Rozoznáte sestry Nízlové?

16. máj 2023

Dokážete ich rozoznať? Ak áno podla čoho?

zuzanka.zuzu
16. máj 2023

ony dve sú ako dve hrozná.... a rozoznáš podľa detí, jedno celý lobotka a druhé tmavé (aspoň tie deti sú pekné)

mamickalisticka
16. máj 2023

Nie, neviem ich rozoznať vôbec, ani podľa detí.. neviem ktorá ma s kým dieťa..ale myslím, si o nich, že su krásne ženy a tie ich dievčatá sa mi hrozne podobajú,len jedna je biela a druhá čierna 😃😍 sama mám jednovaječné dvojičky a každý sa ma pýta ako ich rozozname,lebo su ako vajce vajvu, ale v konečnom dôsledku sú to úplne odlišné deti, hoci niekedy si ich aj ja pomylim 😃

autor
16. máj 2023

@zuzanka.zuzu myslím odhliadnuc od detí. Len čisto oni

vanilkovazmrzka
16. máj 2023

Asi jedine podla toho, ktora prave ulovila mladsieho zajaca 🙂 vlastne… ani podla toho nie, a je mi to suma fuk.

mamickalisticka
16. máj 2023

Ešte sa mi zdá, že jedna má jamku v líci, takú viditeľnejšiu, ale neviem presne 😃 zrovna som pozerala ich nový klip k pesničke mama tak som si všímala

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vamajka
16. máj 2023

A co si chlap a chces tr..at a bojis sa aby sa ti neprestriedali v posteli obe? To zas budu alimenty😉

guliver19
16. máj 2023

:D toto ta vazne trapi???!!!

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
17. máj 2023

@ruzovakobyla1 skôr jedna z nich...

babulkomale
17. máj 2023

@ruzovakobyla1 aby vedeli, s kym maju tu cest 😃
Ale tak je to vyhoda, ked jedna nema cas, zaskoci druha. A tusim aj ta druha uz ma tmaveho herca. Asi aby si ich ani ony nemylili 😃 stastna stvorka

bloger
17. máj 2023

Neviem ich rozoznať a ani nepotrebujem. Ale sú to milé pekné baby.

nikoletta1712
17. máj 2023

Veronika je o niečo nižšia…Obidve sú prekrásne, nádherné…A podľa mňa majú tie najkrajšie ženské postavy…

oli18
17. máj 2023

@nikoletta1712 obe su napoly umele, napichane, vyplnene silikonom. Ty si oveeela krajsia, ako ony.

luccija
17. máj 2023

Oni budú večne dievčatka neodputane od rodičov.
Tá čo mala Lobotku je trocha pribratejsia ako druha a má väčšie jamky v lícach.To, že si vyberajú omnoho mladších musí byť diagnoza

nikoletta1712
17. máj 2023

@oli18 Áno, sú…Ale podľa môjho vkusu sú to tie naj ženy…Veľmi príťažlivé, dokonalosť to ich telo…Oooooo, ďakujem za kompliment☺️

nikoleta1234
17. máj 2023

Nie vôbec, oni sú úplne rovnaké podľa mňa. Malo takých dvojiciek je.

dizajnerka
17. máj 2023

Áno vždy som ich vedela rozpoznať, Daniela sa mi zdala atraktívnejšia, nežnejšie črty tváre, celkovo Veronika taká väčšia.