Bby poradte. Sestra ma priatela s krym bola 2 roy a buduci rok mali mat svadbu. Sestra behom ich vztahu pribrala no snazi sa na tom pracovat. Dnes prisli ku mne na navstevu pocas ktorej kim som robila kavu sa povadili a partner jej vykrical ze nech sa na seba pozrie,ze vyzera ako prasa. Sestra sa rozplakala a povedala,ze kebyze to je jeho byvala nepovie jej to ked je len j.... p.... na co sa priatel nahneval a povedal jej ze ex bola 100x lepsia nez je ona a ze tym co teraz povedala je medzi nimi koniec.
Mali vo vztahu problemu ze sa ftale schadzali a rozchadzali,stale na nej videl len tie chyby. Nikdy jej nepovedal nic pozitivne. Dokonca s nou prestal spavat kvoli tomu ze ho nepritahuje. Sestra ma o 5 dni narodeniny a stale place ze nik ju nechce a ako si ona znicila zivot pri nom..babenky co s nou? Strasne mi jej je luto,vkuse vypisuje frajerovi ale ten ju ignoruje.
Neviem ako jej pomoct s tgm pretoze ona sa ho drzi zubami nechtami lebo ma uz dost rokov a nechce ostat sama pretoze nikam nechody a aj s tymto sa stretla na socialnych sietach.
Aký máme vek ?
34. Ja som jej hovorila,ze to nwni pre nu chlap pretoze ju vkuse porovnaval s ex . Nic mu nebolo dobre co spravila. Vsetko vraj robila zle
@amelie2017 tam jedine čas nech si to odplače a bude dobre....jediná výhoda že bývalý kašle na nu, lebo ostávať v takom vzťahu nemá význam ...neboj príde na to aj ona, len to chce čas....určitú dobu si to odsmúti a otom si sama uvedomí že je jej lepšie samej ako s takým blbcom...
Este šťastie ze sa rozišli teraz, ze este nemali deti.
inak ak jej chceš pomôcť tak jedine ju vyťahuj von aby prišla na iné myšlienky
Len ona je taka ze ona vkuse s niekim potrebuje byt strasne zle znasa samotu aj u seba doma. Zacne spekulovat ze aspon nejake zviera ked uz nie chlap
@amelie2017 prepáč to bolo pre autorku
No mala by buchnúť šampanské, poriadne to osláviť a začať konečne žiť. O tej chystanej svadbe vedel aj on či len ona chcela?
Zober ju von medzi ľudí, keď chce chudnúť tak nech práši hneď zajtra do fitka, nájde si nejaký klub / krúžok čo ju baví a venuje sa tomu - stretne tam niekoho s rovnakými záujmami.
Domov jej nikto nepríde zaklopať na dvere.
Matka Zem....to co za debil?No urcite keby ju lubi,tak jej take veci nepovie a neporovnava ju s ex.Asi tamtu stale lubi.Nech sestra uteka kade lahsie.A tak ako moja babka vravela:Na kazdy hrniec existuje prikryvka,tak aj ona si najde chlapa,ktory ju bude lubit a nie ju ponizovat.
Praveze on nasiel byvalu na fb a bol z nej hotovy lebo schudla a opeknela a stale sa chodil na nu pozerat a sestre len nadaval ze sa o seba nestara a ze je leniva lenze sestra ma zdravotne problemy a chceli obaja svadbu
Ved spolu boli len 2r tak jej nezničil život. Skor Keby sa zobrali mali dve deti a on jej este aj tak nadaval do tucnych prasat. Ale aj to by bola jej vlastna volba blbeho partnera kedze takto sa k nej chova uz dlhsie. Kto jej ničil tych prvych 32rokov života? Nech je len rada ze to skončilo. Ona moze vzdy schudnut a on ju moze potom na fb obdivovat ako tu ex ze opeknela a ničit vycitkami zivot inej chudere. Ale z blbca vzdy bude len blb. Tak šup nech ide chudnut v podstate mlada baba este 34r do 40 stiha vsetko schudnut najst lepsieho chlapa svadbu deti. Len nech nestraca cas sebalutostou maka na sebe a hlada spravneho partnera. Zivot je aky si ho clovek zariadi.
Sestra si musi uvedomit ze poznamka na ex im neznicila vztah- ten bol nefunkcny. Ja som si na zaciatku vztahu tiez obcas rypla do ex ( mala som nizsie sebavedomie a bola som mladunka), ale partner mi vysvetlil, ze sa ani nemam porovnavat, je so mnou a lubi mna.
Hovori sa ze ak sex apritazlivost funguju, tvoria 10% vztahu, ak nie 90%. Samozrejme, niektore vztahy su zalozene na priatelstve viac ako sexe, ale pokial bola sestra zakomplexovana a nervozna tak sa ani necudujem, ak padla aj tato cast.
Sestra nech sa vyplace a zariadi si zivot bez chlapa- peniaze odlozene na svadbu moze investovat do seba ( kozmetika, cestovanie, vzdelavanie). Urcite nech poriesi aj vzhlad - aj ked nemoze cvicit, strava urobi 70%. Navyse, neverim ze nenajde nejaky vhodny sport na spevnenie postavy, ktory jej bude vyhovovat ( joga, plavanie...).
Nemoze ocakavat, ze bude mat vyrovnany vztah ked sama nie je vyrovnana. Ked poriesi seba, urcite sa nalepi aj ten spravny chlap. A bude rada ze sa za toho chrapuna
nevydala.
To sa ozaj chceli vziat? Na zaklade coho??
Kúp jej psíka a nech s ním beháva.. schudne vyvetra si hlavu a pomaly zabudne na debila, ktorý ju aj tak neľúbil...vysvetli jej že to nebola láska..
skuste psika a nech si to odplače, to by sa len stupnovala, to nemá perspektivu , na nejaky welnes vytiahnut, alebo nejaky taký kde sa jemne cvičí alebo s jogou , plavat a pôjde to ,na turu sa vyberte
Lasku k zvieratam musi mat v sebe,zohnat si zvieratko ako naplast na nieco nefunguje! V hlave si musi dat dokopy to ze nevie byt sama.
Ostatne uz tu bolo vsetko napisane. Radsej sama byt ako sa doprosovat tomu magorovi.
Dokial nevie byt sama so sebou, pochybujem, ze si niekoho normalneho najde. Nech skusi na sebe popracovat, bud samostudiom alebo aj s pomocou
Toto by ako dlhé a šťastné manželstvo nevydržalo, takže ozaj môže byť len rada. A tvoja sestra má dosť rokov na to, aby už mala mať rozum a uvedomiť si, že cely ten vzťah bol o ničom a tak to aj dopadlo.
Píšeš, že mali mať svadbu a zároveň, že jej nikdy nič pekne nepovedal rsp. nič pozitívne.... Na čo pre Boha svadba? Veď ona môže teraz plakať od radosti, že nespravila taký krok....
OK každý je pri rozchode nešťastný, či už má zlomené srdce, alebo sa hnevá na zabite roky, alebo za klamstvá ci neveru.... Nikto sa neteší z rozchodu. Ale v tomto prípade by som jej do hovorila, skúsila otvoriť oči, určite jej robila program, aby nemala hlavu v smútku. Sestersky večer pri komédii a debate vínku, prechádzka a večera, kino, nákupy, na narodeniny by som ju na welness zobrala.... Troška zmeniť myšlienky... Držím palce
On bol cely dakysi divny. Nikdy jej nic nekupil lebo vraj nevie co. Chcela si zobrat psika aj to jej zakazal,ze on ziadneho psa z ulice nechce a ked ho vezme ze cela starostlivost bude na nej. Nikde s nou nechodil iba lehnil cele dni a hral nejaku sprostu hru alebo lustroval exin fb a potom zacal rypat do sestry,ze preco sa o seba nestara a ze nech sa pozre ako vyzera a potom zacal rypat do jej varenia,ze tie blivajzy jest nebude a,ze otrasne vari.
Podotykam sestra vari ozaj vyborne cela rodina ma rada jej kuchynu ale ona jedava vegetarianske a veganske jedla ale pre neho su to blivajzi a chcela ho otravit
Nech od eho uteka kade lahsie
35 a taketo zmyslanie.. Ja mam30 a keby mi to moj muz raz povie- poslem ho do teplych krajin 😀
Pomôžeš jej, keď jej kúpiš permanentku do fitka a nech tam láskavo vytiahne svoju ustrašenú riť. Vieš akí fajnoví chalani sa tam nájdu? Bude mať zábavu, schudne, získa inšpiráciu a s novou sexi postavičkou a sebavedomím aj fajn chlapa, na 100%. Ale teda nech hľadá slobodného, samozrejme 😁
Radsej sama ako byt s takym hovadom. A ona tiez na co vytahuje byvalu po 2 rokoch? Cely vztah na nic, nech sa sestra da dokopy, zacne cvicit, chodit na hory, spozna novych ludi, trosku zmeni spravanie a aj chlap sa najde