Rodičovský zámok - mobil

15. feb 2023

Dnes ráno som sa veľmi pohádala so 16 r synom.Ignorovanie, mobil, použil vulgárne slovo v hádke tak ma nahneval, že som sa neovládla a rozplakala sa.Cele doobedie som z toho smutná kde a v čom sme pochybili.Kolegyna mi povedala, že v ničom má doma 3 pubertiakov🙂vela krát som sa vyhrážala, že mu vezmem mobil a pod ..prišlo mi to ponizujuce sa tak správať k 16 r chalanovi, ale dnes to spravím.
Nemám čas googlit prosím stručne info odkiaľ kúpiť, ako to funguje...dokážem tam nastaviť, že môže byť na mobile 3 hodiny a stopne ho to?Ak bude potrebovať dlhšie viem mu to odblokovať?
A inak ako sa správajú Vaši teenegeri?
Teraz nemám čas poobede napíšem viac a rada sa poradím.Musim doma nastaviť nový rezim a neviem ako

aalt
15. feb 2023

Ak mas Android tak Family Link. Robi co pise, ale google ma, ze od 13 rokov uz s dohladom nemusi suhlasit ... takze bez nejakeho jeho suhlasu Ti to uz asi nepomoze. 16 rocny si aj tak zozenie iny mobil, sprvi dalsie ucty a to Ti uz do ruk neda ... jedine fakt sa asi len nejak dohodnut s cim bude suhlasit aj on.

zdencaaaa
15. feb 2023

vypni doma wifi a schovaj kabel. Mas to bez trapenia

wade
15. feb 2023

@zdencaaaa kupi si za 5 eur datovu kartu. Suhlasim s @aalt - 16 rocny ta uz "prechcije" a stratis autoritu. Ja sa zivim technologiami a moja 13 rocna ma dokaze prekvapit 🙂 Kazdopadne to neznamena ustupovat - ale najdes asi lepsie / ine paky, kde mu vies vysvetlit fungovanie akcie a reakcie (drahsie darceky, vreckove). Vyber si "bojisko" kde mas stale navrch 🙂

autor
15. feb 2023

@wade nový mobil a podobne zháňať nebude to viem.wifi potrebujem na vysávač, kvôli mojej práci.Zaheslovala som PC tak sedí na mobile:(darčeky, vreckové to mu je jedno...

adrianka2606
15. feb 2023

Bloknuty alebo zobraty mobil vobec nic nevyriesi, problem bude niekde uplne inde a treba riesit ten...

enka81
15. feb 2023

Family link, ale moja dcera to oklamala už snad v 10.rokoch. Nemalo to vyznam, skor skús zmenit heslo na wifi. Puberta je ťažká, len nedovol, aby sa konflikt prehĺbil príliš, potom bude pre pubertaka tazsie hladat cestu späť.

kaca222
15. feb 2023

ja si tiež myslím že bloknutý, zobratý telefón nič nerieši. Ako puberťáka by ma tým rodič akurát tak poriadne nas*al, poradila by som si inak a rozhodne sa ešte viac rodičovi vzdialila