Ahojte,
mám stredne tmavé hnedé vlasy - roky farbené, dlhé pod ramená.
Chcem melír, ale raz mi už kaderníčka vlasy spálila a platila som zaň asi 30 €. Tak kaderníctvo by som radšej vynechala ☹. Nie pre 30 €, ale spáliť si ich viem aj sama 😝.
Aké máte skúsenosti s melírovaním doma ?
Ja som bola akurat dnes u kadernicky🙂 zaplatila som 35 eur ale som nadmieru spokojna, asi som natrafila na dobru kadernicku. Ale si myslim ze ti to hociktora kamoska urobi rovnako,dnes som to okukala a nie je to ziadne umenie🙂
Ja som to zvládla bez asistencie viac krát a to mám dosť dlhé vlasy. Akurát som vždy hovorila, že sa na to nabudúce vykašlem, lebo to dlho trá a ruky stále vo vzduchu. Na druhý deň som vždy mala svalovicu. Robila som melír cez čiapku s tým háčikom. Potrebuješ na to aj dve väčšie zrkadlá.
Ja som si robila sama a to mám vlasy skoro po pás a tmavohnedé, nakoľko kaderníčka mi spravila presne toto, čo tebe a dokonca mi ten melír ani nechytil (iba do oranžova a nechala mi to tak) a to som mala skoro 2 hodiny najsilnejší peroxid. Kúpila som si farbu loreal ombre, ale dala som si to normálne od končekov. Prvýkrát mi to chytilo do hneda, ale to preto, lebo moje vlasy je fakt ťažké zafarbiť. Po týždni som si dala znova a už to chytilo na blond a používala som na to šampon balea na odstránenie žltých tónov 🙂
robila som si-kupila som si blond farbu ,nie melir a podarilo sa mi to stale,ale zavolaj trebars kamaratke nech ti asistuje...urcite to dopadne lepsie a lacnejsie... 🙂