Rušíte SVADBU v týchto mesiacoch???

19. mar 2020

Rušíte svadby marec - jún? Zaujíma ma to, známa mala mať svadbu v apríli a už ju zrušila.. Resp. presunula. Alebo ako ste s k tomu postavili? Ja som už vydatá a teda viem, čo to všetko obnáša..
Tak mi je smutno z tejto situácie.

ajka0207
19. mar 2020

Tak v aprili nema na vyber, dovtedy tieto opatrenia nezrusia.

ivka185
19. mar 2020

My mame mat v juli ,zatial sme to este nechali ,uvidime ako sa to bude vyvijat.😢

mirka_a_hrasok
19. mar 2020

@ivka185 nevyzera to moc dobre, ja neviem keby som bola v takej situacii tak asi by som to porusila, ale tak ja som v tomto taka prchka :/

nikiki29
19. mar 2020

My máme jún a zatiaľ nerušíme, ale nevidím to úplne ružovo...

jaja8_9
19. mar 2020

My máme v polovici apríla, vieme ze to asi nebude tak mame rezervovaný ešte jeden termín za polroka.... Ešte sme ju ale nezrusili, uvidíme za týždeň čo bude ale nevidíme to ružovo.... Proste uvidíme

andrea_82
19. mar 2020

Restauracie su aj tak zatvorene, tak sa to asi nebude dat. Ja by som obrad nezrusila a oslavu by som presunula, spravila neskor.

123369
19. mar 2020

@andrea_82 to by ale museli mať na obrade ruska,to by inak neprešlo si myslím.

messalina
19. mar 2020

My sme mali termín 8.5 a akurát včera som rusila, resp.odlozila na neurčito.
Máme malé deti, rodičov v dôchodkovom veku, nechcem riskovať zdravie svojich najbližších ani žiadneho personálu.
Zoberieme sa inokedy, nič extra sa nedeje. Dohodli sme sa, že vyplatené zálohy si ponechaju na ten dalsi termín, takze som ani o nič neprišla.

ivka185
20. mar 2020

@mirka_a_hrasok pockame este aspon april ,zaciatok maja jak sa to bude vyvijat a potom sa rozhodneme, ale je to tazke ,vela veci je zabespecenych.😢

jajka71
20. mar 2020

Dievcata uvedomte si prosim,ze ak potrva mimoriadna situacia nebudu v standardnom rezime fungovat ani urady a ani kostoly, nezrusi sa zakaz spol.podujati.....nevieme ci budu fungovat podniky a restauracie, na to vam teraz nik nezodpovie, dalsou dilemou je, ci sa virus nezopakuje v 2.etape ako v niektorych krajinach a ak bude svadba umoznena/realizovatelna, ci si ju v akt.alebo jej podobnej situacii svadobcania uziju bez rizika...