Dobrý deň. Chcem sa poradiť. Má niekto skúsenosť s robotickým vysávačom Xiaomi Roborock Sweep One S50, alebo so starším modelom ? Zakúpili sme ho pred pár dňami, podlahu povysáva super, ale má problém rozoznať koberce okolo postele, ktoré vôbec nie sú vysoké. Aj naňho vyjde ale hneď sa otočí a odíde preč. A pritom všade píšu, že Xiaomi rob.vysávače vysávajú aj koberce. Ďakujem za odpoveď.
my máme xiaomi a teda s kobercom aj s dlhým vlasom problém nemá .. nemáš náhodou zapnutú funkciu umývania? lebo vtedy si viem predstaviť že koberec nezoberie ...
Nas tiez nema problem s kobercom.
Rozmyslam, ze si aj ja zaobstaram, na byte nemam koberce. Vravite zeny, ze je to dobra vec? 😀
My máme xiaomi roborock a povysávať koberec pokiaľ nie je čierny.Ak narazí na čiernu farbu otočí sa.
on aj zmyva podlahu,naraz,ci?len vysava?dakujem
@hlupyzajko nas koberec ma zelene, biele a cierne pasy, zeby to bolo v tom?
@mimafar čierne pásy sa kupujú ako virtuálna stena = aby vysávač niekam nejazdil. Odsleduj si, či sa ti otočí prave vtedy, keď narazí na čierny pruh. Tiež mame xiaomi, oba modely a s vyššími kobercami problém nemajú. Samozrejme sa nebavime o kobercoch s dlhším vlasom, na tie sa používať nemá kvôli tej rotacnej kefe na spodku.
Bude to v Tom že máte aj čierne pásy.može aj vysávať aj umývať naraz,alebo sa dá nastaviť len na umývanie a vysávanie oddelene
Zdravím, mohol by som poprosiť, keby ste mi niekto zmerali výšku vysavača v mieste toho "majáku"? Ide mi o to, či sa mi zmestí pod kuchynskú linku, ktorá je vo výške 9,5cm. Ďakujem 🙂
Dievčatá zvažujem nad kúpou toho vysávača, vravite že sa oplatí?
@akrobrab prosim Vas ako ste vyriesili problem s vysavacom? nam vcera spravil to iste...nejde vobec zapnut 🤷♀️ dakujem za odpoved
Žiaľ, nepomôžem, lebo my sme mali iRobot Roomba. Ale tiež nezvládal koberce.