Vie tu prosímvás niekto písať aj o niečom inom ako mám vymienať plienky,akú mastičku dať na zaparenú riťku a pod.?Ste Matky tak sa snažte vymislieť niečo aj samé ako nonstop písať o tom istom.Ved to je už trapné,Viete my poradiť stým a stým?Alebo toto je moj anjelik a čo všetko máme a blá,blá blá.Skúste napísať niečo reálne,a nie aj to :citujem:Bolia ma prsia čo stím mam robiť??????????????Preberte sa prosímvás,sú horšie veci ako sktorého prsa mám kojiť,ktorá plienka je lepšia a krém na ritku tiež.Detičkám je to aj tak jedno,či zlavého,či zpravého,či sa pokakám presne do stredu alebo skúsim trochu vybočiť aby moja mama mala zas o čom rozprávať?
Najdi si inu stranku a problem mas vyrieseny.. 😉
Celkom vtipne, ze niekoho kto vravi o tom, ze su aj horsie veci, rozculuju prave malicherne otazky a poznamky..
a Teba niekto nuti to citat? :D Ja otvaram, len co ma zaujme, alebo potrebujem riesit. MK dava mnoho moznosti- sukromne skupiny, rozne zaranenie tem vo forach- pohladaj si to svoje orechove. Alebo chod inam. Co Teba trapi o com si ini pisu.. no schvalne.. daj nejaku duchaplnu temu Ty :D ci len tak z nudy provokujes, ze kto sa chyti?
My sme si tykali????????
Nepotikaly sme si,ale dakujem za váš názor.Pokusím sa v gramatike zlepšiť.........-
@jana_eyre Mňa to nerozčuluje,práve zabáva.Napísala som to preto aby ste vymysleli niečo nové na čom sa dá zasmiať.....🙂
Vykanie je o slušnosti čo Vám žltý sloník asi vela nehovorí.Do Lidla nechodím ale vy si tam určite nájdete čo potrebujete,žeby vložky ikvé húpací koník?????????????????????
TTykali sme si?????????@marllik
Mozme si povykat, ak si to zelate. Nemam s tym problem 🙂 ale mam pocit, ze Vy sa chcete len hadat, pani machova. A ze len nechcete priznat, ze malischerna ste tu so svojou temou prave Vy.. a neviem, co je na tom slusne pohrdat tym, co si tu ine mamicky pisu, aj ked im budete vykat. Vy sa tu potrebujete jednoducho nad ostatnych VYvysit `;)
@andreamachova sa spamätaj trošku a choď sa učiť gramatiku a etiketu keď si taká "chytrolínka" 😀
"Neznámym ľuďom v diskusiách na internetových portáloch a sociálnych sieťach tykáme. Vykáme spoločnostiam a organizáciam a ľuďom, ktorým vykáme aj v reálnom svete. Naopak v e-mailoch vykáme aj neznámym."
Nie je náhodou aj v pravidlách MK,že všetci si tu tykáme (takže nie je dôvod sa tu kvôli tomu urážať) a správame sa k sebe slušne, nikoho neurážame a neponižujeme?
@andreamachova je tu veľmi široký okruh tém, určite je z čoho vyberať a nie zbytočne vyvolávať konflikt
@andreamachova
no sak zacni.. zaloz daku zaujimavu temu ;)
@andreamachova Zjavne sa nudíš, keď máš čas tu riešiť takéto hovädiny. Každý si tu rieši to svoje. Keď sa ti tu nepáči, tak sem nechoď. Nikto ti nedrží zbraň pri hlave a núti ťa to tu čítať.
ja súhlasím..debata je tu až chorobne zdrobneninová...od snažilkujeme,tehulkujeme,dušíkovia na testíkoch až po plenočkujeme a vrtame sa prstíkom v nočníčku aby sme zistili akú chorôbku máme..
vid príklad len v ľavo pri kategoriach rôznych tém,všetko je v zdrobneninách...
Pani machova....Budem vam radsej od zaciatku vykat, Lebo vas nechcem pripravit do stavu zurivosti...
Pani machova, keby sme boli na automobilovom portale, Urcite by sme sa tu vsetky zaujimali o suciastky, lakovanie, evidencia vozidla, STK a pod. A kedze sme na "mamickovskom portali", Preto sa zaujimame o vsetko ohladom deti, k comu patria Napr.aj tie plienocky.
Pani Machova, Ale ja vobec nerozumiem tomu, co vas priviedlo do takeho stavu zurivosti, Ked Okrem toho, co tu pisete, si tu najdete Aj tipy skraslovania, recepty, starostlivost o orchidee, ocko-neocko a pod.
Pani Machova, tomto vam chcem napisat len tolko, Ze nechcem Aby ste sa dostali do nejakych uzkostnych stavov a Preto sa radsej venujte vyrabaniu vencov trebars, Aby ste nemusela rozmyslat nad nesmrtelnostou chrobaka.
osobne ak chcem "plodnú" diskusiu, nejdem na MK, idem na inú stránku, resp. medzi ľudí, s ktorými rozhovor ma nejako obohatí,
nemám už malé dieťa, takže plienočkovanie a kojenie ma nezaujíma, ale viem, že pre mnohé ženy sú tieto témy horúce, tak nech si ich tu riešia, veď na to je táto stránka,
ži a nechaj žiť
kazdy nech si cita co ho zaujima. mna nezaujima tema o laktacii ci hovienkach, tak ju ani neotvaram a neriesim. su tu debaty o neverach, financiach, praci, chudnuti, proste bezne temy ake zeny riziberaju aj s kamoskami na kave. niekto potrebuje intelektualnejsie debaty, preco nie, moze s takou zacat sam tu alebo niekde inde...svet je velky a MK je len taka kratochvila na volny cas
ved je tu kopa tem o rodinných problémoch, o zdravotných problémoch, je tu tema o politickej a nabozenskej situacii, su tu aj temy o zvieratach, vareni, chudnuti, malovani.
Otvorit si temy o plienkach a dojceni a potom sa ofucat, ze sa v nich o tom aj diskutuje, to uz aku naturu chce?
Pani by mala prioritne poriesit svoj pravopis. Vonku je konecne tak krasne, radsej by sa niektori ludia mali ist prejst a nie zapinat samonasieraci system.
😂😂😂😂 sme na stranke pre mamicky kde sa PATRI riesit veci ohladom plienok kojenia bolestivych prsnikov a podobne no tak dobre podme rozoberat zakladanie webovych stranok alebo vyrobu domacich mydielok alebo vymenu filtrov v aute ... Je to na VAS ;)@
Zlatko, ma tvoja matka dieta? Si frustrovana? Ja myslim ze si vynimocna a jedinecna aj pre nu aj ked to teraz tak nevyzera, skus jej pomoct s tym detskom a uvidis ake zazraky sa zacnu diat
@andreamachova teba niekto núti čítať témy, ktoré ťa nezaujímajú? Vieš, lebo na fóre pre matky a budúce matky je dosť veľký predpoklad, že sa tu budú riešiť veci okolo kojenia a pod. Napriek tomu je tu more iných tém, týkajúcich sa všetkého možného. Ale ak ti to tu prekáža, stačí sa odhlásiť a ísť inam. Jednoduché, že? Asi ťa to prekvapí, ale na stránke Moja svadba riešia väčšinou svadby, nie motorky, na Modrej streche bývanie, na stránkach o tortách väčšinou pečenie. A že sú niektoré témy a príspevky v nich také, aké sú? No a? Aj ľudia sú všelijaký, nie sme naklonovaný. Sú tu aj ženy vzdelané, aj menej vzdelané, aj jednoduchšie, každá má právo písať si o čom len chce a ty alebo čítať alebo nie. Ak je toto tvojím najväčším problémom, tak to blahoželám, si šťastný človek.
@andreamachova tak sem nelez.
No toto ma straaaaasne pobavilo
to je masaker toto :D mňa tiež nebavia tie debaty o plienkach a podobne, ale tak to asi nebudem čítať nie? či ti niekto drží nôž pri krku a musíš? :D a čo teba z teba vyleze, tak len vyrývaš. dáva ti to niečo, alebo pomáha? :D
@andreamachova choď sa radšej doučiť pravopis