Ahojte babenky zajtra idem kamoške na rozlúčku so slobodou a nikdy sa na niečom podobnom nebola prosím vás poraďte mi co sa tak berie na rozlúčku alebo ako to prebieha alebo ci jej mam niečo kúpiť a taak ďakujem za odpovede
tak napr. ja som bola pred tyzdnom. Bolo nas tam 11 dievcat, skladali sme sa vsetky na alkohol, vyzdobu a darceky. Kazda doniesla nejake jedlo, kolaciky, chlebicky, jednohubky. My sme davali balicek prvej pomoci v manzelstve... sampus, podvazok, cokoladu, kosielku, nejake eroticke srandy,tehotensky test, album atd. Ked je to kamoska urcite sa patri mysliet na darcek.
Jednoznacne chod kupit nejaky darcek. Patri sa to podla mna v takejto situacii. Skus sa este spytat dievcat, ktore tam tiez idu ci sa na nejaky spolocny darcek neskladaju, ze by si sa ku nim pridala 🙂
Vacsinou sa druzicky skladaju na šerpu zavoj a nejaky darcek
sama neviem co by som kupovala, ked som bola na rozlucke, tak sme sa skladali na podvazok, na tortu, na puta a na taketo malickosti 🙂
Ja som kupila raz sama poukazku do obchodu zo spodnym pradlom ale vačšinou sme sa všade skladali jedna chcela mixer druha polaroid. Ja som dostaka napriklad zlaty privesok v tvare srdca s inicialmi mna a manžela. Poukažky a potom take drobnosti ako vyrezavačky na perniky v tvare penisu . Eroticke oleje na masaz ale aj masky na tvar aby som bola pekna 😃 inak skoč do erotickeho obchodu a take tie oleje alebo na tie perniky to bolo ozaj vtipne a este vybračny kružok na penis som tam mala