Ahojte už ste niektorá kupovala v rosewholesale?Máte skúsenosti?Koľko ste dali za poštovné a aká je kvalita tovaru?Dcéra si tam povyberala kopec vecí a ja nemám skúsenost s takýmto nákupom a hlavne sa bojím niekomu poslať dosť veľa peňazí?Ďakujem za odpovede....pa Ziggina
www.aliexpress.com , postovne zdarma pokial si to zaskrtnes a veci tie iste ako v horeuvedenej stranke, z ali som objednavala viac krat a nemala som problem ale treba dobre premerat velkost. Kvalita sa odvíja od ceny.
Ahoj, plati sa embosovanou platobnou kartou, doba doručenia býva zvyčajne kratšia ako je uvedené.
baby idete niektora nakupovat cez nich? ak by som sa mohla vcirknut 😅 som velmi netechnicky typ na zakladanie si paypalu 🙂 ralebo mi aspon dajte typ ze ako sa s tym popasovat 🙂 dakujem mockrat
Ahojte.Objednal som si tovar cez Rosewholesale ešte 28.1 a ešte mi neprišiel.Nereagujú ani na správy.....viete mi niekto poradiť ako
ďalej postupovať...Ďakujem.............
Tiež nám z danej stránky prišiel jeden kus tovaru namiesto zaplatených dvoch, nereagujú na správy. A stránka rosewe, je podľa nás tiež ich, takže POZOR. 🙂 NA žiadnej stránke zo zahraničia neviem uplatniť záruku ani vrátenie tovaru, čiže keď dôjde šmejd nedá sa vrátiť takže pozoro na to, a radšej dať zarobiť slovenským obchodníkom, ktorý mi záruku musia umožniť. 🙂
Skúsenosti s Rosewholesale - http://2track.info/aMDv
To neznáme díky za tip..