Robotický vysávač Xiaomi

mimafar
25. jan 2019

Dobrý deň. Chcem sa poradiť. Má niekto skúsenosť s robotickým vysávačom Xiaomi Roborock Sweep One S50, alebo so starším modelom ? Zakúpili sme ho pred pár dňami, podlahu povysáva super, ale má problém rozoznať koberce okolo postele, ktoré vôbec nie sú vysoké. Aj naňho vyjde ale hneď sa otočí a odíde preč. A pritom všade píšu, že Xiaomi rob.vysávače vysávajú aj koberce. Ďakujem za odpoveď.

ellieellie
25. jan 2019

Žiaľ, nepomôžem, lebo my sme mali iRobot Roomba. Ale tiež nezvládal koberce.

ada309
25. jan 2019

my máme xiaomi a teda s kobercom aj s dlhým vlasom problém nemá .. nemáš náhodou zapnutú funkciu umývania? lebo vtedy si viem predstaviť že koberec nezoberie ...

mimafar
autor
25. jan 2019

@ada309 dakujem. skúsim sa pozrieť, ale v obývačke nemal problem s tensim kobercom, len v spalni sa mu koberce nepacia a su len o nieco hrubsie.

mmmmn
25. jan 2019

Nas tiez nema problem s kobercom.

tyrkysova_kobyla
25. jan 2019

Rozmyslam, ze si aj ja zaobstaram, na byte nemam koberce. Vravite zeny, ze je to dobra vec? 😀

hlupyzajko
25. jan 2019

My máme xiaomi roborock a povysávať koberec pokiaľ nie je čierny.Ak narazí na čiernu farbu otočí sa.

danmag
25. jan 2019

on aj zmyva podlahu,naraz,ci?len vysava?dakujem

mimafar
autor
25. jan 2019

@hlupyzajko nas koberec ma zelene, biele a cierne pasy, zeby to bolo v tom?

stary_ujco
25. jan 2019

@mimafar čierne pásy sa kupujú ako virtuálna stena = aby vysávač niekam nejazdil. Odsleduj si, či sa ti otočí prave vtedy, keď narazí na čierny pruh. Tiež mame xiaomi, oba modely a s vyššími kobercami problém nemajú. Samozrejme sa nebavime o kobercoch s dlhším vlasom, na tie sa používať nemá kvôli tej rotacnej kefe na spodku.

hlupyzajko
25. jan 2019

Bude to v Tom že máte aj čierne pásy.može aj vysávať aj umývať naraz,alebo sa dá nastaviť len na umývanie a vysávanie oddelene

kiwibibo
11. mar 2019

Zdravím, mohol by som poprosiť, keby ste mi niekto zmerali výšku vysavača v mieste toho "majáku"? Ide mi o to, či sa mi zmestí pod kuchynskú linku, ktorá je vo výške 9,5cm. Ďakujem 🙂

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dixi30
8. nov 2020

Dievčatá zvažujem nad kúpou toho vysávača, vravite že sa oplatí?

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkahatalka
24. dec 2020

@akrobrab prosim Vas ako ste vyriesili problem s vysavacom? nam vcera spravil to iste...nejde vobec zapnut 🤷‍♀️ dakujem za odpoved

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz