Dobrý deň. Asi ma viaceré odsúdite za moju otázku.chcela by som sa či ste sa niekto stretli s tým. Že som na rodičovskej dovolenke a chcela by som si zobrať paušál od orangu. Môžu to schváliť aj keď som na RD? Vopred ďakujem
Oni neskumaju, tvoje finančné pomery.
@janinka007 tak potom uvidím lebo do mailu mi napísali že to najprv musia z analyzovať a že to môže byť ešte aj zamietnuté. Tak neviem už...
chcela si aj telefon? lebo ak sa nemylim (O2 to tak isto ma a mozno aj Orange), ze s tebou uzatvaraju predaj na splatky a vtedy posudzuju riziko pri RD a inych nestandardnych prijmoch (normalne ako v banke ale maju inerne schvalovacie oddelenie), mozno to tak uz aj Orange ma, v opacnom pripade nevidim dovod, ak si telefon nechcela
@sudocek googlila som a je to tak uz aj v Orange akoby si ten telefon beries na splatky (mali problem s neplaticmi, pri pausale ta skratka odpoja ale ked davali mobily takto bianco vopred a po 2-mesiacoch ludia prestali platit tak bol problem cokolvek vymoct), takze preto to posudzuju ale pokial viem davaju aj zenam na RD, tak snad to schvalia
@sudocek bola som na rd dokopy 5 rokov a normalnr som si brala puasaly aj s telefonom pocas tej doby. Aj od O2 a potom dom presla do Orangu. Nikdy nrbol problem to schvalit, ale samozrejme nevyberam si ziadne iPhony, vzdy to bol telefon tak okolo 200€ cize aj pausal mi vychadzal len cca 20€.
mas pravdu, ze to posudzuju, ale pokial nemas vyslovene nejake dlhy a exekucie, tak ti ho na rd v pohode daju
Mňa tak nalákali do O2 kedysi, že paušál aj s bonusom na mobil, bola som na RD a teda mobil som si nakoniec nemohla vziať hneď, že až po pár zaplatených faktúrach
@sudocek prečo by si nemohla?