Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť

mar1anna
5. apr 2016

Kto zvažuje podať sťažnosť na autora, v ktorej budeme hlavne vymáhať vrátenie peňazí, nech sa mi ozve mailom: mar1anna@azet.sk.
Podáme hromadnú sťažnosť a snáď sa nám to podarí vyriešiť. Bolo by dobrē ak by ste mali aj daňový doklad, aby sme mali podklady pre príslušné SR orgány.

mamulka211
6. apr 2016

A na co sa chces stazovat?

dominika6
6. apr 2016

@mar1anna pointa je ?

mar1anna
autor
6. apr 2016

Som sa nevyjadrila jasne?? Tí, ktorí sa bohužiaľ nedočkali tohto predstavenia a lístky im zapadajú prachom... chcú naspäť peniaze.. Len z Popradu viem o štyroch rodinkách..

barla5
6. apr 2016

@mar1anna ze sa to predstavenie nekonalo a nechcu vam vratit peniaze za vstupne si teda nenapisala.

mar1anna
autor
6. apr 2016

@barla5 prepáč ;) ..písala som to v rýchlosti a nedomyslela to ..

zdenocka
6. apr 2016

Aj ja mam 3 listky :'(

pribinak
6. apr 2016

@mar1anna tak ale to sa nesťažuj na autora, to musis riediť s agentúrou, ktora to predstavenie uvádzala a zabezpečovala

dominika6
6. apr 2016

@mar1anna
nie nevyjadrila si sa presne

mar1anna
autor
6. apr 2016

@pribinak No v prvom rade sa idem sťažovať na človeka, ktorý je uvedený na daňovom doklade s pečiatkou..odtatné ma netrápi..to je dosť dobrý podklad pre šojku atď..kto chce, nech sa ozve, budem to určite riešiť..aspoň sa o to pokúsim, nenechám predsa niekomu 24eur za to, že si neplní svoje povinnosti, schválne zavádza a okráda nevinných ľudí!

mar1anna
autor
6. apr 2016

@zdenocka ozvi sa mi na mail mar1anna@azet.sk...ak to chces riesit

pribinak
6. apr 2016

@mar1anna OK, OK

zdenocka
6. apr 2016

@mar1anna, ja by som sa k tebe pripojila, i ked nemam doklad o kupe ☹ , no mam 3 listky, mam aj sms-ky, ze prekladaju predstavenie. Bohuzial platila som na dobierku, cize to nemam ani na vypise ☹ .
Viem, ze uz tu bola taka tema: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/rozpravkovy-muzikal-pre-deti-2/
Su tam aj kocky z PP, ktore si tiez kupili listky, no nedockali sa.
Spomynaju tam meno Robert Mankovecky, niektore namietaju, ze to bol reziser. No ja mam na vstupenke napisane Vladimir Vaclaviak-autor. Stranka uz bohuzial neexistuje. Sms-ka, ktoru som dnes poslala bola odoslana, cize niekto to cislo pouziva. Nepomohol by tam s tym aj kulturak? Ved to mali na stranke napisane, ze to predstavenie bude, cize by mali mat nejake info, nie?

mar1anna
autor
6. apr 2016

@zdenocka No akurat dnes ideme dcere na vystupenie do kulturaku, skusim sa spytat, co sa tam udialo...ano, ja som citala uz ohladim tejto nestastnej temy info ale nebiem, ci to poriesili do funusu..ja to urcite len tak nenecham, su to nase peniaze, tak preco ich nechat niekomu len tak? Ano, ja pravidelne volavam na to cislo, nik nedviha..aj to je predsa potvrdenie, ze si sa pokusala dovolat..mozno b udu postacovat aj listky...bud.tyzden to zacnem riesit aj cez sojku..a uvidime..ozvem sa urcite, co mi na to povedali..

mar1anna
autor
6. apr 2016

@mar1anna aj ja mam na doklade Vaclaviak, ico tiez, takze je zodpovedna osoba...organizator to len sprostredkuva..zodpovednost za to vedie clovek, ktory je na peciatke.
Cize Vaclaviak..

natalym
6. apr 2016

Hlavne to celé meno aj adresu si tam nechaj.

zdenocka
6. apr 2016

@mar1anna, som zvedava, co Ti povedia...
Mesto Bytca, dala takyto odkaz obcanom: http://www.bytca.sk/bannery/
Aj u nas by sa mesto mohlo k tomu takto postavit, lebo oni ked niekoho najimaju, mali by si zistit, kto je a co je zac 😝 . Predsa im mali prenajat salu. No uvidime, chcela by som verit, ze to dopadne dobre k nasej spokojnosti. Poucenie do bududna, ze uz si budeme kupovat listky na mieste 😝 .

mamulka211
6. apr 2016

@mar1anna sa ti zda,ze v uvodnom prispevku si sa vyjadrila jasne, ze sa rozculujes?

mamanikka
6. apr 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

a oni to co zrusili??

mar1anna
autor
7. apr 2016

@mamulka211 ja sa nerozčuľujem..nerieš... Žiaľbohu ty si to poňala takto, nevadí ;)

mar1anna
autor
7. apr 2016

@zdenocka aj to je cesta...ďakujeme za info..

mafia102
20. apr 2016

@mar1anna Ahoj, mozem sa este pridat, ja mam 2 listky, ale nemam uz doklad o kupe. A v PP je nas takych vela...

mar1anna
autor
21. apr 2016

@mafia102 ahoj, jasné, čím víc, tím líp.. ☺ ak poznáš ešte niekoho, kto má lístky, daj mu vedieť o nás..potrebujeme naplniť hranicu 240eur aby sme mohli podať hromadné trestné oznámenie.. 😤😤😤

mar1anna
autor
24. aug 2016

Ahojte..Takže ..kto chce, treba sa pridať, aby sme to doťukli..zatím 9ks lístkov z týchto príspevkov na MK máme+ešte nejaké lístky z mailovej komunikácie (upresním koľko presne po prezretí, zrátaní mailov, ktoré mi doteraz došli) každopádne Vás chcem maminky/slečny/panie 🙂 porosiť, ak o niekom ešte viete, smelo, nech sa k nám pridá, aby sme dosiahli tú hore spomínanú sumu potrebnú pre trestné oznámenie...ďakujem!! Pekný večer...

sasanka146
8. dec 2016

No super, takže naďalej predávajú lístky a predstavenia nikde. Ja som podavala podnet na SOI, ale vzhľadom k tomu, že nikto neprebral poštovú zásielku a ani sa nikto nenachádzal v sídle firmy, nemôžu konať, jedine orgány činné v trestnom konaní. Ja viem o zrušenych predstaveniach v Bytči, PB, PP, Veľký Krtíš. Neviem, ako by dopadlo trestné oznámenie, lebo ja som lístky kupovala minulý rok a to vystupovali pod inou spoločnosťou ☹

sasanka146
8. dec 2016

Myslím, že by bolo vhodné požiadať kultúrne domy v jednotlivých mestách, kde zrušili predstavenia, aby vyzvali poškodených, aby sa ozvali jednej osobe, ktorá by potom podala trestné oznámenie. Táto by nechala na seba kontakt v konkrétnych kultúrnych domoch. Jediné čo môžem skonštatovať je "Na Slovensku je to tak".

s_mt
12. dec 2016

Zeny,toto napisala ta, co predava listky na to predstavenie, ktore ma byt v Martine...

ano ale to nie našou chybou ale chybou súdružiek kulturničiek ktoré nakúpili vseliake ine programy pre deti a nás nedali ani na stránku až 2 týždne pred divadlom iba sa preložilo aby sa dopredalo ale už je vypredané ! tam kde predávame spolu tak sa vypredá !

zdenocka
21. mar 2017

Dievcata, videla som na stranke Aquacity Poprad, ze maju mat vystupenie 22.4.2017. Budem ich kontaktovat, co s nasimi listkami. Som zvedava ako pochodim, a ci sa bude vobec vystupenie konat.

mafia102
21. mar 2017

@zdenocka daj potom vediet, ako si pochodila, aj my mame listky,

zdenocka
21. mar 2017

@mar1anna

@mafia102
na letaku maju napisane, ze 22.4.2017 o 10:00 v Aquacity, na 3 poschodi budu mat vystupenie, nahradny termin za zrusene vystupenie.
Som zvedava, ci sa dockame...

mafia102
23. mar 2017

@zdenocka ahoj prave mi prisla sms, ze nahradne predstavenie bude v Aquacity, presne ako si pisala, a kto nema listky, tak maju menny zoznam. Ale o vrateni penazi nic..