Dobrý deň, s manželkou ideme kupovať nový router a rozmýšľame nad kúpou od značky tp link, čítal som, že má ľahkú inštaláciu a prehľadnú aplikáciu, v ktorej ľahko môžem nastaviť detskú kontrolu. Chcel by som sa spýtať, či dokážem cez aplikáciu vidieť na ktoré stránky moje deti chodia a tiež, či dokážem vidieť aj s kým a o čom si píšu cez aplikáciu messenger alebo instagram.
Budem rád, keď mi v tomto poradíte.
Ale pozeram, ze naozaj, idem aj ja studovat, lebo router tp link mame aj my, len som netusila o aplikacii
https://www.datart.sk/novinky/recenzie-router_t...
@viestta no ja uz idem stahovat aplikaciu, uvidim, ci sa ten nas napoji. Len ja rodicovsky zamok a kontrolu uz nepotrebujem, deti su uz velke. Kedysi moja rodicovska kontrola bola taka primitivno-naturalna, ze naval mobil a ukaz do coho cumis... 🤪 A neskor som mala casovac na internet, vecer sa vyplo a konec😬
@matej067 nie, do telefonu nevidim, len sa tam daju zablokovat www.stranky tak, ze ich treba vymenovat a aj casovo vymedzit, kedy maju byt zablokovane.
@matej067 aplikacia sa vola Theter. Vies tam nastavit Rodicovsku kontrolu v ktorej vylucis stranky ktore sa nebudu moct navstevovat, konkretny black list, potom casovy limit, a zariadenia na ktore tieto pravidla aplikovat. Urcite vsak nebudes vediet citat konverzaciu z messengera. Na to by si potreboval teda ine zariadenia a schopnosti 🙂 realne som to neskusal, ale myslim, ze to bude fungovat, to nie su zasadne zlozite veci.