Rozširujúce štúdium biológie - skúsenosti

cernusik
13. feb 2018

Ahojte, kočky. Uvažujem nad štúdiom biológie/ rozširujúce štúdium. Študovala niektorá z vás?ak áno, kde? Rada by som počula vaše skusenosti, či sa to dá zvládnuť popri drobcovi a práci. Ďakujem za reakcie 🙂

svetlana35
13. feb 2018

ja som vystudovala denne a popri dietati no narocne to bolo, genetika,latincina, zoologia, na statniciach si si vytiahla otazku a tam bolo len jedno latinske slovo. sme museli vediet o co ide

sju89
29. nov 2018

@cernusik aj mna by to zaujimalo,lebo budem at uz dve deti a chcela by som skusit nie denne ale rozsirujuce dvojrocne studium pre pedagogov ineho odboru,chcem sa spytat na skusenost ci je toto studiu tazke.dakujem

sju89
29. nov 2018

@sju89 a este ci to niekto studoval v ba.

vronni
20. mar 2019

Zienky, stara tema, ale zacali ste niekde studovat tu biologiu? Ja rozmyslam tiez dorobit si predmet, a napadla ma aj biologia..je to tazke?? Ja vobec nie som na matiku, informatiku,fyziku....😮

m_on_ik_a
26. jún 2019

Je tu niekto kto studoval rozsirujuce studium biologie na KU v RK ?

dharmaz
30. júl 2021

@m_on_ik_a Dobrý deň, išli ste nakoniec študovať tu biológiu? Zháňam nejaké bližšie info, či sa to dá zvládnuť😀

papaveris
21. jún 2022

kto absolvoval rozširujúce štúdium biológie v ružemberku? chcela by som sa popýtať viac.

martinkaa83
10. sep 2023

Rozširujúce studium telesná výchova