Nový veru nie je
Nam sa tiez stalo, ale s novou SIMkartou v Orange, a tam nam povedali, ze tie SIMky sa casom vracaju do obehu, ak uz su dlhsie nepouzivane cisla, ziadali sme vymenit, nakolko nam tam denne volalo aj 10 cisel zo zahranicia na to cislo, tak nechceli, ze to nie je dovod na reklamaciu🤨
Telekom šíri propagandu? :D
O aký telefón ide ? Nie je to ešte na pamäťovú kartu ???
Alw tak ozaj nový nebude, možno nejaký reklamovaný, a zabudli ho komplet zmazať 😉 pripadne tam ozaj je pamatova karta
@jeanne14 v telekome ma ubezpecovali, ze oni predavaju len nove zariadenia a mam kontaktovat vyrobcu - samsung, ze mi nevedia na to nic ine odpovedat. Je to samsung S22 5G
@jeanne14 pam.karta tam nie je 🙂
Aj tak by som ho vrátila 🤷♀️ Nech dajú druhý a toto si riešia oni s výrobcom.
@jeanne14 je to cudne, prečo prave len ruske videa, nic ine vobec, telefon zvnutra vsade cisty ...
Alebo sa hral niekto na predajni.😎
Tovarenske nastavenia by mali dat mobil do povodneho stavu.
@niekto2hy toto mi tiez povedalo zopar znamych, ze sq mohol niekto hrat na predajni... jasne , ze telekom si chybu neuzna...
@sszuzu8 aj mne na vianoce furt pise nejaky peter s rodinou ale netusim kto to je 😁🙈
😂 😂
Otrieskal by som im to o hlavu. Veď normálne ich môžem podozrievať, že predávajú kradnuté telefóny a použité simkarty.
A zvlášť by som o tom napísal blog minimálne, lebo nikde žiadne také info nevidím.
@bennn hysterak XD trapne
Že ten mobil nový nebude zrejme. Šup s ním naspäť to telekomu