Rozdiel medzi obyčajnou a digitálnou váhou

17. sep 2024

Baby je rozdiel medzi obyčajnou digitálnou váhou alebo tou inteligentnou? Ďakujem

babushkaem
Včera o 04:46

tak rozdiel urcite je, obycajna ti ukaze iba kila. ja mam smart a ta ukazuje aj ine veci, ako viscelarny tuk, kolko vazia kosti, kolko vazi telo bez tukov, bmi, body fat, podkozny tuk, metabolicky vek. Akože nehovorím, že tie hodnoty su 100%, ale ked chudnes, tak je vidiet progres, ako ti tie veci klesaju.

lubossi
Včera o 06:04

podla mna to ukazuje prave digitalna vaha. ta smart je preto smart ze sa vie pripojit cez wifi na cloud kde uklada udaje. Da sa definovat x profilov, cele to ma mobilnu aplikaciu a podobne.
Ja mam staru vahu digitalnu na body compositon a je zaujimave, ze ukazuje tie iste hodnoty ako draha tanita vaha za 500e. Takze neplati asi ze cim viac smart a drahsia, tym lepsie cisla 🙂

autor
Včera o 07:45

@babushkaem
@lubossi prosím a aký typ mate?

lubossi
Včera o 07:54

no v tom je to caro, tu vahu sme kupovali v azle niekedy v roku 2009. Stala do 50e. A aj po 15r dava rovnake cisla ako vaha za 500+ Znacka na nej je LaFamilia, ale nainternete to neviem najst.
Len som chcel teda poznamenat ze ani tak nezalezi na cene. A ked som to riesil asi rok dozadu a cital si recenzie, ludi hnevalo pri vahach za 50 aj za 500 ze o 5 min ukazuju ine cisla trochu. Je to normalne, to meranie nikdy nebude presne ako cez MRI. proste to vysle slaby prud na roznych frekvenciach z jednej nohy a sleduje co sa vrati z druhej. Percento dva hore dole, hlavne ze dlhodoby trend tam je vidiet.