Ahojte,
Inšpirujte má nejakými rozprávkami, možno ktoré zaujali aj vás dospelých. Rada by som si nejakú pozrela.
Ja si pamätám len hľadá sa Nemo/dory, doba ľadova, viem, že sú ešte auta, madagaskar, za plotom, príbeh žraloka, Transylvánia, na vlásku, čo som zaregistrovala
Ďakujem
U nas masa a medved, paw patrol...
Croods, Vaiana, Dobry dinosaurus, Maly sef, Toy story,Frozen 🙂
@veronikaveronik V hlave, Madagaskar, Tucniaci z madagaskaru, Frozen, Vaiana, Dobrodružstvá pána peabodyho a shermana, Ako vycvicit draka,
COCO... ja som si aj poplakala, takže určite aj pre dospelých 🙂
Coco je super rozprávka, pozerali sme celá rodina a aj sme si poplakali, ďalej super sú Hotel Transylvania všetky časti, Vaiana, Ralph rozbi to, Samyho dobrodružstvá, Ako vycvičiť draka, Zambezia, Shrek všetky časti, Gnomeo a Júlia, Malý Yeti, Dobrý dinosaurus, Hurá do praveku, V hlave, Ja zloduch všetky časti, Emoji vo filme, Mimoni, Tučniaci z Madagaskaru, Doma, Príšerakovci, Smolkovia zabudnutá dedinka,..... veľa ich je... ja ešte obľubujem klasické Dysney rozprávky ako Snehulienka, Kráska a zviera, Malá morská víla,...
@veronikaveronik ešte Popoluška od Disneyho, Ferdinand, Kung Fu Panda
Ďakujem všetkým, 90% ani nepoznám, mam co robiť. Ďakujem pekne
Doba ladova
Obr Dobr, Králik Peter
Jedna z tych starsich, ale ja si ju vzdy rada pozriem Posledny jednorozec.
Ďakujem pekne
takmer vsetky co tu odzneli, ale nevsimla som si premna a deti najoblubenejsiu a najpoucnejsiu - WALL-E..
O psickovi a macicke od Josefa Capka
Citala som ju ako 7-8 rocna, aj moje 3 deti . Netusim co sa s nou stalo . Pred par rokmi
som ju zbadala v obchode, nemohla som odolat.
Urcite si ju este precitam.
Piesen mora
@veronikaveronik u nas fici teraz Pan Vcielka, Ratatouille, Maly Yeti, Levi kral..