Baby máte niektorá robotický vysávač? Ja ho tak veľmi chcem kúpiť. Tie čo ho máte, napíšete mi, či ste spokojné a aký máte? Či to stojí za tie peniaze alebo je to ďalšia predražená blbosť. Ďakujem 😊
My máme xiaomi a bomba
Ja mam Robzone. Vysava a mopuje (vytiera na sucho alebo vlhko). Moj najlepsi kamarat. Pustam ho denne. Odporucam vsetkymi 10timi 😉
Akurát sme sa o tom bavili s manželom a za nás nie. Mali sme tiež irobot roombu.(už je to pár rockou vtedy stala 560e) ale všetko odkladať to potom povedal manžel že radšej povysáva. 🙂🙂🙂 Inak majú ho aj naši a im poslúžil pekne sú starší a vyhovovalo im to. Ale nikdy to tak pedantne neurobí.
My mame Xiaomi Roborock. Dlho som ho nechcela, ze draha zbytocnost a som velmi spokojna.
@petrapod ani normalny vysavac nepovysava pedantne
Mame Xiaomi.. nic lepsie som spolu so susickou do domacnosti nekupila.. Novy clen rodiny 😅
@zuzzii este umyvacku si zabudla😁
@guma6 už tu bolo viac diskusii. My mame Samsung a predražená blbosť. Povysava stred, všetko ku treba odpratať z cesty, pod nábytok a do rohov sa poriadne nedostane. Používali sme ho, keď sme mali psíka, na priebežne vysávanie, keď plzol. Ale v sobotu som aj tak musela poriadne upratať, lebo povysavane bolo len tak povrchne.
No ja od toho vysávača ani nečakám, že už nebudem musieť vysávať. Chcem len aby mi stačilo povysávať raz za týždeň a nemala som pri tom pocit, že žijem v špine. Malá mi začne pomaly loziť a nechcem aby "vysávala" ona 😂
@erikavesela áno zavaži aj osoba ktorá vysáva🙂
@petrapod to tiez, len som chcela, ze nornalnym vysavas a zaroven vyfukavas prach opat do miestnosti
my mame tiez iRobot Roomba, a je to velmi dobra vec, perfektne povysava napr. pod manzelskou postelou, kam by som sa s klasickym vysavacom nedostala, detto pod gaucom v obyvacke, tiez ho pustame denne, ked sme v praci, a je to velka pomoc
Robotický vysávač je super vec ak má niekto velku plochu s nicim na nej. Čiže keď som nemala dcéru, byt 55m2- irobot povysával, časom šlo na nervy aj čistenie irobota :D keď prišli veci, irobot sa zrušil... Zaseknutá ponožky, zaseknutá hračky, tahalo to so sebou ... Upratať pred tým , upratať potom ako povysávať veci späť, následne vyčistiť irobot. Radšej som chytila mop s umyla tu podlahu za 10minut. O Tom že v jednej izbe bývalá hodinu, napriek senzorom narážala kde sa dalo, asi tak že za mesiac bola celá dobitá. Teraz so domu by som ju uvítala ale 80m2 ma iba moja obyvacko-kuchyno-chidba, neviem ako by to jej batéria prežila . Nemáme už nikde nič po zemi, keď sme v práci nech si behá. Verím že nové modely sú lepšie, ale irobot? 1000eur? Keď posledný irobot sme mali za polovicu? Verím že technika ide vpred, ale prišlo aj kopec značiek, keď som kupovala roombu tak iba na výber asi ani nebola... Rada prečítam recenzie na iné značky 🙂 ja mám obavy objednať niečo a bude mi to tu stat.
presne toto ma zaujímalo... Máme vyše ročné dieťa a keď je hore, hrá sa 🙂 a samozrejme je tam, kde sme my. chcela som vedieť ako si vysávač poradí s hračkami, ktoré bude mať v ceste, lebo ak mám pred vysávaním všetko odkladať z jeho cesty a po vysávaní to zasa dať malej dole, tak to si radšej povysávam sama... Manžel už minimálne pol roka hovorí, že mi kúpi robotický vysávač, lebo ja som fakt pedant na poriadok a ide nám doma vysávač bežne aj 2-3krát denne plus každý večer keď malá zaspí umývam podlahy v celom dome...
@simca06022011 ja mam plochu 100 štvorcov, mimo toho 2 izby pred ním zatváram. Fičí každý deň. Mám 3 deti, hračky si musia večer pozbierať a ráno nastupuje robot. Mame xiaomi, pozerala som rôzne testy a zaujal ma. Vôbec nenaraza. Systematicky uprace a zaleze. Cez aplikáciu ho pošlem len na určité miesto, keď napríklad treba pobehať len kuchyňu, alebo pod stolom alebo keď si l moja 2 ročná zamysli rozmrvit rožok uprostred obývačky.
Baby a tie co mate aj s mopom, dá sa nastaviť že chcem len vysávať alebo len mopovať, alebo to robi automaticky naraz?
@timilv vacsie kusy tlači pred sebou co nepotlaci to obíde, malé veci vlaci pod sebou až ich povysavaj (lego) alebo sa mu zasekne kefa (hračky z kinder vajca) a bude kričať že nemôže pokracovat.
My máme skoro celu detskú vyvlecenu v obývačke. Dvojročná nebude sama v izbe. Tak ako som písala vyššie, večer sa (deti) všetky hračky zbierajú do boxu.
@timilv Tak ale madam aj normalnym vysavacom vysavas vtedy, ked su hracky pohadzane niekde v boxe, ci poukladane v skrinkach. Inak ich len posuvas a nepovysavas poriadne.
@guma6 My mame Roomba, ten najnovsi model uz ca. 1,5 roka. Ide takmer denne, samozrejme je naprogramovany cez App tak, ze vysava ked nie sme doma. Mame veliky dom, ca. 300 m2 obytnej plochy, plus v pivnici su dve obytne vykurovane miestnosti. Mame velke plochy, minimum nabytku, koberce lent ake behune. S kobercami si poradi super, tak krasne nadychane uz roky neboli. Nemusim nic odkladat, vsetko je vo "vzduch", vojde sa aj pod skrine, gauc, vymetie poriadne aj rohy. Nic neodtahujem, nevykladam, pekne povysava aj okolo stola a stoliciek.
Co je super, dokaze ho obsluzit aj nasa trojkorna. Hocikedy ho zoberie, vynesie do sovjet izby, stlaci gombik, zavrie dvere a necha povysavat.
Normalnym vysavacom vysavam uz len schody.
@matazirafa ja priznávam že som umývať ešte neskúšala, zdá sa mi to velka plocha na takú malú handričku a trosku vody
Mne ma zajtra prist, velmi sa uz tesim. Mam 15 mesacne dieta a je to katastrofa, stale je nieco na zemi. Vysavac sa mi nechce zakazdym vytahovat a zapinat, s metlou behat kazdy den tiez nie. Budem ho zapinat kazdy den doobeda ked sme v robote a vracat sa do cisteho. Ale mame na to usposobeny dom, minimum nabytku a gauc na nozickach. Je to drahe, ale snad to bude stat za tie peniaze. Vobec necakan, ze sa zbavim upratovania navzdy, jasne ze raz za tyzden bude velke upratovanie, toto chcem len na priebezne udrziavanie poriadku v dome, ktore je pri malom dietati naozaj narocne. V hrackach problem nevidim, su v jednej krabici a kazdy vecer ked ide mala spat, tak sa tam pozberaju tak ci tak, cize akurat co rano vylozim krabicu na stol a hotovo.
My mame Roombu asi 5 rokov, som spokojna... u nas vysava hlavne spalne, cca 3x do tyzdna ked nie sme doma, postele mame na nohach. Hlavne vysavanie popod postele bolo problematicke. Pre mna uzitocna vec.
@ninka123 Presne, tie postal. U nas. 4 detske izby, dve hostovske, v nasej spalni velika siroka postel, to bola makacka a halve v tehotenstve, kratko pred "prasknutim", no na nervy. A aj tak som vzdy nieco nepovysavala. Takto mam cisto. Kontrolujem to. Ziadne "prasne" cmuhy neostavaju, ked to prebehne robot. Vsetky postele su na nozickach, cize pre robot ziadny problem.
@matazirafa ono ten proces sa neda oddelit ze bud vysavat alebo len mopovat. Primarne je vzdy vysavanie. Ak chcete mopovat, pridate k robotu nadrzku s vodou (na jej spodku je mopovacia handricka). Ak chcete iba na sucho poutierat zem, nedate vodu do nadrzky. System spociva v tom ze vysavac najprv povysava prach pred sebou a hned aj utrie. Samozrejme toto mopovanie nenahradi klasicke poumyvanie dlazky. Ale ako pisu maminky sluzi na denne udrzanie poriadku. Ak nechcete aby niekam isiel,zavriete dvere alebo pouzijete virtualnu stenu. Za mna je to super pomocnik. Rovnako ako umyvacka a susicka 😉
Mam xiaomi mi robot..a za 3 mesiace co ho mam som obycajny vysavac vytiahla 2x...je super, hl. pomer cena versus kvalita
@yanni na jeden raz vam taku plochu nepovysava... a mne sa okolo stoliciek a stola nevpratal :D akurat tak trieskal 15minut do vsetkeho... ano pri vysavani si vsimnem ze niekde nieco je padnute, zatial co naprogramovana roomba ide vysvava vsetko hlava nehlava, cize by som muslela kazdy den vsetko skontolovat rano ci niekde nieco nie je... to v byte u nas bolo nerealne, dlhsie mi to trvalo ako umyt podlahu a nebodaj ak mi dcera nieco postrkala pod postel s 20cm vyskou... to bol koniec. Raz sa mi tam roomba na tom zasekla a mala som co robit ju z tade vydolovat :DD terz ale intenzivne premyslam nad robotom na prizemie, kde je najvacsi bordel ale take drobnosti sa nam tu nikdy nevalaju :DD
@besnavila a kde ste objednavali xiaomi? a aky model? 🙂
@janciqa už aj manžel sa ma včera pýtal ci si ho kúpime na vianoce tak asi áno.. Umývačku mam to je super, sušičku nemam kam dat a ani ma to nejak neláka, čo čítam tak to dosť ničí prádlo, ja radšej vešiam von, aj v zime a krásne to potom vonia aj po čase keď to vytiahnem zo skrine
@guma6 mame roombu 980, je draha ale brali sme ju v Nayke na splatky bez navysenia. Vysava uplne perfektne a normalny vysavac som nepouzila ani nepamatam. Nabytok mame prisposobeny aby sa dostal vsade, aj pod gauc. Naozaj nelutujem ani jedno jedine euro. Neviem ako pri lacnejsich znackach, ale my mame pekne povysavane aj rohy.
@guma6 mam a podla mna super vec...mam irobot roomba...uz si neviem predstavit, ze by som ho nemala...pustam cez tyzden, raz za tyzden povysavam centralnym