🙂 skuste aj na nete su superne prepracovane moznosti "stavby" rodokmenu.ja som si uz spravila poriadne siroku rodinku-skuste aj vy "ci nepatrite k nam" 😀
ked je zhoda mena,automaticky vam to oznami a vy sa mozte skontaktovat so zakladatelom toho druheho rodokmenu.
tak piste a piste a tvorte a spominajte 😉
www.rodokmen.com, resp. www.rodostrom.cz.
ja som si nejaku verziu stiahla, co som nasla na konikovi reklamu tu povedla a nevedela som co s tym dalej ako... 😠
mne to on line celkom ide 🙂
a ktory mas, ten cz?
nie slovensky s com
🙂 ono su spojene,oba,ktore som napisala a je to po slovensky,len domena sk,asi nebola volna....
a to si si stiahla verziu do pc ci to roobis online?
vsetko je online,aj stromy sa ti same kreslia 🙂
ja iba on line a ty bibula?
a ja som nasla nieco, cosom musela stahovat do pc.. 😠 😠
tak baby dajte tu presnu adresu, pls..ty bianca, ak ti to ide tak jednoducho 🙂
ja som zadala tu co tu uverejnila bibulka
www.rodokmen.com
iba sa registruj a hned sa prihlasis a ides,zacni sebou+manzel+deti ,tvoji rodicia,ich dalsie deti,jeho rodicia a ich rodicia a doaleluja,ked je zhoda mien s niektorym inym rodokmenom,sa ti vedla mena spravi taky panacik ako upozornenie,ze si sa niekomu "vplietla do rodinky" 😀
dakujem..pekne.. 😉
joj ja sa bavim.Uz mam dohodnutu mamu na doplnenie info
😀 aaj ja-uz pisem praprastarych rodicov.parada,skoda,ze nemam roky,ale to si najdem snad aj niekde na nete-aspon sa pokusim
bibus ja prave s mamkou cez skype konzultujem datumi
no,moja nema net,tak len tak narychlo sme mena prerokovali.... 😉
bibula nasi ho teiz maju 3 tyzdne tak este bojujeme 😀
toto mi prislo mailom 😉
Výskyt našich priezvisk - http://slovnik.juls.savba.sk
Do kolonky napis svoje priezvisko a uvidis kolko rovnakych priezvisk je na Slovensku a kde byvaju.
Moze sa tam tiez zadat meno mesta a zobrazia sa jeho historicke mena.
Tiez sa tam moze zadat lubovolne slovenske slovo a zobrazi sa vysvetlenie jeho vyznamu prevzate zo slovnika slovenskeho jazyka.
Taktiez to vysvetli vyznam cudzieho
slova.
😉 ja studujem toto- http://www.obnova.sk/modules.php?name=Forums&fi...
ja si vypracujem daky formular a pojdem po babickach.Poberiem im aj fotky aby to bolo super
😀 aj ja som na to myslela,no neviem-neviem
tak mna zastavilo vcera pocet povolenych fotiek.Asi budeme musiet dokupit
co dokupit,? 😒 ja zatial foto nedavam,tak neviem....
no po vlozeni par fotiek mi to napisalo ,ze som vycerpala pocet volnych fotiek a dalsie si mam dokupit.1 fotka-10 Kc
😠
je to sranda,hlavne ak vaša matka má 11 súrodencov,máte 33 bratrancov a sesterníc a oni majú kopu ďalších detí 😅 a to je ešte iná rodina,otcova a manželova.mám čo robiť najbližších 10 rokov 😅 😀
ella tak to mas pravdu
Bibi ahoj.zas si tu dala super vec,uz pisem.A nemusim vzdy vyplnat cele tie tabulky,lebo nebudem vediet napr.roky narodenia a ulice.
a este nieco,neviem ako vytvorit otca Vaneske,ked nie je moj manzel,ale byvaly
vavka dá sa to,už som na to prišla:
dáš si do vyhľadávača tvoje meno,klik hľadať,klik na tvoje mano,potom tam nájdeš že pridať dalšieho manžela,manželku.......
a ked si pozreš rodokmeň,tak ti to dá dve možnosti,ktorého muža chceš dať a tým ti zmení deti.....dúfam,že sa vysomáriš z tohto 😅
jej super.Sa tu vytesujem a vypisujem.