V tieto sviatocne dni, ked spominame na nasich blizkych, ktori tu uz nie su - zazili ste niekedy, ze sa s vami prišli rozlucit mrtvi po smrti, resp. ine zazitky tohto typu? Ako to prebehlo?
Nie.
Mne deň predtým ako mal zomrieť svokor sa s ním snívalo bol usmiaty a mával mi (nikdy predtým a už ani potom sa mi s ním nesnívalo)
Bohuzial, nie.
Nie, mala som s nimi iba sny pred ich smrtou 🥲
Nie, zial nikdy
zobudila som sa v noci v case ked mama zomrela
Áno
áno. mala som takýto zážitok s mojou starou mamou…
Nie
Ano, so mnou sa prisla rozlucit starka, aj ocko.
Ano,stali sa nevysvetlitelne javy. Tie ma skor vystrasili. Ale parkrat sa mi prisnilo z mrtvymi a to ma ukludnilo. Ked mi zomrela teta v mladom veku po tazkej chorobe,tazko som to niesla. Po par tyzdnoch sa mi s nou snivalo,ze ma objimala a utierala mi slzy,aby som uz neplakala,ze ona sa ma dobre a aby som to odkazala aj ostatnym. Dodnes mam z toho sna zimomriavky. Ked zomrela babka,tiez sa mi s nou casto snivalo a vzdy bola usmiata,to ma tiez ukludnilo. Mne sa casto sniva. Napr.ja si neviem vysvetlit,ze v noci sa mi s niekym sniva a na druhy den sa dozviem,ze je mrtvy. Uz sa mi to stalo viackrat. Ci je to rozlucka,neviem,ale je to zvlastne pre mna.
Nie
Áno, v deň pohrebu nevysvetliteľné javy, ktoré sa už nikdy neopakovali. A i keď som s nim nemala najlepší vzťah, bola som jediná, ktorej sa stalo niečo nezvyčajné.
Nie
u nás zastali hodiny v kuchyni na nejaký čas keď starká zomrela vtedy akurát zavolali z nemocnice a potom išli veselo ďalej akoby sa nič nestalo o nejakú dobu🙂 ale či náhoda neviem.To mi spomínal ocino s maminou lebo ja som vtedy mala tak cca 3 roky keď zomrela.Ale inak nemám skúsenosti nijaké.Ani by som takéto nadpozemské veci zažiť radšej nechcela.Pokakala by som sa od strachu.Mám rada ducharinu ale iba čítať o nej.Zažívať na vlastnej koži to nie🙂
@cina1 aj ja som sa zobudila v noci keď mi najlepší kamarát zomrel a na druhy deň som sa dozvedela ze je mrtvy😔 s otcom mojim sa mi pravidelne sníva ale to neberiem ako rozlúčku ale skôr fakt , že neviem prijať jeho smrť
S mojim otcom sme nemali dobré vzťahy, ale v deň keď zomrel, som veľmi plakala. Bolo mi ľúto, že bol aký bol, že sme sa nestihli porozprávať, bolo mi ľúto, že nestihol vidieť poslednú vnučku.. Bola som za ním 31.1,posledný krát vydýchol o 10 dní na to..
Večer, keď som ležala v posteli som pocítila neskutočný chlad a jemný chladný vánok a akoby mal na mojom pleci niekto položenú ruku. Zdalo sa mi, že vidím ducha. Vedela som, že to bol otec. Povedala som mu, že mu odpúšťam. V tejto chvíli "duch", chlad i ruka na mojom pleci zmizli. Otec je už 8 rokov po smrti a toto bol zatiaľ jediný zážitok. Odvtedy sa mi ani nesníval.
Dúfam, že odpočíva v pokoji 🙏🏼
Keby si nebola anonym tak aj niečo napíšem.Takto sa nebudem unuvat.
Mne sa uz davno snivalo s riaditelom zo zs kt tragixky v Tatrach zahynul. Nebolo to nic take len stal na chodbe v skole a pozdravil sa mi. Akurat vtedy som chodila na nauky pred birmovkou a farar povedal ze ak sa nam sniva s mrtvym nie strasidelny sen tak sa prisiel podakovat 🤔
A minuly rok som zaspala vecer, klasika a zrazu som sa zobudila na to ze niekto stoji pri posteli otocim sa pri posteli stoji osoba v ciernom 🫣 ci to bolo naozaj alebo nie neviem ale v tom case mi zomrela babka ..
@liusa82 kolegyna vravela ze im tak sa vypla telka a zacala hrat nejaka hracka co bola vypnuta ked jej zomrela nevesta
Ja nastastie nemam takyto zazitok.. ale ked zomrela moja babka, bola par dni v dome smutku v chladaku, tak moj syn sa rano zobudil, ze videl babku staru a povedala mu ze ho lubi, ked sme ju pochovali, uz sa mu s nou nesnivalo.
Chvilu po telefonate ze ocino zomrel, poculi sme obrovske buchnutie do čela postele. Ako ked niekto buchne päsťou. O 2 dni sme si všimli posunutý kríž na stene. Asi o 2 cm. 2 tyzdne pred tym sa pod nim ocino fotil. Este dnes mam zimomriavky
Mne pred oknom presiel tien- ako keby clovek. Nasledne som sa dozvedela, ze zhruba v tom case zomrel
Zomrela mi kolegyňa. Moja naj...bola mi ako mama. Bolo to 23.12. Sedela som sama v obývačke a na stromčeku sa začali hojdat asi 2 vianočné gule. Boli ďalej od steny a nikto sa ich nemal ako dotknúť. Vtedy som sa rozrevala a povedala ,že mi bude chýbať. Odvtedy sa mi s ňou snívalo len raz,lebo som na ňu intenzívne myslela. Videla som ju so šatkou na hlave(bola onko pacient) a s úsmevom na perách. Takže sa tam hore má dobre.
Zial nie, iba som sa zobudila v case, ked milovana babi odisla.
Nebude to síce človek ale nám keď zomrel milovaný psík (dlho sme ho oplakavali bol člen rodíny) tak v tu noc som sa úplne vytrhla zo spánku lebo som ho akoby počula chodiť po podlahe. Pár dni na to 2-3 asi sa mi s ním snívalo a v sne bol pri mne v posteli taký veselý a potom akoby zbledol a stratil sa ako taký opar. Prišlo mi to ako rozlúčka z jeho strany. Teraz pred dušičkami sa mi už par rokov po sebe snívalo so zosnulou starkou a ta mi v sne hovorila nech už za ňou neplačem, že jej je dobre a bola taká veselá. Vo všetkých snoch vždy strašne plačem za nimi či už za psikom alebo za starkou. Zvyknem im potom zapáliť sviečku na další deň. Nič také počas dna sa mi nestalo
Rozlucku kratko pred/po smrti nie,,ale raz zacal zvonit doma prenosny zvoncek, ktory nasi zaobstarali starenke (vdova) ked si po pade zlomila nohu a bola operovana,,ked uz bola v domacej opatere, pomahali sme jej pri chodzi atd. Preto mala ten zvoncek aby si mohla zavolat pomoc napr.vnoci ked vsetci spali vo svojich izbach. Ten den som bola v kuchyni ja a moja mama, nikto iny tam nebol. Zvoncek bol v kuchyni a tlacitko v obyvacke (o miestnost dalej). Nikto ho nestlacil, nebol pokazeny ani zaseknuty. Stalo sa to vtedy prvy a posledny raz, bolo to zvlastne a vtedy moja mama vravi, ze starecek by mal meniny, volal sa Martin, a bolo prave Martina. Zapalili sme mu sviecku. Pevne verim, ze sa nam takto pripomenul..no dufam,ze uz ziadnu taku nadprirodzenost nezazijem
mne za zobrazuje v snoch casto.