Rozdielne zvyky pri varení vianočnej kapustnice.

alex_zalez
6. dec 2019

Ahojte damy.
Byvame docasne so svokrou, zijeme inak v zahranici. Tento rok chceme s manzelom pripravit stedru veceru my. Oblubujeme kapustinu kyslu - svokra to premyva tak, ze nie je kysla vobec. Uvazovala som, ze “juchu” z kapusty uvarim zvlast a kto bude chciet - da si ku kapustnici. Da sa to takto? Nebude to divocina?

tosomja
6. dec 2019

Podla mna dobry kompromis, prinajhorsom ta precisti 😉

17juraj17
6. dec 2019

@alex_zalez Ak ide len o to tak sprav proste dva mensie hrce nez jeden velky. My ked sme boli u svokrovcov tak ja som si urobil taku aku mam rad do zvlast hrnca. Nikomu to nevadilo. Casom zistili ze ta moja aj tak lepsia 🙂

syslik81
6. dec 2019

my mame na veceru kazdemu co ma rad ... plus na druhy den 25- mame anglicky obed kedze tu zijeme... vianoce su o tom aby bol kazdy stastny ... takze kludne maj aj 20 chodov pokial sa vmestia na stol a kazdy si pride na svoje ... hlavne byt stastny a pokope

wiw8
6. dec 2019

My mavame dve polievky, radsej spravim menej, ale aby som bola aj ja v pohode, aj drahy, predsa len stedra vecera je o tom aby sme vsetci mali to co nam chuti, co mame radi 🙂

evkamotka
6. dec 2019

Sprav dve alebo aby ste bi vsetci spokojni. Ja mam rada uplne inu nez manzel (3r manzelia) ale ustupila som, bude jeho aj ked mi nechuti. Na druhy den 25.12 bude moja. Ale voci svokre by som to takto neriesila