Ahojte. Je tu niekto, kto si svoju učiteľskú aprobáciu rozšíril o jeden z vyššie uvedených predmetov? Zaujíma ma kde ste študovali a náročnosť. ĎAKUJEEEEM 🙂
Fyzika v presove. Pedagogicky zbor na 110 %. Mily, ustretovy pohodaci v kazdom jednom smere. Dostudoval som tam pred 6 rokmi. Nic sa tam nezmenilo, ba zlepsilo.
Dobrý deň, čítam váš príspevok ale je už z roku 2016, neviete mi poradiť či sa dá študovať v PO aj chémia ako rozširujúci predmet? Vďaka za odpoveď
@ceresnovci Dobrý deň, čítam váš príspevok ale je už z roku 2016, neviete mi poradiť či sa dá študovať v PO aj chémia ako rozširujúci predmet? Vďaka za odpoveď
@levandula1976 dobrý deň, neviem, či je to ešte aktuálne, ale zistili ste prosím niečo o rozširujúcom štúdiu chémie v PO? Som síce prihlásená v KE, ale už pár rokov chémiu neotvárajú ☹ Ďakujem za odpoveď.
@ceresnovci ahoj...potreboval by som nieco viac o rozsirujucom studiu
@davidos222 pýtaj sa :D
@ceresnovci no chcem sa spýtať na rozširujúce štúdium v PO. Konkrétne fyzika. Absolvovali ste to?
@ceresnovci mozes mi aj priamo napisat na mail davidos222@azet.sk
nie rozsirujuce, denne 5 rocne... ak mas nejake otazky zavolaj priamo na katedru .
@davidos222 ahoj chcem sa opýtať za rozsirujuce fyziky,nastúpili ste?
@lenka8522 este nie, rozmyslam kam.
@davidos222 ja som si poslala akurát v piatok do PO
@lenka8522 na fyziku?
@lenka8522 rozmyslam ake to tam bude, ci tazke...
@davidos222 Ano na fyziku
@davidos222 No aj ja sa toho obávam, isto to nebude ľahké ale vraj je tam lepšie ako v BB
@lenka8522 neviem sice ake to je v bb, nemam tam nikoho kto by mi dal nejake infos...ale dost rozmyslam o tom presove, ale taktiez uvazujem o ruzomberku nad matikou, mam to omnoho blizsie. Vraj budu otvarat matiku. Pre mna by bola inak najvhodnejsia zilina, ale nic take tam neotvaraju.
@lenka8522 dokedy ale treba poslat prihlasku do pp?
@davidos222 ja som si minulý rok chcela.poslat cez prázdniny a už mali plne,berú len 18,tak mi pani povedala,že najlepšie čo najskôr december,január
@lenka8522 a hovoris o presove ci ruzomberku?
@davidos222 prešov
A nevolala si nahodou na studijne, ci uz maju plno alebo je este moznost poslat prihlasku? Chcel by som velmi este fyziku vystudovat, no bojim sa trocha. Predsa len, vyzaduje to cas, energiu, ci to vsetko budem zvladat preratavat atd. Ty zvladas to vsetko v pohode?
@lenka8522 az teraz som si vsimol, ze som info poslal vseobecne a nie adresne tebe.
@davidos222 nevolala,ale myslím,že ešte to v pohode stihneš. Alebo skús zavolať. No ja sa tiež toho bojím,ale bude mi pomáhať mama,ktorá má vystudovanu fyziku, keď človek chce,všetko sa dá 😉
@lenka8522 no dobre, skusim si poslat. 🙃
@lenka8522 a co mas vlastne vystudovane ?
@davidos222 ja mám skončenú telesnú a eticku, s mojou kombináciou je to ťažko, preto som si dala fyziku
@lenka8522 ahoj, prisiel ti papier o prijati?
@jannies15 UKF Nitra prirodovedecka f., katedra informatiky...lahke, nic nove ma tam nenaucili, potrebovala som papier