Robili ste si vodičák v 4. mesiaci?

ivanka1997
4. mar 2020

Ahojte videla som tu nejaké staršie témy na túto diskusiu prešla ste si niektorá tým ze ste si začali robiť vodičak v tehotenstve ako ste to zvládali stihli ste aj teóriu aj jazdy? Koľko teraz trvá taky kurz?

denis55
4. mar 2020

Ahoj..da sa to zvladnut bez problemov..ja som zacala v 3 mes.tehot., vodicak trval koli vela prihlasenym cca 5 mes. Kym sa vsetci prestriedali na jazdach+teoria. No a testy som robila uz v 9 mes. Opravnu jazdu cca 9 dni pred porodom 😀 a dala som to bez problemov. No brucho trochu zavadzalo, ale ja som sa stale pasala, jediny problem bol udrzat mechur 😂 pred jazdou som letela na verejne wc, po jazde hned na wc...to bola hruuuza 😀 takze smelo do toho!

zuzap33
4. mar 2020

@ivanka1997 ja som dorobila vodicak v ôsmom mesiaci

supucka
4. mar 2020

Ja som robila vodičak v 6 mesiaci.. Teda skúšky jazdu aj testy... Ešte si inštruktor spravil srandu keď sme do auta sadli že : No a sme plná posádka 🤣(inštruktor, policajt, ďalšia ženská a ja tehotná) Všetko uuuuuplne v pohode

janett_332
5. mar 2020

Ja si myslím, že to stihneš v pohode. Ak máš bezproblémové tehu, tak si ho kľudne začni robiť

kittykat22
5. mar 2020

@ivanka1997 zavolaj dopredu do autoskoly kde to chces robit, a spytaj sa ako su na tom s terminom a casom. Ja som nestihla spravit vodicak v termine vobec - pretoze bolo velmi vela zaujemcov a nikto nestihal. Najskor autoskola, bol problem s jazdami, potom magistrat s testami a vo finale autoskola nestihala vsetkych na zaverecne jazdy 🙄

ivanka1997
autor
5. mar 2020

Dievčatá len mam zmiešané pocity myslím ze som úplny začiatočník nebude to problém

evka26714
5. mar 2020

Ja som zacala robit vodicak v 3 mesiaci... V autoškole som prvý krát sedela za volantom 🙈tak si vies asi predstaviť ako to vyzeralo... Dlhé roky som mala pred soferovanim respekt ale nakoniec ma okolností prinutili si ho urobiť. Skusky som robila 2 tyzdne pred porodom (policajt si neodpustil blbu poznámku, co som robila doteraz, ked si tehotná robim vodicak),nastastie som spravila a v den ked mi pipla sms ze si môžem vyzdvihnut VP som aj porodila 🙈 myslím si, ze to das urcite a rozhodne sa ti bude lepsie teraz robit ako s miminkom