ahojte....bývame v paneláku,,,susedia niekedy v noci po 22.hod...ale teraz už aj častejšie cez deň..rušia denný aj nočný kľud(púšťaním hlasnej hudby, spievaním)..nedá sa pozerať ani TV...či (náhodou) si zdriemnúť poobede....čo odporúčate?proti nim...(už párkrát boli upozornený po 22.hod ale sa len usmiali...a pokračovali dalej hlasnou hudbou...)čo by ste poradili
Ale poobede mozu to aj u nas uplne bezne.. s tym nic neurobia
Nechcem vyzniet smiesne,ale cim skor sa odstshovat. Z vlastnej skusenosti, moja sestra si s tymto uzila strasne vela, skoncilo to az napadnutim zo strany suseda, trestnymi oznameniami. Nepomohlo nic, ani penazne tresty, nic neplatil, lebo bol socialny pripad akoze. Riesila to policia, starosta a pod. Nakoniec jej sami policajti povedali ze nepomoze nic len ho dat niekym zbit. A to segra nechcela. Nakoniec radsej odisli,ale prisla o kopec nervov.
Len žeby to nerobili ešte viac napriek, ja mám aj take skúsenosti že pokial človek chodí upozorňovať tak ešte just si zgustnú na tom, ja by som asi len políciu rovno volala oni nepovedia kto ich na nich zavolal... keď raz postihnutí susedia ta postihnutí
@svadba1818 ved práve....že just to budú robiť....alkoholici....😠😠😠 a ked sa nahlásená spýta od policajtov...že kto ich nahlásil?budú mlčať?
ani som nevedela že existuje denný kľud... aj by som potrebovala niečo o tom, lebo mm príde z nočnej a rád by si v kľude pospal... Jeden vŕta, ďalší píli drevo - som nevedela že je to trestné...🙄
@deti95060810 Neexistuje ;)
@vitez nesmie, povie že suseda
Zostáva ti len volať policajtov za rušenie nočného kľudu.
Treba si ešte prečítať vaš domový poriadok, aby si presne vedela, ako to máte. V nedeľu je inak ako v pracovné dni.
@deti95060810 muzovi by mozno pomohli take stuple do usi . Moj bracho ich roky pouziva a neda na ne dopustit ...
@janette321 aj ja ich pouzivam, ked susedovi v noci pripeka na hlavu, alebo ked si mm štrngne a potom tvrdo spi 🙂
@vitez polícia, sťažuj sa správcovi....
@majusik1305 správca nič nezmôže. Môže upozorniť, nič viac ☹
@dianadia nemozu ani poobede,majú sa aj poobede chovať tak,aby nerusili susedov.
Je rozdiel nocny kľud a aj denný kľud aj ten musia dodržať
Zavolat policajtom ak to budu opakovat a opakovane tam budu chodit tak zacnu davat pokuty a nie male ☺ Aspon u znamej ktorej sa toto stalo tak susedia po 2 pokute prestali 😆