Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?
Dali ste si prihlasky? Kolko stoji studium?
Neviem o tom. Nemam nic take. Ani v podmienkach na prijatie to nemaju.
ja som také nič nenašla, že by to muselo byť.... moon101 prihlášku si si kúpila, či vytlačila? ja sa na to len chystám.
poplatok za prijímacie pohovory je 35 eur? či to my nemusíme?
Ja som vytlacila. O poplatku neviem. Predpokladam, ze nemusime.
Kde to vsetko citate? Tie info, poplatky, poslite mi prosim link. Dakujem.
A neviete nahodou (alebo sa to niekde nepise) ci pocas 2roc. studia sa absolvuje prax na MS a prax na 1.stupni ZS?
Daj si do googla rozsirujuce studium predprimarne vzdelavanie Zilina,tam si mozes poziadat o informacie
@moon101 Ahojky. Ty si si vyziadala informacie od nich ohladom platby, vyucby, praxe? A ukoncenie je statnica a aj obhajoba prace? Lebo ja co citam stranku education.sk tak tam nic take nepise. Ja som z toho mix :( Mna napadla prax, ze v MS a 1.stupen ZS , lebo tak mi to vysvetlili kamosky, co maju skoncenu normalnu VS pedagogicku. Inak ja si pozeram rozne tie studia, no a uz sa len rozhodnut 🙂
ahojte a nahodou sa nechystate v za študium slovenskeho jazyka a literatury?
Prihláška poslaná!
Ja som poslala asi pred 2 tyzdnami,uz mi aj napisali,ze ju maju a ze sa mi ozvu v juni.tak uvidime.
Otvaraju, ide sa na to!
@moon101 chcem sa informovať. Pre istotu. Mam vystudovanu specku. Toto štúdium mi umožní ucit na beznej zs ??
@moon101 ahoj prosim ta mozes mi dat info kde studujes?pripadne link,a ked nemam ukoncenu pedagogicku VS mozem tam studovat?kludne i IP vdaka
Ahoj, ja sa chystám, len či otvoria vôbec.