Rozprávky pre deti

veronikaveronik
25. júl 2018

Ahojte,

Inšpirujte má nejakými rozprávkami, možno ktoré zaujali aj vás dospelých. Rada by som si nejakú pozrela.
Ja si pamätám len hľadá sa Nemo/dory, doba ľadova, viem, že sú ešte auta, madagaskar, za plotom, príbeh žraloka, Transylvánia, na vlásku, čo som zaregistrovala
Ďakujem

miriambbb
25. júl 2018

@veronikaveronik u nas fici teraz Pan Vcielka, Ratatouille, Maly Yeti, Levi kral..

sense
25. júl 2018

U nas masa a medved, paw patrol...

adriannasvk
25. júl 2018

Croods, Vaiana, Dobry dinosaurus, Maly sef, Toy story,Frozen 🙂

sasesoe
25. júl 2018

@veronikaveronik V hlave, Madagaskar, Tucniaci z madagaskaru, Frozen, Vaiana, Dobrodružstvá pána peabodyho a shermana, Ako vycvicit draka,

evita_g
25. júl 2018

COCO... ja som si aj poplakala, takže určite aj pre dospelých 🙂

bmiroslava
25. júl 2018

Coco je super rozprávka, pozerali sme celá rodina a aj sme si poplakali, ďalej super sú Hotel Transylvania všetky časti, Vaiana, Ralph rozbi to, Samyho dobrodružstvá, Ako vycvičiť draka, Zambezia, Shrek všetky časti, Gnomeo a Júlia, Malý Yeti, Dobrý dinosaurus, Hurá do praveku, V hlave, Ja zloduch všetky časti, Emoji vo filme, Mimoni, Tučniaci z Madagaskaru, Doma, Príšerakovci, Smolkovia zabudnutá dedinka,..... veľa ich je... ja ešte obľubujem klasické Dysney rozprávky ako Snehulienka, Kráska a zviera, Malá morská víla,...

mijunik
25. júl 2018

@veronikaveronik ešte Popoluška od Disneyho, Ferdinand, Kung Fu Panda

veronikaveronik
autor
25. júl 2018

Ďakujem všetkým, 90% ani nepoznám, mam co robiť. Ďakujem pekne

katharines
25. júl 2018

Doba ladova

aleka
25. júl 2018

Obr Dobr, Králik Peter

janci05
25. júl 2018

Jedna z tych starsich, ale ja si ju vzdy rada pozriem Posledny jednorozec.

veronikaveronik
autor
26. júl 2018

Ďakujem pekne

jana_eyre
26. júl 2018

takmer vsetky co tu odzneli, ale nevsimla som si premna a deti najoblubenejsiu a najpoucnejsiu - WALL-E..

andyka321
29. júl 2018

O psickovi a macicke od Josefa Capka
Citala som ju ako 7-8 rocna, aj moje 3 deti . Netusim co sa s nou stalo . Pred par rokmi
som ju zbadala v obchode, nemohla som odolat.
Urcite si ju este precitam.

marmark
30. júl 2018

Piesen mora