Rodičovská a paušál z Orange

sudocek
26. máj 2022

Dobrý deň. Asi ma viaceré odsúdite za moju otázku.chcela by som sa či ste sa niekto stretli s tým. Že som na rodičovskej dovolenke a chcela by som si zobrať paušál od orangu. Môžu to schváliť aj keď som na RD? Vopred ďakujem

luccija
26. máj 2022

@sudocek prečo by si nemohla?

sudocek
autor
26. máj 2022

@luccija neviem tak ma to napadlo. Že keď som na RD tak mi to zamietnuť

janinka007
26. máj 2022

Oni neskumaju, tvoje finančné pomery.

sudocek
autor
26. máj 2022

@janinka007 tak potom uvidím lebo do mailu mi napísali že to najprv musia z analyzovať a že to môže byť ešte aj zamietnuté. Tak neviem už...

petamich
26. máj 2022

chcela si aj telefon? lebo ak sa nemylim (O2 to tak isto ma a mozno aj Orange), ze s tebou uzatvaraju predaj na splatky a vtedy posudzuju riziko pri RD a inych nestandardnych prijmoch (normalne ako v banke ale maju inerne schvalovacie oddelenie), mozno to tak uz aj Orange ma, v opacnom pripade nevidim dovod, ak si telefon nechcela

sudocek
autor
26. máj 2022

@petamich áno chcela som aj mobil

petamich
26. máj 2022

@sudocek googlila som a je to tak uz aj v Orange akoby si ten telefon beries na splatky (mali problem s neplaticmi, pri pausale ta skratka odpoja ale ked davali mobily takto bianco vopred a po 2-mesiacoch ludia prestali platit tak bol problem cokolvek vymoct), takze preto to posudzuju ale pokial viem davaju aj zenam na RD, tak snad to schvalia

lindusss2016
26. máj 2022

@sudocek bola som na rd dokopy 5 rokov a normalnr som si brala puasaly aj s telefonom pocas tej doby. Aj od O2 a potom dom presla do Orangu. Nikdy nrbol problem to schvalit, ale samozrejme nevyberam si ziadne iPhony, vzdy to bol telefon tak okolo 200€ cize aj pausal mi vychadzal len cca 20€.

tosomja
26. máj 2022

@sudocek mne nedali, ale v O2, tiež som chcela paušál s mobilom. Musel brať priateľ na seba. Keď si vydatá, tuším posudzujú spoločný príjem. Tam mi aj hovoril, že stačí dokladovať výpis z účtu

kat_
26. máj 2022

mas pravdu, ze to posudzuju, ale pokial nemas vyslovene nejake dlhy a exekucie, tak ti ho na rd v pohode daju

sudocek
autor
26. máj 2022

@kat_ nie nie nemám žiadne dlhy

sudocek
autor
26. máj 2022

@tosomja ja chcem z orangu. A neni som vydatá

sudocek
autor
26. máj 2022

@petamich no dúfam že to schvália. Má to byť darček pre priateľa k narodeninám 😊. A keď nie tak si bude musieť vystačiť len s čokoládou 😉

sudocek
autor
26. máj 2022

@petamich ale inak ďakujem za info

petamich
26. máj 2022

@sudocek drzim paste 🙂 🙂

sudocek
autor
26. máj 2022

@petamich ďakujem 🙏😊

zabina27
26. máj 2022

Mňa tak nalákali do O2 kedysi, že paušál aj s bonusom na mobil, bola som na RD a teda mobil som si nakoniec nemohla vziať hneď, že až po pár zaplatených faktúrach

sudocek
autor
26. máj 2022

@zabina27 tak takto som to ešte nepočula.no uvidím zajtra či sa ozvu z orangu

lenka2813
27. máj 2022

@sudocek ja som presla do orange pocas rodicovskej a brala si pausal aj s telefonom..a ziaden problem nebol. 🙂👍

sudocek
autor
27. máj 2022

@lenka2813 mne to dnes zamietli.ale neviem prečo

lenka2813
28. máj 2022

@sudocek to vazne? 😔A zistili ste potom aj dovod? ..ja uz tomu potom fakt nerozumiem, podla coho to posudzuju...ja som prechadzala z O2 do orange a rovno aj mobil vzala k pausalu a v pohode. A to som bola 2 rok na rodicovskej.

sudocek
autor
29. máj 2022

@lenka2813 áno vážne. Dôvod som nezistila. No ja som 18 mesiacou na RD