Rondogo

bloger
6. júl 2023

Ahojte skúšal niekto túto hru?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
autor
6. júl 2023

@uprimnazienka To, že si úprimná som už zistil. Ale, že až takto. Dobre ale prečo si to myslíš?

nelca0510
6. júl 2023

@bloger vážne je to chujovina. Skús to chvíľku hrať

bloger
autor
6. júl 2023

@nelca0510 Ja som to skúšal lebo sme dostali ten žreb. Je to trošku otravné. Ale dá sa tam niečo vyhrať.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
autor
6. júl 2023

@uprimnazienka vyjadruj sa slušne prosím ťa.

suzitok
6. júl 2023

Ja som to začala hrat len preto, lebo som dostala kody v predajni, tak som vytocila nejaké dieliky. Teraz mi sem tam nejake tocenia daju zadarmo, alebo ziskam nejaky dielik. Podla mna na tom nikto nic este nevyhral, lebo sú dieliky, ktore su podmienene nakupom isteho tovaru, alebo sluzby. Okrem toho kazda vyhra je zadana na isty cas a nie je mozne zaplnit pozadovane pole.
Mna by skor zaujimalo, ci na tom uz niekto vyhral.

o__o
6. júl 2023

Blbost je to.. ja ked som zacinala, tak sa mi podarilo vytocit aj 8 dielikov denne a ked som ich mala 24, tak som uz ziadny nevytocila par dni a potom to "vyhral" niekto iny 😀 hrala som to minule leto

cocolino234
6. júl 2023

@bloger raz som dostala okolo 12 000 rondogov, zistila som o tom keď priateľova mama doniesla nejaký letáčik z pepca. Tak skúšam, skúšam a z 26 puzzle kúskov som mala 25, chýbal 1 do výhry a získala som to v priebehu dvoch dní. Samozrejme som potom ďalší týždeň bola na 25 a ten jeden som už nezískala, len ukázalo, že to niekto vyhral. A tento scénar som zistila, že sa opakuje skoro u všetkých. Najskôr získajú väčšinu za krátku dobu a tie posledné už nevedia získať, to ťa láka kupovať si tú ich menu a podobné hlúposti.

Jediné čo som si všimla, že tam majú rondogo
shop, kde majú rôzne produkty so zľavami podľa kreditu, ktorý máš. Ja tam mám asi 90 eur ale na nič som to neminula a ani sa to nechystám využiť. Drvivá väčšina je len extrémne nekvalitná elektronika neznámych značiek, s ktorými majú spoluprácu.

bloger
autor
6. júl 2023

@cocolino234 To beriem ponúkli mi tam už aj tie hodinky. Alebo kvalitné vína. Nekúpil som si s toho nič. Máš pravdu je to len na zabíjanie času.

majcinka212
6. júl 2023

ja som hrala asi dva mesiace a potom som si uvedomila ze som ako gambler 😳 len sa to tocilo a prd z toho 😏😀 zrusila som cele rondo 😅

bloger
autor
6. júl 2023

@majcinka212 Dakujem, že si sa podelila o svoju skúsenosť.