Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.
ahoj, ja som si ho doplnala v Ziline v roku 2003....mala som vystudovanu pedagogiku volneho casu v banskej Bystrici, hned po skole som nastupila ako vychovavatelka v Domove socialnych sluzieb pre deti a dospelych....a rozsirujuce studium specialnej pedagogiky bola podmienka mojho zotrvania v praci, tak som si ho urobila,
konkretne specializaciu Pedagogika socialne a emocionalne narusenych
ake info potrebujes?
Mám, ale PU v Prešove.
Ahojte, ja by som bola takisto rada, keby sa niekto ozval, tiež sa rozhodujem či ísť na špecku a kde, či do Žiliny alebo Prešova, v Žiline viem, že je to po dve sústredenia v semestri (po-pia), aspoň tak mi bolo povedané a platiť sa dá aj na splátky. Avšak neviem ako to je v PO, viem len, že vraj po víkendoch, ale neviem či sa dá platiť aj na časti, a vlastne kde to ako prebieha, akí sú prednášajúci a pod. Takže budem rada za každé info. Ďakujemmmm... 🙂
@lasto plati sa 475,-€ za semester, ale funguje to tak, že dostaneš splatkovy kalendár, na približne 190 € každy druhy mesiac alebo tak nejako, ale da sa požiadať aj na 4 splátky za semester po 135,- €, príhláška sa dá poslať do konca mesiac, ktorú si stuahneš zo stránky UK Ba, ktorá to robí ale v prihláške uvedieš detašované pracovisko Žilina, štúdium prebieha v dvoch sústredeniach (po-pia), počas jedneho semestra. Asi toľko mi povedali.
Ahojky...neviete mi povedat ci otvaraju specialnu pedagogiku na rok 2015/2016 v ZA?????Dakujem za info...
Ahojte. Zaujímam sa o doplnkové štúdium špeciálnej pedagogiky. Nemáte niekto info. Ďakujem.
v Žiline sa dá študovať špeciálna pedagogika? čo mám ja info tak nie ... niečo sa tam pomenilo?
nevie niekto , ci sa da aj v KE studovat specialna pedagogika ?? dakujem
@katka.m @hermina_ @rika76 ahojte baby dala som si prihlasku na rozsirujce studium spec. pedagogiky v PO, viete mi dat nejake info? kedze pozeram, ze uz mate zrejme 1. rocnik za sebou.... ohladom predmetov/skusok/narocnosti... skola bola soboty, ci? a ete mi napadlo pise sa tam aj nejaka zaverecna praca? budem vdacna za hocijake info 🙂
Ahojte- chcela by som vedieť či je to moc náročné to doplnkové štúdium špeciálnej pedagogiky...už ste to niekto absolvovali v Žiline...a chystáte sa niekto tento rok 2015/2016?
@lucyannmary Ahoj, dostala si odpoveď na svoje otázky? Rada by som sa o tom dozvedela aj ja...ďakujem 🙂
zatial neviem, je to taky stred, cena je 850 za rok, ale ako sa študuje neviem, musim zavolať na študijne, snad potom budem múdrejšie, a BA musiš sledovať, čo konkretne otváraju zo špecky, a v PO myslím, že ovtáraju psychopediu a etopediu
@rika76 fuha, ja som myslela, ze to je vseobecne specialna pedagogika pre ucitela alebo vychovavatela. aspon tak nejako to je uvedene na stranckach tusim v BA. len tam to je formou sustredeni a Presov tusim vikedny a je to lacnejsie, eln zas daleko. Ale zas ono je to asi dobre studovat, ak ma clovek nejaky prislub do prace, lebo takto to je pre mna risk.
Kamarátka sa chystá podať si žiadosť, ja by som tiež chcela len môj problém je v tom, že som dva týždne doma a dva v zahraničí, a neviem aký rozvrh bude či to budem stíhat, mám info že to býva tak 4 krát do roka po týždni ... čo by mi vyhovovalo, tiež zvažujem či sa nato dať