Inšpirovaná Zuzanou Plackovou píšem túto tému. Mala ste niektorá gender reveal? Ako ste to vymysleli? Bolo odhalenie v balóniku, v torte alebo inak? A dozvedeli ste sa pohlavie až z GENDER REVEAL alebo ste to urobili ako prekvapenie iba pre ostatných? 🙂
Nie, my sme to vedeli už v 12tom týždni skôr ako sme oznámili tehotenstvo čiže keď sme to oznámili že som tehotná tak rovno aj s pohlavím a menom keď sa pýtali 😊
mna by zaujimalo, ze ako to funguje? vazne... to niekto z blizkych zavola gyndosovi, ten povie pohlavie, na zaklade toho sa prichystaju tieto zalezitosti a tak sa to dozvedia rodicia? alebo ako to funguje? dakujem za objasnenie.
btw, tieto aktivity ako aj baby shower mi pridu strasne smiesne ako sa vsetky nase celebrity potrebuju hrat na dolezite, v usa minimalne to funguje desatrocia a tito to ukazu "beznym smrtelnikom", ktori su z toho vo vytrzeni a myslia si, ake je to supertrendy... detto tehotenske, rodinne fotenia (aj ked to beriem, ked chce mat niekto nastajlovane spomienky)... uz len cakam, kedy aj u nas zacnu fotobooky k oznameniu zasnub, oznameniu tehotenstva apod.
ďalšia blbosť, naaranžovaná, vyafektovaná, neprirodzená, zbytočná záležitosť... a btw, vymletou primitívkou Plačkovou by som sa nenechala inšpirovať ale že absolútne k ničomu
Podľa mňa je to nezmysel. Veď kto ma prvý vedieť, čo nosí pod srdcom, ak nie matka? A samozrejme otec dieťaťa, ak je prítomný na vyšetrení?. Neviem si predstaviť, aby mi kopa príbuzných oznamovala, čo čakám a vedeli to skôr, ako my ...veď to my s manželom máme oznamovať im.
Aj tehotenske testy vznikli hlavne preto, ze žena má právo sa dozvedieť ako prvá v súkromí o tom, že caká dieťa. Už o chvíľu aj s tým budú také curkusy, že ocika test, vopcha ho do obalky a príbuzní budú robí somariny, že wow, party, ano, si tehotná 🙈🙈🙈🙈
@danica2711 Lebo Plačková to urobila prvá na svete, áno? Po celom svete to robia ženy už minimálne 10 rokov.
@jaskolka Nepochopila si to. Dozviete sa to všetci naraz. Gynekológ ti vloží do obálky pohlavie, výzdoba sa prichystá rúžovo modrá a iba človek s agentúry, ktorý Vám dá balón kde sú buď rúžové glitre alebo modré alebo vám urobia tortu v ktorej je Modry alebo ružový krém alebo podobne.
@pauli_s ja som to pochopila. Ale nedozvieme sa to "všetci" naraz, lebo už to budú vedeť ti, čo chystali tu party, úplne cudzí ľudia (nemyslím ze každý, sú najme človeka z agentúry)
.A aj keby to bol jediný človek z agentúry? Cudzí človek ktorého je suma fuk, čo ja mam v bruchu....žen to ani nema co vedieť.
A práve to mi príde divne. Ved prví by to mali vedieť od gynekológa jedine rodičia a len oni to oznámit okoliu. Je to ich právo a nárok.
Keby som už mala čakať toľko,tak by som už radšej počkala na narodenie dieťaťa. Doteraz ma mrzí,že sme sa spýtali na pohlavie, keby som bola druhýkrát tehotná,už by som sa nechala prekvapiť. Ale tá "párty" vyzerajú zaujímavo.. mňa by to asi nenapadlo,ale tak je to celkom milé, dozvedieť sa pohlavie takto, prečo nie 🙂
ze sa to vola gender reveal som netusila, nevadi, aspon neumriem sprosta, ale ze sa ich syn bude volat Dion, to som sa fakt pobavila, to je lepsi, ako sanel, ci jak sa vola maly ritmusko
@pauli_s Ahoj, my sme to mali, ale len pre rodinu, pretože malý hneď ukázal pipík na obrazovke 🤣, potom som prekvapila manžela a nakoniec teda sme to vramci návštevy u nás prezradili pomocou balóna. Kúpili sme čierny balón a do neho modré konfety, vyšlo to lacnejšie ako balón s tým nápisom. Rodina pekne tipovala, že čo to bude a potom sme ho praskli, bolo to milé 🙂. Ak Boh dá, urobíme to aj pri ďalšom 🙂
Videla som aj torty, vnútri modré alebo ružove cukríky, takže keď rozkrojíš tortu, vnútro bude sfarbene podľa pohlavia. Tiež vystreľujúci dym (robila Romee Strijd napr). My sme počkali do pôrodu 🙂
@kofa77 🤣
Vcera som to akurat kukalana facebooku, ti Američania maju bujnu fantaziu, lietadlo preletelo ponad dom a praškovalo modru al.ružovu toto by si mohla použit 😂
To musi byt dobry trapas, ked sa nakoniec ukaze, ze sa gynekolog sekol 🤣
Moja sesternica to urobila tak, že lekár jej dal výsledok pohlavia v obálke, ona tú obálku s výsledkom pohlavia dala cukrárke a tá jej urobila tortu, dala plnku podľa pohlavia, ak chlapec tak modrú ak dievča tak ružovú.
@akbara77 Lebo Plačková to urobila prvá na svete, áno? Po celom svete to robia ženy už minimálne 10 rokov. Myslela som, inšpirovaná v tom slova zmysle, že mi to napadlo dať sem tuto otazku, keď som videla, že aj ona to robila. Toľko zlosti je vo vás, že ešte aj z tohto urobíte dôvod na hejt, niektoré ženy.
@pauli_s Diskusné fórum mám a budúcich mám a toľko negativity 😏 Ja som to mala podobne, v prvom tehotenstve sme nemali ani profi fotenie, zdalo sa mi trápne, klišé, necítila som sa pekná (ale hlavne kvôli korone). Z druhého tehu určite chcem veľa pekných fotiek. Gender reveal nebudem robiť ani teraz, lebo ja to chcem vedieť čo najskôr a časť rodiny zas až po pôrode, čo síce nechápem, ale keďže ich mám rada, tak rešpektujem. Každopádne ak ty chceš také prekvapko, podľa mňa si ho dopraj. O 30 rokov budeš mať pekné fotky aj spomienky, tie, čo ťa tu odhovárajú... Nič 😃
@zuzanalila20 Asi tak, ja strašne nerozumiem kde sa v niektorých ľuďoch môže brať toľko arogantnosti, zloby a dokonca až opovrhnutia k človeku, ktorého ani nepoznajú, len preto, lebo si chce urobiť gender reveal. Ty vole normálne mi to rozum neberie, že existuju ľudia ako tuto @akbara77 . Veď aj ak sa mi to nepaci, tak aspoň nie som zlá k niekomu, komu hej…
Nie...na to som príliš netrpezlivá 😅🤣