Dobrý deň,
viete mi niekto prosím poradiť od kedy bude možné zakúpiť ročnú diaľničnú známku s platnosťou od 27.02.2025 ?
Na tento dátum ma nechce zatiaľ eznamka pustiť. :(
Vďaka za radu.
@michaela4242 pravdepodobne o 2-4 dni.
Momentálne sa dá kúpiť max. od 24.2.
@surama to je blbosť, pretože dňa 27.02.2025 nemám v platnosti žiadnu diaľničnú známku.
@janai1 ďakujem, skúsim to ešte o 4 dni.
@michaela4242 3) V rámci Edície Diaľničných známok pre rok 2025 a nasledujúce roky môže Užívateľ určiť začiatok platnosti ktorejkoľvek Diaľničnej známky maximálne o 60 dní odo dňa jej úhrady.
@michaela4242 a prečo si ju nekúpiš až v tom februári?
Ak ju chces ešte kúpiť za 60 euro to sa nedá keďže máš platnú do februára, keby si mala platnu do konca decembra išlo by to, už to naschvál zablokovali aby toto ľudia nerobili, čiže môžeš si kúpiť už len za 90 eur ak to riesis
@michaela4242 nijka pokiaľ ju ešte máš platnú
O pár dní ťa pustí, ale už za novú cenu. Ak myslíš, že kúpiš v decembri na február zav 6o€,tak to nekúpiš.
@michaela4242 ak nemáš teraz platnú známku vieš kúpiť teraz za 60€ s platnosťou od 31.12.2024 do 30.12.2025
@zuzubb007 nie neriešim sumu, chcem to kúpiť ako darček. O sumu mi vôbec nejde, ale potrebujem to kúpiť od toho dátumu.
Dievčatá, na ktorej stránke diaľničnú známku kupujete? Ďakujem.
@sasa1310 potrebujem to dať ako darček
@stellarstar čítajte vyššie som písala.
@hyta oficiálna je https://eznamka.sk/ ostatné sú len priekupníci
@ibrunova ďakujem, konečne normálna odpoved. Cenu neriešim, som si vedomá že známka na r. 2025 stojí 90€
@michaela4242 hlavne kupuj na stránke eznamka.sk
@michaela4242 Kym ti plynie platnost aktualnej, tak si nemozes kupit novu.